Standard.

ponedjeljak oktobar 22

Ona je ćerka jedne od NAJLJEPŠIH GLUMICA BIVŠE JUGE, ali i snaha CRNOGORSKE REDITELJKE!

Mlada pozorišna rediteljka Ana Vučelić, ćerka proslavljene glumice Ljiljane Dragutinović i političara Milorada Vučelića svojom ljepotom ostavlja sve bez daha.

109 hits

ponedjeljak oktobar 22

Sergej Ćetković javno progovorio O USVAJANJU DJECE

Pjevač Sergej Ćetković je brižan otac i suprug, a porodica mu je na prvom mjestu.

119 hits

ponedjeljak oktobar 22

Neke žene grade nove veze samo sa zauzetim muškarcima, a evo i zašto!

Čak 40 odsto žena je priznalo da su bar jednom pokušale da zavedu muškarca koji je već bio u vezi ili je bio oženjen.

81 hits

ponedjeljak oktobar 22

U koga gledate? Ko je moćniji RAKEL ili FERARI?

Ona je jedna od najljepših žena koja će ikada hodati ovim svijetom. Ime joj je Rakel Velč. Od kako se šezdesetih pojavila na naslovnici “Peljboja”, Rakel Velč ne prestaje da…

12 hits

 
 
 
 
utorak, 13 februar 2018 13:33

34 godine bezuslovne ljubavi BEZ PAPIRA: "Da smo se vjenčali, davno bismo se razveli"

Romansa Goldi Hon i Kurta Rasela počela je 1984. godine, na snimanju filma "Swing Shift". Od tada je njihova ljubav sve jača i jača! Glumica je jednom prilikom rekla kako su ona i njen izabranik posvećeni jedno drugom od prvog dana... i to je ključ uspjeha svakog braka.

Oni se nikada nijesu vjenčali ali su dokaz da je brak bez papira u njihovom slučaju jači i vrijedniji nego mnogi sa "potpisom". 

"Kurta sam upoznala davne '68. godine, kada je on imao samo 16 godina, a ja 21. Godine su prošle, ponovo smo se sreli kada sam mu priznala svoja osjećanja.

Iako smo oboje tvrdili kako nećemo izlaziti sa svojim kolegama glumcima, ispostavilo se da smo stvoreni jedno za drugo, i da trajemo već 34 godine", rekla je jednom prilikom Goldi.

U jednoj emisiji Goldi (70) je otkrila kako su uspjeli da istraju.

"Mislim da bismo se odavno razišli da smo se vjenčali. Ukoliko želite da se vežete za nekoga, onda je važno da se vjenčate, ali ako ste samostalni, onda je važno da ne budete u braku. Svi nas stalno pitaju zašto nismo u braku, a ja se pitam šta će to brak da učini za nas.

Neće svaka veza moći da uspije, bilo da ste poznata ličnost ili niste. Čak mislim da je nama mnogo teže da održimo zdrave odnose, jer je kamera neprekidno uperena u nas", rekla je Goldi u jednoj emisiji.

Glumica je bila u braju dva puta - grčkom plesaču i redatelju Gusu Trikonisu izrekla je sudbonosno da u maju 1969. godine, a od njega zatražila razvod četiri godine kasnije. U kratkom braku (od 1976. do 1980.) bila je i s muzičarom Bilom Hadsonom sa kojim ima dvoje djece, glumce Olivera i Kejt Hadson.

Kurt Rasel se oženio glumicom Sizon Hablej, koju je upoznao na snimanju filma Elvis 1979. godine. Dobili su sina 1980. kojem su dali ime Boston. Brak im se raspao tokom 1983. godine, kada on upoznaje glumicu Goldi, s kojom je i danas u vezi. S njom dobija sina Vajata 1986. godine.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.