Standard.

srijeda februar 21

VIDEO - Odrastao u Gusinju sa osam sestara i tri brata: "To je život, deco moja, čuva vas bog... I…

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Beki Bekić je skoro tri decenije na sceni. Ljubitelji narodne muzike njega dobro znaju, ali malo kome je poznato da je rođen na sjeveru Crne Gore, u Gusinju. Od njega…

37 hits

srijeda februar 21

Ko je bila Desislava? Mustafa progovorio o razvodu sa Eminom

Emina Jahović i Mustafa Sandal definitivno se razvode što je potvrdila i sama pjevačica. Ono što još nijesmo čuli jeste Mustafina strana priče, do sad...

166 hits

srijeda februar 21

ISTORIJSKI MOMENAT: Britanska kraljica i "kraljica" mode, zajedno na reviji!

Juče se desio jedan istorijski trenut. Prvi put u istoriji LFW-a britanska kraljica prisustvovala je nečijoj reviji! Ne dešava se baš svaki dan da kraljica sjedi u prvom redu na nekom…

9 hits

srijeda februar 21

Severina ponovo ide na vještačku oplodnju

Severina i Igor Kojić žele bebu što prije, pa je pjevačica po drugi put započela proces vantjelesne oplodnje. Nakon što je juče proslavila sinu Aleksandru rođendan, Severina i Igor žele…

38 hits

 
 
 
 
utorak, 13 februar 2018 13:33

34 godine bezuslovne ljubavi BEZ PAPIRA: "Da smo se vjenčali, davno bismo se razveli"

Romansa Goldi Hon i Kurta Rasela počela je 1984. godine, na snimanju filma "Swing Shift". Od tada je njihova ljubav sve jača i jača! Glumica je jednom prilikom rekla kako su ona i njen izabranik posvećeni jedno drugom od prvog dana... i to je ključ uspjeha svakog braka.

Oni se nikada nijesu vjenčali ali su dokaz da je brak bez papira u njihovom slučaju jači i vrijedniji nego mnogi sa "potpisom". 

"Kurta sam upoznala davne '68. godine, kada je on imao samo 16 godina, a ja 21. Godine su prošle, ponovo smo se sreli kada sam mu priznala svoja osjećanja.

Iako smo oboje tvrdili kako nećemo izlaziti sa svojim kolegama glumcima, ispostavilo se da smo stvoreni jedno za drugo, i da trajemo već 34 godine", rekla je jednom prilikom Goldi.

U jednoj emisiji Goldi (70) je otkrila kako su uspjeli da istraju.

"Mislim da bismo se odavno razišli da smo se vjenčali. Ukoliko želite da se vežete za nekoga, onda je važno da se vjenčate, ali ako ste samostalni, onda je važno da ne budete u braku. Svi nas stalno pitaju zašto nismo u braku, a ja se pitam šta će to brak da učini za nas.

Neće svaka veza moći da uspije, bilo da ste poznata ličnost ili niste. Čak mislim da je nama mnogo teže da održimo zdrave odnose, jer je kamera neprekidno uperena u nas", rekla je Goldi u jednoj emisiji.

Glumica je bila u braju dva puta - grčkom plesaču i redatelju Gusu Trikonisu izrekla je sudbonosno da u maju 1969. godine, a od njega zatražila razvod četiri godine kasnije. U kratkom braku (od 1976. do 1980.) bila je i s muzičarom Bilom Hadsonom sa kojim ima dvoje djece, glumce Olivera i Kejt Hadson.

Kurt Rasel se oženio glumicom Sizon Hablej, koju je upoznao na snimanju filma Elvis 1979. godine. Dobili su sina 1980. kojem su dali ime Boston. Brak im se raspao tokom 1983. godine, kada on upoznaje glumicu Goldi, s kojom je i danas u vezi. S njom dobija sina Vajata 1986. godine.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.