Standard.

ponedjeljak oktobar 22

Ona je ćerka jedne od NAJLJEPŠIH GLUMICA BIVŠE JUGE, ali i snaha CRNOGORSKE REDITELJKE!

Mlada pozorišna rediteljka Ana Vučelić, ćerka proslavljene glumice Ljiljane Dragutinović i političara Milorada Vučelića svojom ljepotom ostavlja sve bez daha.

102 hits

ponedjeljak oktobar 22

Sergej Ćetković javno progovorio O USVAJANJU DJECE

Pjevač Sergej Ćetković je brižan otac i suprug, a porodica mu je na prvom mjestu.

113 hits

ponedjeljak oktobar 22

Neke žene grade nove veze samo sa zauzetim muškarcima, a evo i zašto!

Čak 40 odsto žena je priznalo da su bar jednom pokušale da zavedu muškarca koji je već bio u vezi ili je bio oženjen.

76 hits

ponedjeljak oktobar 22

U koga gledate? Ko je moćniji RAKEL ili FERARI?

Ona je jedna od najljepših žena koja će ikada hodati ovim svijetom. Ime joj je Rakel Velč. Od kako se šezdesetih pojavila na naslovnici “Peljboja”, Rakel Velč ne prestaje da…

12 hits

 
 
 
 
utorak, 13 februar 2018 13:58

RUSI ZNAJU KAKO: Boca naskuplje VODKE košta 7 miliona dolara

Volite da pijete vodku i mislite da ste probali ukuse dosta proizvođača, možda i onih najskupljih? Vjerovatno i jeste, one dostupne običnom stanovništvu, možda malo bogatijima... Ipak prave vodke od čijih cijena će vam se zavrtjeti u glavi vjerovatno nećete nikada u životu. Razlog je jer jedna boca košta preko milion dolara! 

Leon Verres‘ „BILLIONAIRE VODKA

Šta da kažemo za vodku čija boca košta 7.250.000 dolara? U poverenje svojoj ruskoj državi, Verres je isporučio čisto napitak čija je ombalaža izrađena od crnog krzna, lažnog krzna jer je aktivista za prava životinja i promoter PETA iz etičkih razloga odbacio upotrebu pravog krzna. Umjesto toga, ukrašavao je spoljašnjost bočice sa skoro 2.000 dragocenih dijamanata postavljenih u zlato.

Unutrašnjost čuva ono što ekskluzivna eksterija obećava: poznavalac će naći osamnaest litara najčistije vodke, destilovanog od čistog pšenice i kristalno čistom vodom prema originalnom ruskom receptu. Njegova razlika je zasnovana na luksuznim detaljima: Tokom postupka destilacije, kao dio procesa tajne vode, vodka se filtrira pomoću dijamanata. 

Billionaire Vodka

Vjerovatno vam samo ime ove vodke govori dovoljno, zar ne? Ipak, malo ćemo pojasniti njenu cijenu. Završni korak u njenoj destinaciji je filtriranje dijamantima, kojim se uklanja svaka nečistoća. Flaša je dekorisana sa 3.000 dijamanata i Swarovski kristalima, a košta 3.7 miliona dolara. Kada je kupite, dobijate i Billionaires Card uslugu konsijerža, koji vam daje pristup najskupljim pićima svijeta, privatnim sesijama kupovine i najekskluzivnijim proizvodima koje ovaj svijet može da ponudi.

New Russo-Baltique Vodka

Još jedno izdanje ruskog proizvođača automobila dospjelo je na ovu listu, a posebno se izdvaja zbog svog pakovanja. Ono dolazi u flaši napravljenoj od neprobojnog stakla, koja je dizajnirana kao maska hladnjaka koja je korišćena u njihovim klasičnim automobilima, a dekorisana je zlatnim novčićima iskovanim u periodu od 1908. do 1912.godine, kada je ova kompanija kreirala svoj prvi automobil. Zatvarač ove flaše napravljen je od zlata i predstavlja repliku ruskog imperijalnog orla, dekorisanog dijamantima. Cijena ove vodke je 1.3 miliona dolara.

DIVA Premium Vodka

Kada je po prvi put predstavljena, ova vodka bila je najskuplja na svijetu, a sada se nalazi na trećem mjestu. Kreirana je od izvorske vode, fitrirane ledom. Njen proces destilacije je izuzetno delikatan, jer se na kraju pročišćava dragim kamenjem. Neko drago kamenje dodato je i u flašu ove vodke što je naravno čini daleko ekskluzivnijom. Jedna flaša ove vodke košta 1 million dolara, ali ako vas ne zanima njena dragocena flaša, samo piće spakovano u običnu flašu košta 3.700 dolara.

Old Russo-Baltique Vodka

Proizvedena od strane ruskog proizvođača automobila Russo-Baltique, sa ciljem zadivljivanja plemića, tajkuna i bogatih ljubitelja širom svijeta, ova vodka priča nam priču o prošlim vremenima, klasičnim automobilima i kvalitetnim pićima. Ako ste mislili da su prethodno navedene vodke sa ove liste skupocjene, onda će vas ova oboriti sa nogu sa svojom cijenom od 740.000 dolara.

Belver Bears Belvedere Vodka

Dizajnirana od strane Žan-Roka u saradnji sa Belvedere brendom za Kanski Filmski Festival, tačnije VIP deo festivala, ova vodka je veoma ekskluzivna. Njena flaša je kreirana u formi školjke medvjeda, napravljenog od pleksiglasa sa pozadinskim osvijetljenjem. Cijena ove veoma rijetke vodke je nevjerovatnih 7.240 dolara, i veoma se teško može pronaći.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 13 februar 2018 14:32

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.