Standard.

petak novembar 16

Žaklina Oštir o predstavi "REVIZOR" za Standard: Divno je kada publika izađe iz sale bogatija za dobro iskustvo, a uzrok…

Slavna glumica Žaklina Oštir publiku osvaja istaknutim darom i načinom kojim vlada scenom, a to znaju svi koji su barem jednom imali priliku da je gledaju, na "daskama koje život…

41 hits

petak novembar 16

Evo čime se nekada bavila Cecina buduća snajka

Veljko Ražnatović nedavno je zaprosio svoju djevojku, Bogdanu Rodić.  Dok region bruji o njihovoj vjeridbi, malo ko zna čime se nekada bavila Cecina snajka.

101 hits

petak novembar 16

Ovao je ŠAMPANJAC od 151.000 DOLARA

Jedan od brilijantnih brendova koji su voljni da ulože svoje vrijeme u to jeste Piper-Hiedsoeck, koji je skoro predstavio ograničeno izdanje Rare Le Secret High Jewelry, koji dolazi u flašama…

11 hits

 
 
 
 
utorak, 13 februar 2018 19:54

Evo koga Amerikanci od poznatih voljeli da vide na mjesto predsjednika

Još od dodjele Zlatnog globusa i nadahnutog govora Opre Vinfri, Sjedinjene Američke Države, ali i svijet, spekulišu o tome hoće li se ona kandidovati za predsjednicu SAD.

Mnogi građani Amerike bi voljeli da se Opra kandiduje i priznaju da bi za nju čak i glasali.

No, sudeći prema rang listi stranice Ranker, Opra Vinfri nije jedina poznata osoba koju bi Amerikanci željeli da vide u Bijeloj kući, piše Indy100.

Na prvom mjestu kao mogućeg budućeg predsjednika SAD mnogi vide Oskarovca Toma Henksa koji, iako je glumio u gotovo 70 filmova, nikada nije glumio predsjednika.

Toma Henksa po broju glasova slijedi komičarka i voditeljka Elen DeDženeres, pa Oskarovac Morgan Frimen, koji je imao priliku da glumi predsjednika u filmu "Deep Impact".

Na listi ga slijedi komičar i politički komentator Džon Stjuart, te glumac Dvejn Džonson.

Ranije spomenuta Opra nalazi se na šestom mjestu, dok je u stopu prate holivudska legenda Klint Istvud, komičar Stiven Kolbert, pa čak i Čak Noris.

Ljudi koji su učestvovali u stvaranju ove liste mogućih predsjednika iz redova poznatih osoba smatraju ih dobrim zbog komunikacijskih vještina (Opra i Elen), razumijevanja politike (Kolbert i Stjuart), ali i poznavanja borilačkih vještina koje ne bi bile na odmet (Istvud, Džonson i Noris).

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.