Standard.

nedjelja februar 18

Miss Eco International: Aida Redžović predstavlja Crnu Goru u Egiptu

Aida Redžović (18) iz Bara, predstavljaće Crnu Goru na izboru za Miss Eco International, koji će se održati u Egiptu od 10. do 28. aprila. 

115 hits

nedjelja februar 18

VIDEO - Zaigrala i šotu: Rita Ora "zapalila" Prištinu

Objavljeno u: Život

by Ana Šofranac

Pjevačica Rita Ora juče je u Prištini održala koncert povodom 10 godina nezavisnosti Kosova.

131 hits

nedjelja februar 18

Stara ljubav zaborava nema: Petar Strugar se pomirio sa bivšom djevojkom

Glumac Petar Strugar, koji se u novembru 2015. razveo od koleginice Ivane Nikolić, vratio se staroj ljubavi. Naime, on se nedavno pomirio s bivšom djevojkom, s kojom je već bio…

154 hits

nedjelja februar 18

Oliveru Dragojeviću nagrada za životno djelo: "Hvala vam, ovaj Porino mi je najdraži"

Objavljeno u: Život

by Ana Šofranac

Oliver Dragojević dobitnik je Porina za životno djelo, prenose hrvatski mediji. Porin je najvažnija nagrada iz oblasti muzike u Hrvatskoj, a muzičaru iz Splita biće uručena 23. marta na svečanosti…

24 hits

 
 
 
 
utorak, 13 februar 2018 19:54

Evo koga Amerikanci od poznatih voljeli da vide na mjesto predsjednika

Još od dodjele Zlatnog globusa i nadahnutog govora Opre Vinfri, Sjedinjene Američke Države, ali i svijet, spekulišu o tome hoće li se ona kandidovati za predsjednicu SAD.

Mnogi građani Amerike bi voljeli da se Opra kandiduje i priznaju da bi za nju čak i glasali.

No, sudeći prema rang listi stranice Ranker, Opra Vinfri nije jedina poznata osoba koju bi Amerikanci željeli da vide u Bijeloj kući, piše Indy100.

Na prvom mjestu kao mogućeg budućeg predsjednika SAD mnogi vide Oskarovca Toma Henksa koji, iako je glumio u gotovo 70 filmova, nikada nije glumio predsjednika.

Toma Henksa po broju glasova slijedi komičarka i voditeljka Elen DeDženeres, pa Oskarovac Morgan Frimen, koji je imao priliku da glumi predsjednika u filmu "Deep Impact".

Na listi ga slijedi komičar i politički komentator Džon Stjuart, te glumac Dvejn Džonson.

Ranije spomenuta Opra nalazi se na šestom mjestu, dok je u stopu prate holivudska legenda Klint Istvud, komičar Stiven Kolbert, pa čak i Čak Noris.

Ljudi koji su učestvovali u stvaranju ove liste mogućih predsjednika iz redova poznatih osoba smatraju ih dobrim zbog komunikacijskih vještina (Opra i Elen), razumijevanja politike (Kolbert i Stjuart), ali i poznavanja borilačkih vještina koje ne bi bile na odmet (Istvud, Džonson i Noris).

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.