Standard.

četvrtak maj 24

Ćerka Vlade Divca je prava SLATKICA

Objavljeno u: Život

by zeljka

Ćerka Vlade Divca izgleda kao anđeo. Mezimica košarkaške legende je lijepa djevojka koja i pored slave oca i novca koji ima, ponaša se veoma prostojno i njeguge prirodan izgled i…

59 hits

srijeda maj 23

KASTING: AR Scouting managment agency traži nova lica

Modna agencija AR Scouting managment agency organizuje jos jedan u nizu kasting za nova lica. Kasting će se održati 27.05.2018 u Herceg Novom, Velika sala ,,Gym 2000” ,,Hotel Plaža” (Savina) sa…

148 hits

četvrtak maj 24

OTROV U SLADOLED: Počelo suđenje muškarcu koji je planirao napad na princa Džordža

Objavljeno u: Život

by zeljka

Nakon što je otkriven plan napada na četvorogodišnjeg princa Džordža, britanska policija uhapsila je 32-godišnjeg Husaina Rašida, kojem je sada, u Londonu, i započelo suđenje.

136 hits

četvrtak maj 24

Mrka otkrio kakvo mu je Bekuta spremila iznenađenje za rođendan: Zveknula mi poljubac u ponoć, a onda smo...

Objavljeno u: Život

by zeljka

Poslanik Milutin Mrkonjić, momak Ane Bekute, danas slavi 76. rođendan, a prvu i najdražu čestitku dobio je u bračnoj postelji od strane poznate pjevačice.

93 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 februar 2018 20:30

Psiholozi otkrivaju: Šta muškarce najviše privlači kod žena

Muškarci vole tajanstvene žene oko kojih moraju da se potrude, da ih osvajaju ili da maštaju o njima, tvrde britanski stručnjaci na osnovu rezultata istraživanja koje je obuhvatilo 126 ispitanika oba pola od 18 do 55 godina.

Žene koje su odmah "otvarale karte" pred udvaračima bile su im zanimljivije u početku, ali bi njihovi kavaljeri već poslije nedjelju dana tražili nove izazove, odnosno partnerke koje im nisu već na prvom sastanku otvarale dušu ili pričale svoju životnu priču.

Ono što najviše privlači pažnju muškaraca, otkrili su britanski psiholozi, nije savršeno našminkano lice ni svježe isfenirana kosa, već iskren, razoružavajući osmijeh.

Posle osmijeha, slijedi topao, srdačan pozdrav, kojem rijetko koji predstavnik jačeg pola može da odoli. Naravno, tu su i komplimenti, jer i oni vole kada ih žene pohvale i daju im do znanja šta ih to privlači kod njih, pošto na taj način njihovo samopouzdanje raste.

Kada je seks u pitanju, čekanje se pokazalo kao dobra strategija, jer u periodu upoznavanja muškarac ima priliku da ženi dokaže da li je zaslužuje ili ne.

A ona može da mu da do znanja da li je privlači ili samo želi da flertuje s njim, tvrde stručnjaci, prenosi Radio Sarajevo.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.