Standard.

četvrtak maj 24

Ćerka Vlade Divca je prava SLATKICA

Objavljeno u: Život

by zeljka

Ćerka Vlade Divca izgleda kao anđeo. Mezimica košarkaške legende je lijepa djevojka koja i pored slave oca i novca koji ima, ponaša se veoma prostojno i njeguge prirodan izgled i…

59 hits

srijeda maj 23

KASTING: AR Scouting managment agency traži nova lica

Modna agencija AR Scouting managment agency organizuje jos jedan u nizu kasting za nova lica. Kasting će se održati 27.05.2018 u Herceg Novom, Velika sala ,,Gym 2000” ,,Hotel Plaža” (Savina) sa…

148 hits

četvrtak maj 24

OTROV U SLADOLED: Počelo suđenje muškarcu koji je planirao napad na princa Džordža

Objavljeno u: Život

by zeljka

Nakon što je otkriven plan napada na četvorogodišnjeg princa Džordža, britanska policija uhapsila je 32-godišnjeg Husaina Rašida, kojem je sada, u Londonu, i započelo suđenje.

136 hits

četvrtak maj 24

Mrka otkrio kakvo mu je Bekuta spremila iznenađenje za rođendan: Zveknula mi poljubac u ponoć, a onda smo...

Objavljeno u: Život

by zeljka

Poslanik Milutin Mrkonjić, momak Ane Bekute, danas slavi 76. rođendan, a prvu i najdražu čestitku dobio je u bračnoj postelji od strane poznate pjevačice.

93 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 februar 2018 20:15

FOTO: Ovom porukom je Bastijan Švajnštajger javno pokazao koliko voli Anu Ivanović

Rijetko koji muškarac se odluči da javno iskaže ljubav svojoj ljepšoj polovini na način na koji je to uradio Bastijan Švajnštajger. On je putem društvenih mreža pokazao svojoj supruzi Ani Ivanović koliko je voli.

Izgleda da, ni to što su razdvojeni za Dan zaljubljenih, nije sprječilo fudbalera da bude u kontaktu sa svojom dragom putem različitih aplikacija.

"Nasmij se svakome, ali svoju ljubav čuvaj za mene. Srećan Dan zaljubljenih, ljubavi moja!", napisao je Bastijan na svom Instagram profilu.

Dok su im jedni čestitali, drugi fanovi su bodrili Bastijana govoreći mu da je kao rijetko koji muškarac, upućujući mu čestitke "Svaka čast!", "Bravo!".

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.