Standard.

ponedjeljak mart 25

Crnogorska pjevačica Seka Tomičić za Standard: Moj muzički ukus se razvijao uz Branku Šćepanović i Merimu Njegomir

Poznata pjevačica iz Tivta Seka Tomičić već prvim pojavljivanjem skrenula je pažnju originalnošću i sjajnim glasovnim mogućnostima. Seka je ostvarena žena u najljepšim godinama koja je spremna da hrabro zakorači…

64 hits

ponedjeljak mart 25

Otkrivena velika tajna "Srećnih ljudi": Evo ko je živio u Topolskoj 18!

Serija "Srećni ljudi" jedna od od najgledanijih domaćih serija u cijelom regionu. Mnogi je pamte po zanimljivim likovima, dešavanjima, ali i pjesmi "Topolska 18".

101 hits

ponedjeljak mart 25

Saznajte šta dan kada ste rođeni kaže o vašem životu!

Naš narod od davnina vjeruje da dani u nedelji nisu isti, pa tako ima srećnih i nesrećnih, dobrih i loših, onih kada treba izbjegavati određene poslove i onih kada ne…

44 hits

ponedjeljak mart 25

Pamela apeluje: Gasite rijalitije!

Pamela Anderson, koja je učestvovala u tri rijalitija, nazvala je taj TV format "najjadnijim" i pozvala na njegovo gašenje širom svijeta! Pamela je komentarisala pisanje britanske štampe, koja je izračunala da…

28 hits

ponedjeljak mart 25

Pamela apeluje: Gasite rijalitije!

Objavljeno u: Život

 
 
 
 
srijeda, 21 februar 2018 21:15

I koga nije zanimalo kupovao ih je: Bosna i Hercegovina imala je najseksi časopise o računarima

Na prvi pogled, seksi žene na naslovnicama časopisa za računare možda djeluju kao pomalo tužan podsjetnik na vremena kada ste programere i seksi žene u istoj rečenici mogli naći samo ako je rečenica glasila: "Seksi žene i programeri nikada nisu u istoj rečenici."

Međutim, osamdesetih i devedesetih urednici jugoslovenskih časopisa vjerovali su da je to idealan način da privučete čak i one koji o računarima nemaju pojma niti ih to najmanje zanima.

Iako su slične eksperimente imali i "Svijet kompjutera" i "Moj Mikro" (ali u daleko manjoj mjeri), to je bilo posebno očito u slučaju bosanskog časopisa maštovitog imena "Računari", čiji su urednici odlučili igrati na kartu seksipila kako bi privukli što više ljubitelja informatike koji su predugo na "suhom".

Ako seksi žene mogu prodavati sve ostalo, zašto ne bi i računare?

Da ne bi bilo zabune, oni koji su časopis kupovali tvrde da je bio izuzetno kvalitetan i informativan.

rr2

Stoga, ni časopise ne treba suditi prema koricama, a ovo je odlična šetnja pomalo bizarnim svijetom naslovnica balkanskih informatičkih časopisa u kojoj ćete vjerovatno uživati, prenosi Index.hr.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.