Standard.

ponedjeljak mart 25

Crnogorska pjevačica Seka Tomičić za Standard: Moj muzički ukus se razvijao uz Branku Šćepanović i Merimu Njegomir

Poznata pjevačica iz Tivta Seka Tomičić već prvim pojavljivanjem skrenula je pažnju originalnošću i sjajnim glasovnim mogućnostima. Seka je ostvarena žena u najljepšim godinama koja je spremna da hrabro zakorači…

65 hits

ponedjeljak mart 25

Otkrivena velika tajna "Srećnih ljudi": Evo ko je živio u Topolskoj 18!

Serija "Srećni ljudi" jedna od od najgledanijih domaćih serija u cijelom regionu. Mnogi je pamte po zanimljivim likovima, dešavanjima, ali i pjesmi "Topolska 18".

101 hits

ponedjeljak mart 25

Saznajte šta dan kada ste rođeni kaže o vašem životu!

Naš narod od davnina vjeruje da dani u nedelji nisu isti, pa tako ima srećnih i nesrećnih, dobrih i loših, onih kada treba izbjegavati određene poslove i onih kada ne…

44 hits

ponedjeljak mart 25

Pamela apeluje: Gasite rijalitije!

Pamela Anderson, koja je učestvovala u tri rijalitija, nazvala je taj TV format "najjadnijim" i pozvala na njegovo gašenje širom svijeta! Pamela je komentarisala pisanje britanske štampe, koja je izračunala da…

28 hits

ponedjeljak mart 25

Pamela apeluje: Gasite rijalitije!

Objavljeno u: Život

 
 
 
 
četvrtak, 22 februar 2018 18:48

Eksplicitna reklama brenda Cesare Paciotti, mnoge je zgrozila

Kampanja za proljeće-ljeto 2018. brenda Cesare Paciotti, mnoge je zatekla eksplicitnom tematikom... Iako je ovaj brend poznat po obući i ranije znao da podijeli javnost svojim umjetničkim izrazom , najnovije fotografije, mnogima se barem po komentarima ne dopadaju..

Fotgrafije za muške i ženske ciplele, nabijene su seksipilom ali na neobičan način, da ne budemo grubi, bizaran. Djevojke leže na stolu dok je muškarac na njima, i obrnuto.. U prvom planu bi trebalo da su cipele ali njihova se značajnost prosto gubi što više gledate fotografije.

Kompanije poznata po najljepšim cipelama datira iz 1948. godine, kada je ova firma počela da proizvodi klasične linije muške odjeće, potpuno ručno izrađivanje sa posebnom pažnjom poklonjenom detaljima.


1980. godine Ćezare Paćoti je naslijedio malu kompaniju i odmah je realizovao prvu mušku kolekciju sa CESARE PACIOTTI zaštitnim znakom, mačem.

Ova linija je dobila ogromno priznanje i odobravanje zahvaljujući Ćezarevoj inspiraciji i kreativnosti. Početkom devedesetih kompanija širi svoj dijapazon proizvoda na žensku odjeću i obuću koja je omiljena u svijetu zbog atraktivnosti i kvaliteta. 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.