Standard.

subota jun 23

Miss Crne Gore slavi 18. rođendan, porodica joj priredila SPEKTAKL

Miss Crne Gore 2018. godine Natalija Gluščević iz Bijelog Polja, danas slavi punoljetstvo a od prijatelja i porodice doživjela je pravo iznenađenje. 

179 hits

subota jun 23

Marinka Rokvića svi znate, a ovo je njegova supruga koja plijeni izgledom

Pjevač Marinko Rokvić sa suprugom Slavicom bio je godt na na svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. 

232 hits

subota jun 23

ZELENI MERMER je najveći trend ove godine

Ako ste zainteresovani za mermer, ali volite boje, zeleni mermer je pun pogodak. Zeleni mermer je najsvježiji trend za dekorisanje unutrašnjeg prostora i evo nekoliko načina da ovaj trend uključite…

35 hits

subota jun 23

RANJENI KUM ANE I RASTE OGORČEN: Nisu me ni zvali, da su htjeli, mogli su...

Nakon pucnjave na Andreja Ančevića, vjenčanog kuma Ane i Raste, ispred njegovog restorana na Zvezdari, povređeni je pušten na kućno liječenje.

195 hits

 
 
 
 
četvrtak, 22 februar 2018 18:48

Eksplicitna reklama brenda Cesare Paciotti, mnoge je zgrozila

Kampanja za proljeće-ljeto 2018. brenda Cesare Paciotti, mnoge je zatekla eksplicitnom tematikom... Iako je ovaj brend poznat po obući i ranije znao da podijeli javnost svojim umjetničkim izrazom , najnovije fotografije, mnogima se barem po komentarima ne dopadaju..

Fotgrafije za muške i ženske ciplele, nabijene su seksipilom ali na neobičan način, da ne budemo grubi, bizaran. Djevojke leže na stolu dok je muškarac na njima, i obrnuto.. U prvom planu bi trebalo da su cipele ali njihova se značajnost prosto gubi što više gledate fotografije.

Kompanije poznata po najljepšim cipelama datira iz 1948. godine, kada je ova firma počela da proizvodi klasične linije muške odjeće, potpuno ručno izrađivanje sa posebnom pažnjom poklonjenom detaljima.


1980. godine Ćezare Paćoti je naslijedio malu kompaniju i odmah je realizovao prvu mušku kolekciju sa CESARE PACIOTTI zaštitnim znakom, mačem.

Ova linija je dobila ogromno priznanje i odobravanje zahvaljujući Ćezarevoj inspiraciji i kreativnosti. Početkom devedesetih kompanija širi svoj dijapazon proizvoda na žensku odjeću i obuću koja je omiljena u svijetu zbog atraktivnosti i kvaliteta. 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.