Standard.

subota mart 17

Zamalo crnogorska snaha: Bila je vjerenica Petra Kapisode, a danas se ljubi sa...

Voditeljka OBN televizije i emisije "Dejana Talk Show" Dejana Rosuljaš bila je vjerenica našeg proslavljenog rukometaša Petra Kapisode. 

112 hits

petak mart 16

OTKRIVENO: Zašto padamo na određeni tip muškarca?

Nije slučajnost da vam se dopada jedan tip muškarca, i svaki novi liči na onog prethodnog. Naime, nauka je utvrdila i zašto se to dešava...

9 hits

subota mart 17

Ovo je albanska Kim Kardašijan: Luana ima tijelo od kojeg će vam biti "loše"

Tv lice i pjevačica Luana Vjolca važi za jednu od najljepših Albanki a o njenoj su ljepoti pisali italijanski i engleski mediji...A kako i ne bi kada je ova seksi…

164 hits

petak mart 16

Zanimljivo: Svaka zemlja na svijetu je nazvana prema jednoj od ove 4 stvari

Danas imamo 195 nezavisnih država, prema podacima iz Oksfordskog riječnika o nazivima mjesta na svijetu, a skoro svaka od njih ima nešto zajedničko.  

13 hits

 
 
 
 
četvrtak, 22 februar 2018 18:48

Eksplicitna reklama brenda Cesare Paciotti, mnoge je zgrozila

Kampanja za proljeće-ljeto 2018. brenda Cesare Paciotti, mnoge je zatekla eksplicitnom tematikom... Iako je ovaj brend poznat po obući i ranije znao da podijeli javnost svojim umjetničkim izrazom , najnovije fotografije, mnogima se barem po komentarima ne dopadaju..

Fotgrafije za muške i ženske ciplele, nabijene su seksipilom ali na neobičan način, da ne budemo grubi, bizaran. Djevojke leže na stolu dok je muškarac na njima, i obrnuto.. U prvom planu bi trebalo da su cipele ali njihova se značajnost prosto gubi što više gledate fotografije.

Kompanije poznata po najljepšim cipelama datira iz 1948. godine, kada je ova firma počela da proizvodi klasične linije muške odjeće, potpuno ručno izrađivanje sa posebnom pažnjom poklonjenom detaljima.


1980. godine Ćezare Paćoti je naslijedio malu kompaniju i odmah je realizovao prvu mušku kolekciju sa CESARE PACIOTTI zaštitnim znakom, mačem.

Ova linija je dobila ogromno priznanje i odobravanje zahvaljujući Ćezarevoj inspiraciji i kreativnosti. Početkom devedesetih kompanija širi svoj dijapazon proizvoda na žensku odjeću i obuću koja je omiljena u svijetu zbog atraktivnosti i kvaliteta. 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.