Standard.

utorak decembar 11

Nina Petković za Standard o novim spotovima “Noć” i "Ne odustajem": Nikada nijesam igrala na kartu seksipila već vokala!

Pjevačica Nina Petković objavila je spotove za pjesmu “Noć” i "Ne odustajem", čija je premijera bila na RTCG. Nina za Standard otkriva kako je bilo na snimanju i kako se…

23 hits

utorak decembar 11

Ovo ime znači od Boga voljena, a uobičajeno je na Balkanu, u Španiji i cijelom svijetu

Marija je u raznim varijantama najrasprostranjenije žensko ime na svijetu. Kao ime Isusove majke, ime Marija simbolizuje čistu i duboku ljubav. U izvornom hebrejskom jeziku ime glasi Mirjam, a naš je…

72 hits

utorak decembar 11

Do sada neviđena slika Glogovca sa snimanja Južnog vetra

Film “Južni vetar” oduševio je mnoge ljude koji su imali priliku da ga odgledaju. U ovom ostvarenju glumio je Nebojša Glogovac, koji je nažalost preminuo 9. februara 2018. godine.

49 hits

utorak decembar 11

Pogledajte Bobana Rajovića sa kosom, iznenadićete se!

Crnogorskog pjevača Bobana Rajovića svi znamo bez kose. Naime, na scenu se pjevač pojavio kao ćelav tako da nismo imali priliku da ga vidimo sa kosom. Do sada...

82 hits

 
 
 
 
četvrtak, 22 februar 2018 18:48

Eksplicitna reklama brenda Cesare Paciotti, mnoge je zgrozila

Kampanja za proljeće-ljeto 2018. brenda Cesare Paciotti, mnoge je zatekla eksplicitnom tematikom... Iako je ovaj brend poznat po obući i ranije znao da podijeli javnost svojim umjetničkim izrazom , najnovije fotografije, mnogima se barem po komentarima ne dopadaju..

Fotgrafije za muške i ženske ciplele, nabijene su seksipilom ali na neobičan način, da ne budemo grubi, bizaran. Djevojke leže na stolu dok je muškarac na njima, i obrnuto.. U prvom planu bi trebalo da su cipele ali njihova se značajnost prosto gubi što više gledate fotografije.

Kompanije poznata po najljepšim cipelama datira iz 1948. godine, kada je ova firma počela da proizvodi klasične linije muške odjeće, potpuno ručno izrađivanje sa posebnom pažnjom poklonjenom detaljima.


1980. godine Ćezare Paćoti je naslijedio malu kompaniju i odmah je realizovao prvu mušku kolekciju sa CESARE PACIOTTI zaštitnim znakom, mačem.

Ova linija je dobila ogromno priznanje i odobravanje zahvaljujući Ćezarevoj inspiraciji i kreativnosti. Početkom devedesetih kompanija širi svoj dijapazon proizvoda na žensku odjeću i obuću koja je omiljena u svijetu zbog atraktivnosti i kvaliteta. 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.