Standard.

subota mart 17

Zamalo crnogorska snaha: Bila je vjerenica Petra Kapisode, a danas se ljubi sa...

Voditeljka OBN televizije i emisije "Dejana Talk Show" Dejana Rosuljaš bila je vjerenica našeg proslavljenog rukometaša Petra Kapisode. 

121 hits

petak mart 16

OTKRIVENO: Zašto padamo na određeni tip muškarca?

Nije slučajnost da vam se dopada jedan tip muškarca, i svaki novi liči na onog prethodnog. Naime, nauka je utvrdila i zašto se to dešava...

9 hits

subota mart 17

Ovo je albanska Kim Kardašijan: Luana ima tijelo od kojeg će vam biti "loše"

Tv lice i pjevačica Luana Vjolca važi za jednu od najljepših Albanki a o njenoj su ljepoti pisali italijanski i engleski mediji...A kako i ne bi kada je ova seksi…

168 hits

petak mart 16

Zanimljivo: Svaka zemlja na svijetu je nazvana prema jednoj od ove 4 stvari

Danas imamo 195 nezavisnih država, prema podacima iz Oksfordskog riječnika o nazivima mjesta na svijetu, a skoro svaka od njih ima nešto zajedničko.  

13 hits

 
 
 
 
utorak, 13 mart 2018 22:42

Upoznali se u Crnoj Gori: Vuk Kostić staje na "ludi kamen", sa zgodnom menadžerkom?

Miljenik pripadnica nježnijeg pola Vuk Kostić izgleda da će ubrzo stati na "ludi kamen", a srećnica je Aleksandra Popović, sa kojom je odnedavno u vezi.

Naime, više nije tajna da je menadžerka jedne strane kompanije osvojila srce našeg glumca, a on se u međuvremenu odlučio i na značajan korak, pozvao ju je da se useli u njegov stan u naselju Crveni Krst što je ona i prihvatila tako da par sada živi zajedno.

Vuk ima dovoljno iskustva da može da procijeni da li mu neka djevojka odgovara. Iza sebe ima nekoliko dugih veza, ali do sada je izbjegavao zajednički život, pravdajući se i sebi i drugima da za to ima vremena. Međutim, Aleksandra mu baš prija, na istim su talasnim dužinama i nemaju nikakvih nesuglasica, tako da je zaključio da bi sa njom mogao da podijeli život - kaže izvor blizak listu "Alo".

Vuk je izabranicu upoznao i sa svojom majkom Gordanom.

On je Aleksandru upoznao i sa svojom majkom Gordanom, što dovoljno govori o tome koliko mu je lijepo sa njom. Svi dobro znaju da je Vuku, nakon što ga je u 21. godini života napustio otac, majka postala najvažniji i jedini životni oslonac. Upoznavanje njemu trenutno dvije najbitnije žene veliki je korak u njegovom životu - kaže izvor za "Blic".

Njih dvoje su se upoznali prošlog ljeta u Bigovu, a prema izvorima bliskim paru nije isključeno da svadba bude organizovana uskoro.

blic.rs-alo.rs

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.