Standard.

ponedjeljak jun 18

Odveo me autobusom na Zlatibor, kupio za doručak masan burek: Verica Rakočević zna šta je suština ljubavi

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Kreatorka Verica Rakočević već nekoliko godina uživa u srećnom braku sa svojim izabranikom Veljkom Kuzmančevićem.

29 hits

ponedjeljak jun 18

U kraljevskoj porodici se organizuje PRVO GEJ VJENČANJE, mladoženju do otlara prati BIVŠA ŽENA

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Nakon vjenčanja godine, onog princa Harija i Megan Markl, za svoj dan iz snova 12. oktobra priprema se i princeza Judžin, koja će se udati za Džeka Bruksbenka, a prije…

16 hits

ponedjeljak jun 18

Dragan Džajić krstio unuka

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Proslavljeni fudbaler Dragan Džajić krstio je svog unuka Luku u Crkvi Ružici na Kalemegdanu, a vjerskom obredu i svečanom ručku prisustvovali su samo članovi najuže porodice i kumovi.

4 hits

ponedjeljak jun 18

Dragan Džajić krstio unuka

Objavljeno u: Život

ponedjeljak jun 18

Studenti troše najviše novca na igračke za odrasle!

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Milioni godišnje se troše na igračke za seks, ali pitate se gdje sve one idu? Sa svim stresovima koje nosi univerzitetski život, velika većina odlazi upravo studentima.

5 hits

 
 
 
 
utorak, 13 mart 2018 22:42

Upoznali se u Crnoj Gori: Vuk Kostić staje na "ludi kamen", sa zgodnom menadžerkom?

Miljenik pripadnica nježnijeg pola Vuk Kostić izgleda da će ubrzo stati na "ludi kamen", a srećnica je Aleksandra Popović, sa kojom je odnedavno u vezi.

Naime, više nije tajna da je menadžerka jedne strane kompanije osvojila srce našeg glumca, a on se u međuvremenu odlučio i na značajan korak, pozvao ju je da se useli u njegov stan u naselju Crveni Krst što je ona i prihvatila tako da par sada živi zajedno.

Vuk ima dovoljno iskustva da može da procijeni da li mu neka djevojka odgovara. Iza sebe ima nekoliko dugih veza, ali do sada je izbjegavao zajednički život, pravdajući se i sebi i drugima da za to ima vremena. Međutim, Aleksandra mu baš prija, na istim su talasnim dužinama i nemaju nikakvih nesuglasica, tako da je zaključio da bi sa njom mogao da podijeli život - kaže izvor blizak listu "Alo".

Vuk je izabranicu upoznao i sa svojom majkom Gordanom.

On je Aleksandru upoznao i sa svojom majkom Gordanom, što dovoljno govori o tome koliko mu je lijepo sa njom. Svi dobro znaju da je Vuku, nakon što ga je u 21. godini života napustio otac, majka postala najvažniji i jedini životni oslonac. Upoznavanje njemu trenutno dvije najbitnije žene veliki je korak u njegovom životu - kaže izvor za "Blic".

Njih dvoje su se upoznali prošlog ljeta u Bigovu, a prema izvorima bliskim paru nije isključeno da svadba bude organizovana uskoro.

blic.rs-alo.rs

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.