Standard.

subota mart 17

Zamalo crnogorska snaha: Bila je vjerenica Petra Kapisode, a danas se ljubi sa...

Voditeljka OBN televizije i emisije "Dejana Talk Show" Dejana Rosuljaš bila je vjerenica našeg proslavljenog rukometaša Petra Kapisode. 

115 hits

petak mart 16

OTKRIVENO: Zašto padamo na određeni tip muškarca?

Nije slučajnost da vam se dopada jedan tip muškarca, i svaki novi liči na onog prethodnog. Naime, nauka je utvrdila i zašto se to dešava...

9 hits

subota mart 17

Ovo je albanska Kim Kardašijan: Luana ima tijelo od kojeg će vam biti "loše"

Tv lice i pjevačica Luana Vjolca važi za jednu od najljepših Albanki a o njenoj su ljepoti pisali italijanski i engleski mediji...A kako i ne bi kada je ova seksi…

164 hits

petak mart 16

Zanimljivo: Svaka zemlja na svijetu je nazvana prema jednoj od ove 4 stvari

Danas imamo 195 nezavisnih država, prema podacima iz Oksfordskog riječnika o nazivima mjesta na svijetu, a skoro svaka od njih ima nešto zajedničko.  

13 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 mart 2018 19:01

LUKSUZ: Audemars Piguet, novi sat za dame sa dijamantima košta 422.757 dolara

Audemars Piguet brend konstantno predstavlja ženske časovnike, koji su fenomenalni. Njihova najnovija izdanja, Audemars Piguet Royal Oak Concept Ladies’ Flying Tourbillon i Royal Oak Double Balance Wheel Frosted Gold Openworked časovnici pridružuju se već impresivnoj postavci, u kojoj se izdvajaju na najljepši mogući način.
 
Audemars Piguet Royal Oak Concept Ladies’ Flying Tourbillon je definitivno najimpresivniji, a predstavlja nam i prvi leteći turbijon ove kompanije. Sa prečnikom od 38.5 mm, njegovo kućište od 18-karatnog bijelog zlata dostupno je u dvije verzije – jedna je dekorisana sa 459 dijamanata ukupne težine 3.65 karata i košta 203.350 dolara, dok je druga ukrašena baget dijamantima, i koštaće vas 422.757 dolara.
 
More dijamanata takođe krasi mostove, bazu, kućište i kaiševe ovih modela, opravdavajući njihove nevjerovatno visoke cijene.
 
Sa druge strane, Royal Oak Double Balance Wheel Frosted Gold Openworked model ima kućište od bijelog zlata prečnika 37 mm, a u njemu se nalazi Caliber 3132.
 
Ovaj kompleksni mehanizam je otvoren i ručno finiširan, sa detaljima od pink ili žutog zlata i rodijuma, dok su kućište i narukvica kreirani od takozvanog “frosted” zlata, koje svijetluca i uljepšava svaki dan u životu jedne dame.
 
Ovaj časovnik je malo pristupačniji od prethodno opisanog modela i košta 76.000 dolara.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.