Standard.

ponedjeljak mart 25

Crnogorska pjevačica Seka Tomičić za Standard: Moj muzički ukus se razvijao uz Branku Šćepanović i Merimu Njegomir

Poznata pjevačica iz Tivta Seka Tomičić već prvim pojavljivanjem skrenula je pažnju originalnošću i sjajnim glasovnim mogućnostima. Seka je ostvarena žena u najljepšim godinama koja je spremna da hrabro zakorači…

64 hits

ponedjeljak mart 25

Otkrivena velika tajna "Srećnih ljudi": Evo ko je živio u Topolskoj 18!

Serija "Srećni ljudi" jedna od od najgledanijih domaćih serija u cijelom regionu. Mnogi je pamte po zanimljivim likovima, dešavanjima, ali i pjesmi "Topolska 18".

99 hits

ponedjeljak mart 25

Saznajte šta dan kada ste rođeni kaže o vašem životu!

Naš narod od davnina vjeruje da dani u nedelji nisu isti, pa tako ima srećnih i nesrećnih, dobrih i loših, onih kada treba izbjegavati određene poslove i onih kada ne…

44 hits

ponedjeljak mart 25

Pamela apeluje: Gasite rijalitije!

Pamela Anderson, koja je učestvovala u tri rijalitija, nazvala je taj TV format "najjadnijim" i pozvala na njegovo gašenje širom svijeta! Pamela je komentarisala pisanje britanske štampe, koja je izračunala da…

28 hits

ponedjeljak mart 25

Pamela apeluje: Gasite rijalitije!

Objavljeno u: Život

 
 
 
 
srijeda, 14 mart 2018 19:01

LUKSUZ: Audemars Piguet, novi sat za dame sa dijamantima košta 422.757 dolara

Audemars Piguet brend konstantno predstavlja ženske časovnike, koji su fenomenalni. Njihova najnovija izdanja, Audemars Piguet Royal Oak Concept Ladies’ Flying Tourbillon i Royal Oak Double Balance Wheel Frosted Gold Openworked časovnici pridružuju se već impresivnoj postavci, u kojoj se izdvajaju na najljepši mogući način.
 
Audemars Piguet Royal Oak Concept Ladies’ Flying Tourbillon je definitivno najimpresivniji, a predstavlja nam i prvi leteći turbijon ove kompanije. Sa prečnikom od 38.5 mm, njegovo kućište od 18-karatnog bijelog zlata dostupno je u dvije verzije – jedna je dekorisana sa 459 dijamanata ukupne težine 3.65 karata i košta 203.350 dolara, dok je druga ukrašena baget dijamantima, i koštaće vas 422.757 dolara.
 
More dijamanata takođe krasi mostove, bazu, kućište i kaiševe ovih modela, opravdavajući njihove nevjerovatno visoke cijene.
 
Sa druge strane, Royal Oak Double Balance Wheel Frosted Gold Openworked model ima kućište od bijelog zlata prečnika 37 mm, a u njemu se nalazi Caliber 3132.
 
Ovaj kompleksni mehanizam je otvoren i ručno finiširan, sa detaljima od pink ili žutog zlata i rodijuma, dok su kućište i narukvica kreirani od takozvanog “frosted” zlata, koje svijetluca i uljepšava svaki dan u životu jedne dame.
 
Ovaj časovnik je malo pristupačniji od prethodno opisanog modela i košta 76.000 dolara.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.