Standard.

utorak decembar 11

Nina Petković za Standard o novim spotovima “Noć” i "Ne odustajem": Nikada nijesam igrala na kartu seksipila već vokala!

Pjevačica Nina Petković objavila je spotove za pjesmu “Noć” i "Ne odustajem", čija je premijera bila na RTCG. Nina za Standard otkriva kako je bilo na snimanju i kako se…

22 hits

utorak decembar 11

Ovo ime znači od Boga voljena, a uobičajeno je na Balkanu, u Španiji i cijelom svijetu

Marija je u raznim varijantama najrasprostranjenije žensko ime na svijetu. Kao ime Isusove majke, ime Marija simbolizuje čistu i duboku ljubav. U izvornom hebrejskom jeziku ime glasi Mirjam, a naš je…

71 hits

utorak decembar 11

Do sada neviđena slika Glogovca sa snimanja Južnog vetra

Film “Južni vetar” oduševio je mnoge ljude koji su imali priliku da ga odgledaju. U ovom ostvarenju glumio je Nebojša Glogovac, koji je nažalost preminuo 9. februara 2018. godine.

47 hits

utorak decembar 11

Pogledajte Bobana Rajovića sa kosom, iznenadićete se!

Crnogorskog pjevača Bobana Rajovića svi znamo bez kose. Naime, na scenu se pjevač pojavio kao ćelav tako da nismo imali priliku da ga vidimo sa kosom. Do sada...

76 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 mart 2018 19:01

LUKSUZ: Audemars Piguet, novi sat za dame sa dijamantima košta 422.757 dolara

Audemars Piguet brend konstantno predstavlja ženske časovnike, koji su fenomenalni. Njihova najnovija izdanja, Audemars Piguet Royal Oak Concept Ladies’ Flying Tourbillon i Royal Oak Double Balance Wheel Frosted Gold Openworked časovnici pridružuju se već impresivnoj postavci, u kojoj se izdvajaju na najljepši mogući način.
 
Audemars Piguet Royal Oak Concept Ladies’ Flying Tourbillon je definitivno najimpresivniji, a predstavlja nam i prvi leteći turbijon ove kompanije. Sa prečnikom od 38.5 mm, njegovo kućište od 18-karatnog bijelog zlata dostupno je u dvije verzije – jedna je dekorisana sa 459 dijamanata ukupne težine 3.65 karata i košta 203.350 dolara, dok je druga ukrašena baget dijamantima, i koštaće vas 422.757 dolara.
 
More dijamanata takođe krasi mostove, bazu, kućište i kaiševe ovih modela, opravdavajući njihove nevjerovatno visoke cijene.
 
Sa druge strane, Royal Oak Double Balance Wheel Frosted Gold Openworked model ima kućište od bijelog zlata prečnika 37 mm, a u njemu se nalazi Caliber 3132.
 
Ovaj kompleksni mehanizam je otvoren i ručno finiširan, sa detaljima od pink ili žutog zlata i rodijuma, dok su kućište i narukvica kreirani od takozvanog “frosted” zlata, koje svijetluca i uljepšava svaki dan u životu jedne dame.
 
Ovaj časovnik je malo pristupačniji od prethodno opisanog modela i košta 76.000 dolara.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.