Standard.

petak jul 20

Emina ne može da preboli razvod, nije joj dobro, morala čak i kod PSIHIJATRA!

Kako tvrde turski mediji, Emina Jahović ne može da preboli rastanak od Mustafe Sandala pa utjehu nalazi u svakodnevnoj posjeti psihijatru.

92 hits

petak jul 20

Andrija Milošević je danas FACA, nekada i nije bio: Glumac otkrio urnebesnu fotografiju iz mladosti !

Glumac Andrija Milošević poznat je po svojoj duhovitošću koja ga je učinila jednim od najpopularnijih umjetnika kod nas. Milošević koji danas važi za frajera, nekada nije bio ni nalik tome,…

103 hits

petak jul 20

Džej Lo o muškarcima: "BESKORISNI SU PRIJE 33. GODINE", ako ko zna, zna ONA!

Slavna  Dženifer Lopez je pristala da učestvuje u serijalu "Swipe Sessions", koji je kreirao Tinder, a u njemu je pomagala mladoj Bruk da nađe muškarca. Osim što joj je savjetovala da…

65 hits

petak jul 20

Danas izgleda kao PAMELA, a nećete vjerovati kako je izgledala nekada!

Natali King (49), iz Velike Britanije, osjećala se umorno i hodanje stepenicama pričinjavalo joj je veliki napor. Natali koja je iz Birmigena, je riješila da izgubi kilograme u "Slimming World",. Idoli…

10 hits

 
 
 
 
subota, 17 mart 2018 20:15

Pravila flertovanja preko poruka, šta smijete a šta NE

Krenuli ste u konverzaciju sa simpatijom preko poruka. Ako želite da u tome budete uspješni i da se ona zainteresuje za vas, pročitajte osnovna pravila...

Ne nagađajte

Ako je poruka nejasna ili zagonetna, sačekajte da popričate uživo sa djevojkom pre nego što dopustite da postanete sumnjičavi i nesigurni. Nemojte previše da maštate i nagađate o pravom značenju poruke, već odmah zakažite viđenje i licem u lice popričajte o tome što vas muči.

Ne koristite previše skraćenice

U redu je napišete skraćenicu za neku reč, koju svi koriste i znaju. Ako pokušavate da smislite neke nove termine na licu mjesta, velika je vjerovatnoća da ćete biti pogrešno protumačeni.

Ne zadirkujte previše

Flertovanje preko poruka treba da bude zabavno i vrcavo, u skladu sa vašim osjećanjima. Ali ne pretjerujte, jer rizikujete da nekoga naljutite i uvrijedite.

Ne šaljite ljutite poruke

Možete da izrazite generalnu grustraciju sa Grr, Uh, ali pozovite je ako ste ljuti. Pokušaj da riješite nesporazum sa 25 karaktera izrazite ljutnje pretvoriće se u još veći haos i zbrku.

Ne budite nepristojni i ne raskidajte preko poruka

Možda vam to štedi vrijeme, ali raskidanje preko poruka nikako nije manir pravog muškarca. Bilo koja vrsta lošeg ponašanja i izražavanja u porukama je neprihvatljivo i rizik da djevojka raskine sa vama, a ne vi sa njom

POŽELJNO 

Šaljite slatke stvari

Konstantno smo zauzeti i ne stižemo da pozovemo drage ljude ili pošaljemo neki mejl. Kratka poruka sa Nadam se imaš lijep dan ili Mislim na tebe može da bude veoma slatko i kratko podsjećanje da vam je stalo do određene osobe.

Pošaljite poruku prije prvog dejta

Približno 34 procenata ispitanika se složilo da se osjećaju mnogo prijatnije ako pre prvog sastanka razmijene poneku poruku sa osobom sa kojom treba da se vide. Neka komunikacija pre dejta bude zabavna i neobavezna. Pričajte o omiljenim bendovima, filmovima, mjestimana koje izlazite, pa iskoristite ovo kao temu za početak sastanka.

Odgovarajte u najkraćem mogućem roku

Budući da se ne odvajamo od telefona, ako ne odgovorite na poruku u roku od sat vremena, osoba koja vam je poslala poruku pomisliće da je ignorišete i da niste dovoljno zainteresovani.

Ako ste u gužvi, makar se javite da ćete odgovoriti kasnije, a ako ne možete ni to da pošaljete, onda kada budete mogli pošaljite Izvini, tek sam sad video poruku.

Posljednji put izmijenjeno subota, 17 mart 2018 16:46

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.