Standard.

subota januar 19

Udala se misica Marbelje, koja je preživjela bombaški napad u Beogradu

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Bivša mis Marbelje u Španiji Olac Bilbao Gonzales koja je teško povrijeđena 11. avgusta prošle godine u stravičnoj eksploziji bombe u Zemunu, udala se se za Strahinju Stojanovića (29) koji je bio meta…

66 hits

subota januar 19

Uginuo Boo, najslađi pas društvenih mreža

Jedan od najpoznatijih pasa na svijetu, koji je osvojio srca mnogih, uginuo je u noći s petka na subotu, objavila je njegova vlasnica Irena Ahn na Facebooku. 

46 hits

subota januar 19

Ušla je u Ginisa, pije votku i slavi 97. rođendan

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Legendarna glumica i komičarka Beti Vajt proslavila je 97. rođendan uz tortu i igrajući poker s prijateljima, prenijeli su američki mediji.

20 hits

subota januar 19

Svi muškarci Jelene Karleuše: Opasni momci, biznismeni i fudbaleri

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Jelena Karleuša, poznata srbijanska pjevačica koja je svojim ponašanjem, izjavama i nastupima dobila nadimak "mala od skandala" na osnovu njene istoimene pjesme, ovih dana je u najgoroj situaciji do sada. Čitavu…

71 hits

 
 
 
 
subota, 17 mart 2018 20:15

Pravila flertovanja preko poruka, šta smijete a šta NE

Krenuli ste u konverzaciju sa simpatijom preko poruka. Ako želite da u tome budete uspješni i da se ona zainteresuje za vas, pročitajte osnovna pravila...

Ne nagađajte

Ako je poruka nejasna ili zagonetna, sačekajte da popričate uživo sa djevojkom pre nego što dopustite da postanete sumnjičavi i nesigurni. Nemojte previše da maštate i nagađate o pravom značenju poruke, već odmah zakažite viđenje i licem u lice popričajte o tome što vas muči.

Ne koristite previše skraćenice

U redu je napišete skraćenicu za neku reč, koju svi koriste i znaju. Ako pokušavate da smislite neke nove termine na licu mjesta, velika je vjerovatnoća da ćete biti pogrešno protumačeni.

Ne zadirkujte previše

Flertovanje preko poruka treba da bude zabavno i vrcavo, u skladu sa vašim osjećanjima. Ali ne pretjerujte, jer rizikujete da nekoga naljutite i uvrijedite.

Ne šaljite ljutite poruke

Možete da izrazite generalnu grustraciju sa Grr, Uh, ali pozovite je ako ste ljuti. Pokušaj da riješite nesporazum sa 25 karaktera izrazite ljutnje pretvoriće se u još veći haos i zbrku.

Ne budite nepristojni i ne raskidajte preko poruka

Možda vam to štedi vrijeme, ali raskidanje preko poruka nikako nije manir pravog muškarca. Bilo koja vrsta lošeg ponašanja i izražavanja u porukama je neprihvatljivo i rizik da djevojka raskine sa vama, a ne vi sa njom

POŽELJNO 

Šaljite slatke stvari

Konstantno smo zauzeti i ne stižemo da pozovemo drage ljude ili pošaljemo neki mejl. Kratka poruka sa Nadam se imaš lijep dan ili Mislim na tebe može da bude veoma slatko i kratko podsjećanje da vam je stalo do određene osobe.

Pošaljite poruku prije prvog dejta

Približno 34 procenata ispitanika se složilo da se osjećaju mnogo prijatnije ako pre prvog sastanka razmijene poneku poruku sa osobom sa kojom treba da se vide. Neka komunikacija pre dejta bude zabavna i neobavezna. Pričajte o omiljenim bendovima, filmovima, mjestimana koje izlazite, pa iskoristite ovo kao temu za početak sastanka.

Odgovarajte u najkraćem mogućem roku

Budući da se ne odvajamo od telefona, ako ne odgovorite na poruku u roku od sat vremena, osoba koja vam je poslala poruku pomisliće da je ignorišete i da niste dovoljno zainteresovani.

Ako ste u gužvi, makar se javite da ćete odgovoriti kasnije, a ako ne možete ni to da pošaljete, onda kada budete mogli pošaljite Izvini, tek sam sad video poruku.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno subota, 17 mart 2018 16:46

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.