Standard.

subota oktobar 20

OPROŠTAJ OD VELIKE GLUMICE: "Rodila se jedna Milena Dravić, i nikad više"

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Desetominutnim gromkim aplauzom na sceni Zvezdara teatra, aplauzom od koga su se mnogima slivale suze niz lice, kolege, prijatelji i poštovaoci Milene Dravić ispratili su znamenitu glumicu u legendu.

26 hits

subota oktobar 20

"Ako nemaju za hljeb, neka jedu kolače": Prodaje se NAKIT kraljice kojoj je odrubljena glava

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Nakit Marije Antoanete, iz 18. vijeka, čuvan daleko od očiju javnosti, izložen je u Londonu prije aukcijske prodaje 14. novembra u Ženevi.

14 hits

subota oktobar 20

Pamela Anderson prebačena u bolnicu pa završila na štakama

Pamela Anderson (51) godinama je mamila uzdahe muškaraca i važila za jednu od najatraktivnijih dama sa svjetske javne scene.

24 hits

subota oktobar 20

Svijet bruji o djevojčici iz Hrvatske, preko 5 miliona ljudi pogledalo video

Objavljeno u: Život

by Ana Šofranac

Rijetko kada se desi da video sa muzičkih takmičenja u Srbiji i regionu postane svjetski poznat. Uglavnom zbog toga što naši takmičari i pjevači pjevaju na nekom od jezika sa…

47 hits

 
 
 
 
subota, 17 mart 2018 20:15

Pravila flertovanja preko poruka, šta smijete a šta NE

Krenuli ste u konverzaciju sa simpatijom preko poruka. Ako želite da u tome budete uspješni i da se ona zainteresuje za vas, pročitajte osnovna pravila...

Ne nagađajte

Ako je poruka nejasna ili zagonetna, sačekajte da popričate uživo sa djevojkom pre nego što dopustite da postanete sumnjičavi i nesigurni. Nemojte previše da maštate i nagađate o pravom značenju poruke, već odmah zakažite viđenje i licem u lice popričajte o tome što vas muči.

Ne koristite previše skraćenice

U redu je napišete skraćenicu za neku reč, koju svi koriste i znaju. Ako pokušavate da smislite neke nove termine na licu mjesta, velika je vjerovatnoća da ćete biti pogrešno protumačeni.

Ne zadirkujte previše

Flertovanje preko poruka treba da bude zabavno i vrcavo, u skladu sa vašim osjećanjima. Ali ne pretjerujte, jer rizikujete da nekoga naljutite i uvrijedite.

Ne šaljite ljutite poruke

Možete da izrazite generalnu grustraciju sa Grr, Uh, ali pozovite je ako ste ljuti. Pokušaj da riješite nesporazum sa 25 karaktera izrazite ljutnje pretvoriće se u još veći haos i zbrku.

Ne budite nepristojni i ne raskidajte preko poruka

Možda vam to štedi vrijeme, ali raskidanje preko poruka nikako nije manir pravog muškarca. Bilo koja vrsta lošeg ponašanja i izražavanja u porukama je neprihvatljivo i rizik da djevojka raskine sa vama, a ne vi sa njom

POŽELJNO 

Šaljite slatke stvari

Konstantno smo zauzeti i ne stižemo da pozovemo drage ljude ili pošaljemo neki mejl. Kratka poruka sa Nadam se imaš lijep dan ili Mislim na tebe može da bude veoma slatko i kratko podsjećanje da vam je stalo do određene osobe.

Pošaljite poruku prije prvog dejta

Približno 34 procenata ispitanika se složilo da se osjećaju mnogo prijatnije ako pre prvog sastanka razmijene poneku poruku sa osobom sa kojom treba da se vide. Neka komunikacija pre dejta bude zabavna i neobavezna. Pričajte o omiljenim bendovima, filmovima, mjestimana koje izlazite, pa iskoristite ovo kao temu za početak sastanka.

Odgovarajte u najkraćem mogućem roku

Budući da se ne odvajamo od telefona, ako ne odgovorite na poruku u roku od sat vremena, osoba koja vam je poslala poruku pomisliće da je ignorišete i da niste dovoljno zainteresovani.

Ako ste u gužvi, makar se javite da ćete odgovoriti kasnije, a ako ne možete ni to da pošaljete, onda kada budete mogli pošaljite Izvini, tek sam sad video poruku.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno subota, 17 mart 2018 16:46

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.