Standard.

subota oktobar 20

OPROŠTAJ OD VELIKE GLUMICE: "Rodila se jedna Milena Dravić, i nikad više"

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Desetominutnim gromkim aplauzom na sceni Zvezdara teatra, aplauzom od koga su se mnogima slivale suze niz lice, kolege, prijatelji i poštovaoci Milene Dravić ispratili su znamenitu glumicu u legendu.

27 hits

subota oktobar 20

"Ako nemaju za hljeb, neka jedu kolače": Prodaje se NAKIT kraljice kojoj je odrubljena glava

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Nakit Marije Antoanete, iz 18. vijeka, čuvan daleko od očiju javnosti, izložen je u Londonu prije aukcijske prodaje 14. novembra u Ženevi.

14 hits

subota oktobar 20

Pamela Anderson prebačena u bolnicu pa završila na štakama

Pamela Anderson (51) godinama je mamila uzdahe muškaraca i važila za jednu od najatraktivnijih dama sa svjetske javne scene.

27 hits

subota oktobar 20

Svijet bruji o djevojčici iz Hrvatske, preko 5 miliona ljudi pogledalo video

Objavljeno u: Život

by Ana Šofranac

Rijetko kada se desi da video sa muzičkih takmičenja u Srbiji i regionu postane svjetski poznat. Uglavnom zbog toga što naši takmičari i pjevači pjevaju na nekom od jezika sa…

49 hits

 
 
 
 
subota, 17 mart 2018 20:05

"Bludni sin " i "kraljica erotike": Madona i Čarls Bukovski, u zagrljaju

Muzička pop diva Madona i jedan od najpoznatijih svijetskih pisaca Čarls Bukovski upoznalli su se krajem osamdesetih....Tada je nastala i ova fotografija koja se smatra pravim blagom.

Tada popularna Madona i njen suprug Šon Pen na premijeri filma 'Who's That Girl' imali su čast da upoznaju čuvenog Čarlsa Bukovskog.

Slika sa već tada ostarjelim Bukovskim nastala je 1987. godine i smatra se istorijskom iz više razloga... Madona je u godinama koje sljede dobila status najveće pop ikone ikada, a poznati pisac je doživio "ponovnu" slavu.., 

Čarls je američki pjesnik, pripovjedač i romanopisac. Danas se smatra jednim od najuticajnijih pisaca bitničke generacije. Ostaće upamćen po svom eksplicitnom, sirovom, ponekad čak vulgarnom književnom izrazu. 

Njegovi romani, Holivud, Bludni sin, Žene, Zabilješke starog pokvarenjaka, i danas su veoma popularni svugdje u svijetu...

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno subota, 17 mart 2018 22:48

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.