Standard.

ponedjeljak oktobar 22

Ona je ćerka jedne od NAJLJEPŠIH GLUMICA BIVŠE JUGE, ali i snaha CRNOGORSKE REDITELJKE!

Mlada pozorišna rediteljka Ana Vučelić, ćerka proslavljene glumice Ljiljane Dragutinović i političara Milorada Vučelića svojom ljepotom ostavlja sve bez daha.

99 hits

ponedjeljak oktobar 22

Sergej Ćetković javno progovorio O USVAJANJU DJECE

Pjevač Sergej Ćetković je brižan otac i suprug, a porodica mu je na prvom mjestu.

109 hits

ponedjeljak oktobar 22

Neke žene grade nove veze samo sa zauzetim muškarcima, a evo i zašto!

Čak 40 odsto žena je priznalo da su bar jednom pokušale da zavedu muškarca koji je već bio u vezi ili je bio oženjen.

75 hits

ponedjeljak oktobar 22

U koga gledate? Ko je moćniji RAKEL ili FERARI?

Ona je jedna od najljepših žena koja će ikada hodati ovim svijetom. Ime joj je Rakel Velč. Od kako se šezdesetih pojavila na naslovnici “Peljboja”, Rakel Velč ne prestaje da…

12 hits

 
 
 
 
subota, 21 jul 2018 13:44

Ovo je najbolja frizura sezone i spaz je za tanku i rijetku kosu!

Tanka i slaba kosa ne može da trpi sve frizure koje biste željeli, ono na šta biste najviše trebali da obratite pažnju je na dodavanje volumena. Bilo šta previše slojevito ili asimetrično, neće dobro izgledati na ovakvoj kosi, zato što tako ošišani krajevi mogu izgledati još tanji i rascvetaniji.

Zbog toga su kratke frizure idealan izbor za osobe sa tankom i slabom kosom. Ukoliko ne želite da se ošišate skroz na kratko, onda je legendarni bob pravi izbor za vas. Bob frizura čini da kosa izgleda zdravije i bujnije, a može biti različitih dužina. Još jedna prednost ove frizure je to što je uvijek popularna.

Ukoliko želite asimetričnu frizuru, a ne možete da je imate zbog kvaliteta svoje kose, bob vam je i tu od pomoći. Bob je klasik među frizurama i sa njim možete skoro sve. Možete ga ošišati i tako da bude malo kraći sa jedne strane, nego sa druge, čime dobijate moderan asimetričan izgled.

 

Vaša frizura je osnova vašeg dobrog izgleda. Omogućava vam da izgledate privlačnije, zato je važno da odaberete onu koja vam najbolje stoji. Savršeni stajling nije ni izbliza savršen, ukoliko nemate odgovarajuću frizuru. Bob je lepršava frizura koja će pustiti vašu kosu da se slobodno kreće, a možete ga praviti u različitim kombinacijama. Bilo da želite lokne, talase, valove ili savršeno ravnu kosu, bob je najbolji izbor za vas ako imate tanku i rijetku kosu.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno subota, 21 jul 2018 10:02

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.