Standard.

utorak maj 21

Vladimir Putin postao otac blizanaca?

Predsjednik Rusije Vladimir Putin postao je otac. Navodno, bivša gimnastičarka Alina Kabaeva, za koju se priča da je Putinova dugogodišnja partnerica nedavno je rodila blizance, piše “Daily Mail”. Izvor blizak…

18 hits

utorak maj 21

Porodila se bivša djevojka Veljka Ražnatovića

Ksenija Bujišić porodila se i na svijet donijela djevojčicu kojoj je dala ime Lara.

27 hits

utorak maj 21

Od siromašnog radnika do vile od 56 miliona eura: Sada je toliko bogat da do kraja života ne mora da…

Džordan Adlard Rodžers je cijelog života bio siromašni radnik, a onda mu je jedna nesreća i DNK analiza potpuno preokrenula život! Naime, Džordan je cio život pokušavao da dokaže da je…

33 hits

utorak maj 21

Sjutra je ljetnji sveti Nikola: Postite i iskreno se pomolite!

Pravoslavna crkva i njeni vjernici 22. maja obilježavaju praznik posvećen prenosu moštiju Svetog Nikole iz Mire u Bari, gde i danas počivaju. Iako kalendarski ne pripada letu, ovaj dan se…

10 hits

 
 
 
 
subota, 21 jul 2018 14:00

Stariji muškarc se zabavlja samo mlađim djevojkama: "One nisu sa mnom zbog novca"

Muškarci koji su stariji nerijetko imaju dosta mlađe djevojke i razlika u godinama ne spriječava ih da uživaju zajedno – ma koliko to društvo osuđivalo.

Biznismen Maks ima 51 godinu, vlasnik je lanca hotela i terena za golf i uživa već nekoliko godina u društvu mladih djevojaka. On je odlučio da potraži društvo online nakon što je video kako takvi odnosi funkcionišu. Pridružio se sajtu koji povezuje uspješne muškarce sa prelijepim mladim ženama.

Kompanija se stara o tome da su svi korisnici registrovani prije nego im dozvole da stupe u kontakt, razmijene slike i dogovore susret. Maks je priznao da su ga oduvijek privlačile mlađe djevojke, ali je to držao u tajnosti.

"Upoznao sam mnogo lijepih i pametnih žena koje imaju toliko potencijala da izgrade uspješne karijere. Imao sam dvije duge veze, a trenutno sam samo u jednoj. Moja porodica zna da ja volim mlađe djevojke, ali ne i način na koji ih ja upoznajem", rekao je Maks.

Iako mnogi kažu kako je on u ovakvim vezama samo zbog seksa, Maks to negira i kaže da mu je sada bitno prijateljstvo i mentorstvo. Voli da mu djevojke prave društvo na putovanjima i da pored njega stiču nova iskustva i vide nova mjesta. On djevojke vodi na razne događaje i u šoping. Iako ima seks sa djevojkama sa kojima je, kaže da to nikada ne zahtijeva od njih .

"Imao sam par djevojaka sa kojima sam imao potencijal za nešto više od druženja, ali uvijek sam njima prepuštao da odluče kuda žele da ide naš odnos. Želim da se osjećaju ugodno kada su sa mnom i ako to podrazumijeva da ne budemo intimni ja ću to poštovati", rekao je.

Otkrio je još jednu zabludu vezanu za veze sa velikom razlikom u godinama. Iako većina ovih devojaka traži starije muškarce zbog novca, šansa da se samo muvaju sa nekim ko je uspješan i bogat je drugi razlog zašto djevojke pokazuju interesovanje za starije muškarce.

"Moje najbolje iskustvo je bilo sa djevojkom koja je postala direktor poznatog Švajcarskog brenda sportske odjeće. Upoznao sam je dok je bila studentkinja i uz pomoć mojih veza obezbijedio sam joj praksu u kompaniji u kojoj je kasnije dobila stalni posao. Srećan sam što je uspjela u ovom poslu", istakao je Maks.

telegraf.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno subota, 21 jul 2018 10:03

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.