Standard.

četvrtak avgust 16

Madona je PROMIJENILA istoriju, zamjerila se Vatikanu, uz nju sve ide, jer NIKO nije kao ona!

Kraljica popa Madona danas puni 60 godina, a njen uticaj na pop kulturu je i dalje veliki. Ona je mijenjala muzičku scenu ali i pop kulturu i to trajno!

20 hits

četvrtak avgust 16

OGLASIO SE : Jedino SILOVANJE i ZLOSTAVLJENJE i to medijsko sam proživio JA

Poznati kreator Darko Kostić prekjuče je izašao iz dvomjesečnog pritvora, a danas se na Fejsbuku oglasio povodom svega što mu se desilo u proteklih nekoliko mjeseci

57 hits

četvrtak avgust 16

Snežana Đurišić pretrpjela PRIJETNJE od rođenog sina. Ne želi da ga posjeti u zatvoru!

Snežana Đurišić nema namjeru da posjeti sina Marka Gvozdenovića, koji je u pritvoru zbog prijetnji majci i sumnje da je izvršio pljačku. Ali, i pored toga, pjevačica mu je poslala…

32 hits

četvrtak avgust 16

Kotorska Smotra mode od 22.do 25. avgusta: Moda i umjetnost, domaći i strani dizajneri

Modna agencija FABRIKA, u saradnji sa Opštinom Kotor, 22, 23, 24 .i 25.,avgusta 2018., organizuje 21.INTERNACIONALNU SMOTRE MODE “UMJETNOST&MODA", KOTOR 2018

8 hits

 
 
 
 
petak, 10 avgust 2018 20:15

Da li žena može ostati trudna tokom menstruacije?

Šanse da zatrudnite za vrijeme menstruacije manje su nego u drugim periodima ciklusa, ali ipak postoje. Evo i zbog čega:
 
Vaša menstruacija nije uvijek ista
 
Žene imaju veoma različite menstrualne cikluse i mnoge imaju krvarenja (to nije menstruacija) između ciklusa. Stres, bolest i druge okolnosti mogu uzrokovati izostanak krvarenja ili krvarenje prije prave menstruacije, pa je lako pogriješiti kada ste je imali posljednji put.
 
Ovulacija nije pouzdana
 j
Žene ovuliraju (otpuštaju jajne ćelije) 12 do 16 dana prije menstruacije, ali to često varira. Takođe, mnogim damama menstruacija izostaje zbog male ili prevelike težine, dojenja, bolesti ili ljekova.
 
Spermatozoidi duže žive
 
Istraživanja su pokazala da spermatozoidi u tijelu mogu preživjeti i do 7 dana, iako je njihov prosječni vek 3-4 dana. Trudnoća za vrijeme menstruacije je moguća baš zbog toga što spermatozoidi žive i do nekoliko dana, a vama se može dogoditi da ovulirate ubrzo nakon menstruacije.
 
Zato je najbolje da uvijek kada imate seksualni odnos koristite neki vid kontracepcije, bez obzira da li imate menstruaciju ili ne.
 
srbijadanas.rs
Posljednji put izmijenjeno petak, 10 avgust 2018 18:33

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.