Standard.

utorak septembar 25

POTRESNA PORUKA UZDRMALA JAVNOST: Nije sve kao što izgleda... nisam ni ja kao što izgledam!

Novosađanka Nataša Bekvalac danas puni 38, ali umjesto duplog slavlja jedva izdržava i to jedno. Naime, protekle godine u ovo vrijeme, izgovorila je po treći put sudnonosno "da", nestrpljivo išekujući sreću…

28 hits

utorak septembar 25

EMINA JAHOVIĆ poznaje bivšu suprugu svog novog, 18 godina starijeg, dečka milionera, i ne samo to...

Javnost već nekoliko nedjelja bruji o tajnoj vezi Emine Jahović i 18 godina starijeg turskog biznismena Sadetina Sarana, a sada su objavljeni novi detalji njihovog odnosa.

49 hits

utorak septembar 25

FOTO: Božo Vrećo ima NOVU FRIZURU, bićete iznenađeni !

Jedan od najpopularnijih izvođača sevdah muzike sa naših prostora ali i šire, Božo Vrećo pohvalio se potpuno novim izgledom na društvenim mrežema.

36 hits

utorak septembar 25

Dejana Živković i Vladimir Stojković PONOVO ZAJEDNO!

Dvoje ljudi koji su u posljednjih nekoliko dana u centru pažnje medija i javnosti jesu Dejana Živković i Vladimir Stojković, bivši emotivni partneri koji će se prvi put nakon raskida…

37 hits

 
 
 
 
srijeda, 15 avgust 2018 17:11

TELEFON KAO ZNAK: Muškarac koji ti šalje TADA poruke, misli ozbiljno sa tobom

Proverite da li je ON onaj pravi. Dajte šansu momku koji vam šalje OVAKVE poruke! Kada su u pitanju muškarci, postoji jedna sigurna stvar: ako misle na vas, poslaće vam poruku u ranim jutarnjim satima.

Budite se i provjeravate mobilni telefon, a istog trenutka vaše lice obasjava osmijeh. Stigla je poruka od njega i znate da on od ranog jutra misli na vas.

Ako uspije da vam običnom porukom uljepša jutro i čitav dan – čestitamo! On može da buide onaj pravi!

Nema ljepše stvari od buđenja uz poruku muškarca koji misli na vas. Jedno obično “Dobro jutro ljubavi” može unijeti Sunce čak i u najtmurniji dan. Ako mislite da je ovo samo sitnica i da nije dovoljno jak dokaz da ćete jednog dana ostati s njim – varate se. Upravo su sitnice te koje grade jedan dobar i zdrav odnos koji vas može odvesti do oltara.

Ako vam šalje poruku čim se probudi, ako čini za vas sitnice koje vam daju snagu da uprkos svemu osvajate novi dan, budite s takvom osobom zauvijek.

Dajte priliku muškarcu kome ste prioritet u životu, kome ste u mislima čim otvori oči i koga zanima kako se osjećate i kako provodite dan.

esnopile.rs

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.