Standard.

subota jul 20

Holivudski glumac je OŽENIO SRPKINJU, a brineta potiče iz ovih krajeva!

Kristijan Bejl (44) i Sandra Blažić (49), kojoj je pravo ime Srbislava, dok je Amerikanci zovu Sibi, braku su 18 godina i imaju dvoje djece - ćerku Emelin (14) i…

80 hits

subota jul 20

Andrija Milošević sa djevojkom u Provansi

Poznati glumac Andrija Milošević odmara se u Provansi sa djevojkom Aleksandrom Tomić.

53 hits

subota jul 20

NE TREBA MI NJEGOV NOVAC: Supruga Zlatana Ibrahimovića je sve samo ne "žena fudbalera"!

Zlatan Ibrahimović uspješno njeguje porodični život daleko od javnosti, a u braku je sa 11 godina starijom Šveđankom, nekadašnjom manekenkom Helenom Seger.

224 hits

subota jul 20

Od 400 Forbsovih milijardera, 63 ima SAMO srednju školu!

Na Forbsovoj listi od 400 milijardera - njih 63 nema ništa više od srednjoškolske diplome, a većina je sama stvorila svoje bogatstvo. Bil Gejts i Mark Zakerberg ispisali su se s…

41 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 545
srijeda, 15 avgust 2018 17:11

TELEFON KAO ZNAK: Muškarac koji ti šalje TADA poruke, misli ozbiljno sa tobom

Proverite da li je ON onaj pravi. Dajte šansu momku koji vam šalje OVAKVE poruke! Kada su u pitanju muškarci, postoji jedna sigurna stvar: ako misle na vas, poslaće vam poruku u ranim jutarnjim satima.

Budite se i provjeravate mobilni telefon, a istog trenutka vaše lice obasjava osmijeh. Stigla je poruka od njega i znate da on od ranog jutra misli na vas.

Ako uspije da vam običnom porukom uljepša jutro i čitav dan – čestitamo! On može da buide onaj pravi!

Nema ljepše stvari od buđenja uz poruku muškarca koji misli na vas. Jedno obično “Dobro jutro ljubavi” može unijeti Sunce čak i u najtmurniji dan. Ako mislite da je ovo samo sitnica i da nije dovoljno jak dokaz da ćete jednog dana ostati s njim – varate se. Upravo su sitnice te koje grade jedan dobar i zdrav odnos koji vas može odvesti do oltara.

Ako vam šalje poruku čim se probudi, ako čini za vas sitnice koje vam daju snagu da uprkos svemu osvajate novi dan, budite s takvom osobom zauvijek.

Dajte priliku muškarcu kome ste prioritet u životu, kome ste u mislima čim otvori oči i koga zanima kako se osjećate i kako provodite dan.

esnopile.rs

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.