Standard.

utorak septembar 25

POTRESNA PORUKA UZDRMALA JAVNOST: Nije sve kao što izgleda... nisam ni ja kao što izgledam!

Novosađanka Nataša Bekvalac danas puni 38, ali umjesto duplog slavlja jedva izdržava i to jedno. Naime, protekle godine u ovo vrijeme, izgovorila je po treći put sudnonosno "da", nestrpljivo išekujući sreću…

25 hits

utorak septembar 25

EMINA JAHOVIĆ poznaje bivšu suprugu svog novog, 18 godina starijeg, dečka milionera, i ne samo to...

Javnost već nekoliko nedjelja bruji o tajnoj vezi Emine Jahović i 18 godina starijeg turskog biznismena Sadetina Sarana, a sada su objavljeni novi detalji njihovog odnosa.

45 hits

utorak septembar 25

FOTO: Božo Vrećo ima NOVU FRIZURU, bićete iznenađeni !

Jedan od najpopularnijih izvođača sevdah muzike sa naših prostora ali i šire, Božo Vrećo pohvalio se potpuno novim izgledom na društvenim mrežema.

34 hits

utorak septembar 25

Dejana Živković i Vladimir Stojković PONOVO ZAJEDNO!

Dvoje ljudi koji su u posljednjih nekoliko dana u centru pažnje medija i javnosti jesu Dejana Živković i Vladimir Stojković, bivši emotivni partneri koji će se prvi put nakon raskida…

34 hits

 
 
 
 
srijeda, 15 avgust 2018 19:03

Kara Delavinj sa mladom glumicom razmenjivala poljupce

Manekenka Kara Delavinj i glumica Ešli Benson snimljene su u strasnom poljupcu. Njih dvije viđene su na aerodromu u Londonu kako razmjenjuju poljupce, te su višemjesečni tračevi konačno potvrđeni.

Glumica iz popularne serije "Slatke male lažljivice" Ešli Benson još je u maju ove godine na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa manekenkom, ali niko tada nije znao da je na pomolu nova veza ili ne.

Kasnije su njih dve viđene zajedno više puta. Međutim, ovog puta na aerodromu konačno su potvrdile ono što se već mjesecima "šuškalo". Kara Delavinj i Ešli Benson su zajedno!

Izvor blizak ovim djevojkama za "Entertainment Tonight" rekao je da Kara i Ešli uživaju u međusobnom društvu. A po fotografijama sa aerodroma na kojima njih dvije razmjenjuju poljupce reklo bi se i mnogo više od toga.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.