Standard.

utorak septembar 25

POTRESNA PORUKA UZDRMALA JAVNOST: Nije sve kao što izgleda... nisam ni ja kao što izgledam!

Novosađanka Nataša Bekvalac danas puni 38, ali umjesto duplog slavlja jedva izdržava i to jedno. Naime, protekle godine u ovo vrijeme, izgovorila je po treći put sudnonosno "da", nestrpljivo išekujući sreću…

29 hits

utorak septembar 25

EMINA JAHOVIĆ poznaje bivšu suprugu svog novog, 18 godina starijeg, dečka milionera, i ne samo to...

Javnost već nekoliko nedjelja bruji o tajnoj vezi Emine Jahović i 18 godina starijeg turskog biznismena Sadetina Sarana, a sada su objavljeni novi detalji njihovog odnosa.

51 hits

utorak septembar 25

FOTO: Božo Vrećo ima NOVU FRIZURU, bićete iznenađeni !

Jedan od najpopularnijih izvođača sevdah muzike sa naših prostora ali i šire, Božo Vrećo pohvalio se potpuno novim izgledom na društvenim mrežema.

38 hits

utorak septembar 25

Dejana Živković i Vladimir Stojković PONOVO ZAJEDNO!

Dvoje ljudi koji su u posljednjih nekoliko dana u centru pažnje medija i javnosti jesu Dejana Živković i Vladimir Stojković, bivši emotivni partneri koji će se prvi put nakon raskida…

38 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 20 avgust 2018 20:32

Gala Videnović glumica za kojom su MOMCI UZDISALI, a žene ćerkama davale njeno ime...

Glumica koja je prepoznata po svojoj aristokratskoj ljepoti, plavim očima i kosi važila je za jednu od najljepših u Jugoslaviji. 

Gala Videnović (49) karijeru je započela u filmu "Moj tata na određeno vrijeme", proslavila se kao Vesna u filmu Srđana Karanovića "Jagode u grlu", najveću popularnost je doživela kao Ruskinja Nataša u "Žikinoj dinastiji". niko ne može da zaboravi Ester u kultnom "Balu na vodi". Bila je glumica za kojom su muškarci uzdisali a tada je i njeno ime postalo popularno pa su mnoge žene ćerkama davali baš ime Gala. 

Sredinom 80-ih je vodila i muzičku emisiju "Rok odeon" sa kolegom Zoranom Cvijanovićem, a početkom 90-ih je igrala u seriji "Metla bez drške" i od tad smo retko imali prilike da je vidimo.

Glumica se 1989. godine preselila u Malibu ali se vratila u Srbiju gdje i danas živi. Udata je za režisera "Metle bez drške" Vladimira Aleksića, s kojim ima sinove Demijana i Pavla.

Aktivno više ne snima, mada je glumila u serija "Pet", koja se je povezala nekoliko poznatih i lijepih glumica.

Iako je u petoj deceniji Gala izgleda njegovano. 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 20 avgust 2018 20:53

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.