Standard.

petak april 19

Kozmetolog savjetuje kako se njegovati tokom proljeća: Tretmanima pripremite kožu za duži boravak na suncu!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Sa dolaskom proljeća mnogi od nas primijetili su promjene na koži. Nakon perioda niskih temperatura, suvog vazduha koliko god da smo dodatno brinuli oko lica, proljeće je mnoge od nas…

49 hits

petak april 19

Ilda Šaulić o podjeli imovine sa polubratom: Kakav testament, to još nije u proceduri!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Totalni obrt dešava se u raspodjeli nasljedstva nedavno preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, pisali su juče neki mediji u Srbiji. Navodno, pjevačev vanbračni sin Robert Omaljev ima dokaz koji će…

46 hits

petak april 19

MISICI iz Bolivije oduzeta titula: Nijesam smjela reći da sam TRUDNA

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Bolivijskoj predstavnici na izboru za “Miss Univerzuma” oduzeta je prestižna titula nakon što je na svom Instagramu objavila radosnu vijest da je u drugom stanju. Atraktivna 22-godišnja Joyce Prado Ribera…

83 hits

petak april 19

Autobiografija slavne Demi: Očevo samoubistvo, narkotici, razvodi...

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Holivudska glumica Demi Moore mogla uskoro će objaviti autobiografsku knjigu u kojoj će po prvi put govoriti o vojoj burnoj prošlosti koju je obilježilo porodično nasilje i život prepuno tuge…

31 hits

 
 
 
 
petak, 14 septembar 2018 21:00

Gospodin Lebron Džejms: Od siromašnog momka do MILIONERA koji pomaže svoje sugrađane

Od siromašnog klinca iz Akrona, do jednog od najplaćenijih sportista u istoriji. Od kada je Lebron Džejms kročio na košarkaški teren znalo se da je preodređen za velika djela. Već do svoje dvadesete godine “klinac iz Akrona”, kako sebe naziva, stvorio je zavidno sportsko naslijeđe.

Najveći proizvođač sportske opreme uspio je da u zahtjevnoj sponzorskoj bici odnese pobjedu i potpiše ugovor sa Lebronom kada je on napunio 18. rođendan. Između tog prvog unosnog ugovora i ovog posljednjeg kojeg je potpisao ovog ljeta sa Los Anđeles Lejkersima, Lebron je postao uspješan poslovni čovjek koji je zaradio gomilu novca.

Za razliku od mnogih u tom rangu, on je izuzetno darežljiv. Dokaz tome je i podatak da je proteklog jmeseca otvorio javnu školu za djecu slabijeg imovinskog statusa u svom rodnom gradu, koji je poznat kao jedan od najsiromašnijih u SAD-u. Džejms je taj hvale vrijedan poduhvat nazvao „jednim od najvećih momenata u njegovom životu“.

ŠESTI NAJPLAĆENIJI U ISTORIJI

Samo od NBA klubova Džejms je zaradio 233,9 miliona dolara, što ga stavlja na šestu poziciju najplaćenijih košarkaša u istoriji. Očekuje se da će ova brojka debelo premašiti 300 miliona jer je ovog ljeta potpisao lukrativni ugovor sa Lejkersima težak 153,3 miliona dolara.

NAJVEĆA ZARADA VAN TERENA

U prosjeku, King James zarađuje oko 40 miliona dolara godišnje od kluba, uz dodatnih 55 miliona od sponzorskih ugovora. To u brojkama znači da njegova godišnja zarada premašuje 100 miliona dolara. Prema podacima Forbes-a, Lebron ima najjači sponzorski portfolio među NBA igračima.

LIČNO BOGATSTVO

Zahvaljujući ogromnim sponzorskim ugovorima i zaradi tokom profesionalne košarkaške karijere, novi „23“ iz Grada anđela je izgradio veliko bogatstvo. Procjenjuje se da ono iznosi 440 miliona dolara, prema tvrdnjama sajta CelebrityNetWorth.com. Sa novim ugovorima koje je potpisao očekuje se će njegova finansijska imperija samo rasti.

menshealth.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 14 septembar 2018 18:27

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.