Standard.

ponedjeljak septembar 24

Miss Eco Montenegro 2019. je Nejla Zulović: Opravdaću očekivanja i predstaviti Crnu Goru kako i zaslužuje!

Nejla Zulović iz Bijelog Polja izabrana je za Miss Eco Montenegro 2019. Ona će Crnu Goru predstavljati na svjetskom takmičenju u Egiptu, u martu 2019. 

55 hits

ponedjeljak septembar 24

ĆUTALA JE PET MJESECI: Nataša Bekvalac odlučila da do detalja iznese sve o nasilju koje je pretrpjela!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Nataša Bekvalac je u noći između 12. i 13. aprila doživjela porodično nasilje od strane svog sad već bivšeg supruga Luke Lazukića. Nakon toga uslijedili su mjeseci "povlačenja po sudovima",…

75 hits

nedjelja septembar 23

Fudbalska legenda Peđa Mijatović, pokazao plesnu vještinu sa prelijepom suprugom!

Legenda fudbala Peđa Mijatović i dizajnerka enterijera Aneta su se zavoljeli prije skoro dvije decenije. Par koji je i danas zaljubljen kao prvog dana 2000. godine vezu je krunisao brakom…

99 hits

nedjelja septembar 23

VIDEO - Marina Abramović udarena slikom u glavu

Objavljeno u: Život

by Ana Šofranac

Jedan čovjek je danas udario slikom u glavu umjetnicu performansa Marinu Abramović u muzeju Palaco Stroci u Firenci gdje se održava njena retrospektiva.

133 hits

 
 
 
 
petak, 14 septembar 2018 21:00

Gospodin Lebron Džejms: Od siromašnog momka do MILIONERA koji pomaže svoje sugrađane

Od siromašnog klinca iz Akrona, do jednog od najplaćenijih sportista u istoriji. Od kada je Lebron Džejms kročio na košarkaški teren znalo se da je preodređen za velika djela. Već do svoje dvadesete godine “klinac iz Akrona”, kako sebe naziva, stvorio je zavidno sportsko naslijeđe.

Najveći proizvođač sportske opreme uspio je da u zahtjevnoj sponzorskoj bici odnese pobjedu i potpiše ugovor sa Lebronom kada je on napunio 18. rođendan. Između tog prvog unosnog ugovora i ovog posljednjeg kojeg je potpisao ovog ljeta sa Los Anđeles Lejkersima, Lebron je postao uspješan poslovni čovjek koji je zaradio gomilu novca.

Za razliku od mnogih u tom rangu, on je izuzetno darežljiv. Dokaz tome je i podatak da je proteklog jmeseca otvorio javnu školu za djecu slabijeg imovinskog statusa u svom rodnom gradu, koji je poznat kao jedan od najsiromašnijih u SAD-u. Džejms je taj hvale vrijedan poduhvat nazvao „jednim od najvećih momenata u njegovom životu“.

ŠESTI NAJPLAĆENIJI U ISTORIJI

Samo od NBA klubova Džejms je zaradio 233,9 miliona dolara, što ga stavlja na šestu poziciju najplaćenijih košarkaša u istoriji. Očekuje se da će ova brojka debelo premašiti 300 miliona jer je ovog ljeta potpisao lukrativni ugovor sa Lejkersima težak 153,3 miliona dolara.

NAJVEĆA ZARADA VAN TERENA

U prosjeku, King James zarađuje oko 40 miliona dolara godišnje od kluba, uz dodatnih 55 miliona od sponzorskih ugovora. To u brojkama znači da njegova godišnja zarada premašuje 100 miliona dolara. Prema podacima Forbes-a, Lebron ima najjači sponzorski portfolio među NBA igračima.

LIČNO BOGATSTVO

Zahvaljujući ogromnim sponzorskim ugovorima i zaradi tokom profesionalne košarkaške karijere, novi „23“ iz Grada anđela je izgradio veliko bogatstvo. Procjenjuje se da ono iznosi 440 miliona dolara, prema tvrdnjama sajta CelebrityNetWorth.com. Sa novim ugovorima koje je potpisao očekuje se će njegova finansijska imperija samo rasti.

menshealth.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 14 septembar 2018 18:27

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.