Standard.

petak novembar 16

Žaklina Oštir o predstavi "REVIZOR" za Standard: Divno je kada publika izađe iz sale bogatija za dobro iskustvo, a uzrok…

Slavna glumica Žaklina Oštir publiku osvaja istaknutim darom i načinom kojim vlada scenom, a to znaju svi koji su barem jednom imali priliku da je gledaju, na "daskama koje život…

41 hits

petak novembar 16

Evo čime se nekada bavila Cecina buduća snajka

Veljko Ražnatović nedavno je zaprosio svoju djevojku, Bogdanu Rodić.  Dok region bruji o njihovoj vjeridbi, malo ko zna čime se nekada bavila Cecina snajka.

99 hits

petak novembar 16

Ovao je ŠAMPANJAC od 151.000 DOLARA

Jedan od brilijantnih brendova koji su voljni da ulože svoje vrijeme u to jeste Piper-Hiedsoeck, koji je skoro predstavio ograničeno izdanje Rare Le Secret High Jewelry, koji dolazi u flašama…

11 hits

 
 
 
 
petak, 14 septembar 2018 21:00

Gospodin Lebron Džejms: Od siromašnog momka do MILIONERA koji pomaže svoje sugrađane

Od siromašnog klinca iz Akrona, do jednog od najplaćenijih sportista u istoriji. Od kada je Lebron Džejms kročio na košarkaški teren znalo se da je preodređen za velika djela. Već do svoje dvadesete godine “klinac iz Akrona”, kako sebe naziva, stvorio je zavidno sportsko naslijeđe.

Najveći proizvođač sportske opreme uspio je da u zahtjevnoj sponzorskoj bici odnese pobjedu i potpiše ugovor sa Lebronom kada je on napunio 18. rođendan. Između tog prvog unosnog ugovora i ovog posljednjeg kojeg je potpisao ovog ljeta sa Los Anđeles Lejkersima, Lebron je postao uspješan poslovni čovjek koji je zaradio gomilu novca.

Za razliku od mnogih u tom rangu, on je izuzetno darežljiv. Dokaz tome je i podatak da je proteklog jmeseca otvorio javnu školu za djecu slabijeg imovinskog statusa u svom rodnom gradu, koji je poznat kao jedan od najsiromašnijih u SAD-u. Džejms je taj hvale vrijedan poduhvat nazvao „jednim od najvećih momenata u njegovom životu“.

ŠESTI NAJPLAĆENIJI U ISTORIJI

Samo od NBA klubova Džejms je zaradio 233,9 miliona dolara, što ga stavlja na šestu poziciju najplaćenijih košarkaša u istoriji. Očekuje se da će ova brojka debelo premašiti 300 miliona jer je ovog ljeta potpisao lukrativni ugovor sa Lejkersima težak 153,3 miliona dolara.

NAJVEĆA ZARADA VAN TERENA

U prosjeku, King James zarađuje oko 40 miliona dolara godišnje od kluba, uz dodatnih 55 miliona od sponzorskih ugovora. To u brojkama znači da njegova godišnja zarada premašuje 100 miliona dolara. Prema podacima Forbes-a, Lebron ima najjači sponzorski portfolio među NBA igračima.

LIČNO BOGATSTVO

Zahvaljujući ogromnim sponzorskim ugovorima i zaradi tokom profesionalne košarkaške karijere, novi „23“ iz Grada anđela je izgradio veliko bogatstvo. Procjenjuje se da ono iznosi 440 miliona dolara, prema tvrdnjama sajta CelebrityNetWorth.com. Sa novim ugovorima koje je potpisao očekuje se će njegova finansijska imperija samo rasti.

menshealth.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 14 septembar 2018 18:27

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.