Standard.

petak april 19

Kozmetolog savjetuje kako se njegovati tokom proljeća: Tretmanima pripremite kožu za duži boravak na suncu!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Sa dolaskom proljeća mnogi od nas primijetili su promjene na koži. Nakon perioda niskih temperatura, suvog vazduha koliko god da smo dodatno brinuli oko lica, proljeće je mnoge od nas…

48 hits

petak april 19

Ilda Šaulić o podjeli imovine sa polubratom: Kakav testament, to još nije u proceduri!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Totalni obrt dešava se u raspodjeli nasljedstva nedavno preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, pisali su juče neki mediji u Srbiji. Navodno, pjevačev vanbračni sin Robert Omaljev ima dokaz koji će…

46 hits

petak april 19

MISICI iz Bolivije oduzeta titula: Nijesam smjela reći da sam TRUDNA

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Bolivijskoj predstavnici na izboru za “Miss Univerzuma” oduzeta je prestižna titula nakon što je na svom Instagramu objavila radosnu vijest da je u drugom stanju. Atraktivna 22-godišnja Joyce Prado Ribera…

83 hits

petak april 19

Autobiografija slavne Demi: Očevo samoubistvo, narkotici, razvodi...

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Holivudska glumica Demi Moore mogla uskoro će objaviti autobiografsku knjigu u kojoj će po prvi put govoriti o vojoj burnoj prošlosti koju je obilježilo porodično nasilje i život prepuno tuge…

31 hits

 
 
 
 
petak, 14 septembar 2018 21:31

MUŠKA LITERATURA: Od krimića do kuvara...

Gotovo da ne postoji bolji poklon od ovih vanvremenih komada koji istovremeno pokazuju veliko poštovanje i brigu o onome kome se poklanjaju.

UMIJEĆE RATOVANJA, SUN CU

1. Pobijediće onaj koji zna kad da se bori, a kad ne. 2. Stari ratnik uvijek prvo eliminiše mogućnost poraza, a tek onda čeka priliku za pobjedu. 3. Izbjegavaj predviđanja i sujeverje i nećeš se plašiti ničega dok ne dođe smrt lično.4. Vrhunska vještina ratovanja jeste potčiniti protivnika bez borbe.5. Pobjednički ratnik prvo pobjeđuje, a onda ulazi u borbu, a poraženi ulazi u borbu, pa tek onda traži pobjedu.

BUŠIDO KODEKS SAMURAJA

Biram Da živim po izboru, a ne po prilici Da budem motivisan a ne manipulisan Da budem koristan a ne iskorišćen Da tražim rješenja a ne opravdanja Biram samopoštovanje a ne samosažaljenje Biram da slušam svoj unutrašnji glas a ne nasumična mišljenja drugih Biram da radim ono što ti nećeš da bih poslije mogao da radim ono što ti ne možeš Ono što on jede možda nije dobro, ali ono što napiše jeste, i to uvijek!

SREDNJE PEČENI, ENTONI BORDEJN

Njegovi stavovi su čvrsti, njegove simpatije i antipatije formulisane jasno i glasno, a strast s kojom govori o životu, putovanjima, televizijskim magnatima i producentima, industriji iz koje potiče, kolegama, kuvarima i, pre svega, o hrani, ovu knjigu preporučuje kao vrhunsko djelo kulinarske pornografije.

KROSFIT ZA DUŠU

Ove knjige su toliko dobre da je nemoguće da ne budu i korisne

KARTA I TERITORIJA, MIŠEL UELBEK

S jedne strane, triler o fotografu čija se fotka slavnog pisca Mišela Uelbeka našla u središtu istrage ubistva. S druge, roman i filozofska studija u jednom, beskompromisno razotkrivanje svih slabosti društva ranog XXI vijeka, komercijalizovanog, opsjednutog slavom, novcem i površnošću, svijeta osuđenog na sporu, bolnu i neizbježnu smrt.

UBISTVO KOMODORA, HARUKI MURAKAMI

Teško je pronaći toliko suludih zapleta, nadrealnih likova, realnih opisa fantastičnih situacija, fotografskih bjeleški svih naših podsvijesti i u sve to upletenih ozbiljnih istorijskih priča bilo gdje osim kod Murakamija. Ovaj japanski genije nikad nas nije iznevjerio i sa svakom knjigom je sve zreliji. Pompezno najavljivana kao kapitalno djelo, ova knjiga se nedavno pojavila u japanskim knjižarama. Dakle, svježije ne može biti.

menshealth.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 14 septembar 2018 18:05

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.