Standard.

ponedjeljak septembar 24

Miss Eco Montenegro 2019. je Nejla Zulović: Opravdaću očekivanja i predstaviti Crnu Goru kako i zaslužuje!

Nejla Zulović iz Bijelog Polja izabrana je za Miss Eco Montenegro 2019. Ona će Crnu Goru predstavljati na svjetskom takmičenju u Egiptu, u martu 2019. 

52 hits

ponedjeljak septembar 24

ĆUTALA JE PET MJESECI: Nataša Bekvalac odlučila da do detalja iznese sve o nasilju koje je pretrpjela!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Nataša Bekvalac je u noći između 12. i 13. aprila doživjela porodično nasilje od strane svog sad već bivšeg supruga Luke Lazukića. Nakon toga uslijedili su mjeseci "povlačenja po sudovima",…

72 hits

nedjelja septembar 23

Fudbalska legenda Peđa Mijatović, pokazao plesnu vještinu sa prelijepom suprugom!

Legenda fudbala Peđa Mijatović i dizajnerka enterijera Aneta su se zavoljeli prije skoro dvije decenije. Par koji je i danas zaljubljen kao prvog dana 2000. godine vezu je krunisao brakom…

98 hits

nedjelja septembar 23

VIDEO - Marina Abramović udarena slikom u glavu

Objavljeno u: Život

by Ana Šofranac

Jedan čovjek je danas udario slikom u glavu umjetnicu performansa Marinu Abramović u muzeju Palaco Stroci u Firenci gdje se održava njena retrospektiva.

132 hits

 
 
 
 
petak, 14 septembar 2018 21:31

MUŠKA LITERATURA: Od krimića do kuvara...

Gotovo da ne postoji bolji poklon od ovih vanvremenih komada koji istovremeno pokazuju veliko poštovanje i brigu o onome kome se poklanjaju.

UMIJEĆE RATOVANJA, SUN CU

1. Pobijediće onaj koji zna kad da se bori, a kad ne. 2. Stari ratnik uvijek prvo eliminiše mogućnost poraza, a tek onda čeka priliku za pobjedu. 3. Izbjegavaj predviđanja i sujeverje i nećeš se plašiti ničega dok ne dođe smrt lično.4. Vrhunska vještina ratovanja jeste potčiniti protivnika bez borbe.5. Pobjednički ratnik prvo pobjeđuje, a onda ulazi u borbu, a poraženi ulazi u borbu, pa tek onda traži pobjedu.

BUŠIDO KODEKS SAMURAJA

Biram Da živim po izboru, a ne po prilici Da budem motivisan a ne manipulisan Da budem koristan a ne iskorišćen Da tražim rješenja a ne opravdanja Biram samopoštovanje a ne samosažaljenje Biram da slušam svoj unutrašnji glas a ne nasumična mišljenja drugih Biram da radim ono što ti nećeš da bih poslije mogao da radim ono što ti ne možeš Ono što on jede možda nije dobro, ali ono što napiše jeste, i to uvijek!

SREDNJE PEČENI, ENTONI BORDEJN

Njegovi stavovi su čvrsti, njegove simpatije i antipatije formulisane jasno i glasno, a strast s kojom govori o životu, putovanjima, televizijskim magnatima i producentima, industriji iz koje potiče, kolegama, kuvarima i, pre svega, o hrani, ovu knjigu preporučuje kao vrhunsko djelo kulinarske pornografije.

KROSFIT ZA DUŠU

Ove knjige su toliko dobre da je nemoguće da ne budu i korisne

KARTA I TERITORIJA, MIŠEL UELBEK

S jedne strane, triler o fotografu čija se fotka slavnog pisca Mišela Uelbeka našla u središtu istrage ubistva. S druge, roman i filozofska studija u jednom, beskompromisno razotkrivanje svih slabosti društva ranog XXI vijeka, komercijalizovanog, opsjednutog slavom, novcem i površnošću, svijeta osuđenog na sporu, bolnu i neizbježnu smrt.

UBISTVO KOMODORA, HARUKI MURAKAMI

Teško je pronaći toliko suludih zapleta, nadrealnih likova, realnih opisa fantastičnih situacija, fotografskih bjeleški svih naših podsvijesti i u sve to upletenih ozbiljnih istorijskih priča bilo gdje osim kod Murakamija. Ovaj japanski genije nikad nas nije iznevjerio i sa svakom knjigom je sve zreliji. Pompezno najavljivana kao kapitalno djelo, ova knjiga se nedavno pojavila u japanskim knjižarama. Dakle, svježije ne može biti.

menshealth.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 14 septembar 2018 18:05

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.