Standard.

subota januar 19

Udala se misica Marbelje, koja je preživjela bombaški napad u Beogradu

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Bivša mis Marbelje u Španiji Olac Bilbao Gonzales koja je teško povrijeđena 11. avgusta prošle godine u stravičnoj eksploziji bombe u Zemunu, udala se se za Strahinju Stojanovića (29) koji je bio meta…

65 hits

subota januar 19

Uginuo Boo, najslađi pas društvenih mreža

Jedan od najpoznatijih pasa na svijetu, koji je osvojio srca mnogih, uginuo je u noći s petka na subotu, objavila je njegova vlasnica Irena Ahn na Facebooku. 

46 hits

subota januar 19

Ušla je u Ginisa, pije votku i slavi 97. rođendan

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Legendarna glumica i komičarka Beti Vajt proslavila je 97. rođendan uz tortu i igrajući poker s prijateljima, prenijeli su američki mediji.

20 hits

subota januar 19

Svi muškarci Jelene Karleuše: Opasni momci, biznismeni i fudbaleri

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Jelena Karleuša, poznata srbijanska pjevačica koja je svojim ponašanjem, izjavama i nastupima dobila nadimak "mala od skandala" na osnovu njene istoimene pjesme, ovih dana je u najgoroj situaciji do sada. Čitavu…

70 hits

 
 
 
 
petak, 14 septembar 2018 21:31

MUŠKA LITERATURA: Od krimića do kuvara...

Gotovo da ne postoji bolji poklon od ovih vanvremenih komada koji istovremeno pokazuju veliko poštovanje i brigu o onome kome se poklanjaju.

UMIJEĆE RATOVANJA, SUN CU

1. Pobijediće onaj koji zna kad da se bori, a kad ne. 2. Stari ratnik uvijek prvo eliminiše mogućnost poraza, a tek onda čeka priliku za pobjedu. 3. Izbjegavaj predviđanja i sujeverje i nećeš se plašiti ničega dok ne dođe smrt lično.4. Vrhunska vještina ratovanja jeste potčiniti protivnika bez borbe.5. Pobjednički ratnik prvo pobjeđuje, a onda ulazi u borbu, a poraženi ulazi u borbu, pa tek onda traži pobjedu.

BUŠIDO KODEKS SAMURAJA

Biram Da živim po izboru, a ne po prilici Da budem motivisan a ne manipulisan Da budem koristan a ne iskorišćen Da tražim rješenja a ne opravdanja Biram samopoštovanje a ne samosažaljenje Biram da slušam svoj unutrašnji glas a ne nasumična mišljenja drugih Biram da radim ono što ti nećeš da bih poslije mogao da radim ono što ti ne možeš Ono što on jede možda nije dobro, ali ono što napiše jeste, i to uvijek!

SREDNJE PEČENI, ENTONI BORDEJN

Njegovi stavovi su čvrsti, njegove simpatije i antipatije formulisane jasno i glasno, a strast s kojom govori o životu, putovanjima, televizijskim magnatima i producentima, industriji iz koje potiče, kolegama, kuvarima i, pre svega, o hrani, ovu knjigu preporučuje kao vrhunsko djelo kulinarske pornografije.

KROSFIT ZA DUŠU

Ove knjige su toliko dobre da je nemoguće da ne budu i korisne

KARTA I TERITORIJA, MIŠEL UELBEK

S jedne strane, triler o fotografu čija se fotka slavnog pisca Mišela Uelbeka našla u središtu istrage ubistva. S druge, roman i filozofska studija u jednom, beskompromisno razotkrivanje svih slabosti društva ranog XXI vijeka, komercijalizovanog, opsjednutog slavom, novcem i površnošću, svijeta osuđenog na sporu, bolnu i neizbježnu smrt.

UBISTVO KOMODORA, HARUKI MURAKAMI

Teško je pronaći toliko suludih zapleta, nadrealnih likova, realnih opisa fantastičnih situacija, fotografskih bjeleški svih naših podsvijesti i u sve to upletenih ozbiljnih istorijskih priča bilo gdje osim kod Murakamija. Ovaj japanski genije nikad nas nije iznevjerio i sa svakom knjigom je sve zreliji. Pompezno najavljivana kao kapitalno djelo, ova knjiga se nedavno pojavila u japanskim knjižarama. Dakle, svježije ne može biti.

menshealth.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 14 septembar 2018 18:05

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.