Standard.

srijeda januar 16

Za 16 godina mlađeg momka pitali su je da li joj je to sin?

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Britanska 45-godišnja glumica Kejt Bekinsejl urnebesno je odgovorila jednom od svojih pratilaca na Instagramu koji ju je upitao je li 29-godišnji Stefan Simbari njen sin, nakon što su snimljeni kako…

30 hits

srijeda januar 16

Vejn Runi ponovo uhapšen: Pijan psovao, supruga ga nazvala IDIOTOM

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Supruga slavnog fudbalera mu uporno oprašta afere, opijanja i probleme koje pravi.

23 hits

srijeda januar 16

Konstituisan savjet KIC-a “Budo Tomović”, stara - nova predsjednica Dubravka Drakić

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

U Podgorici je danas konstituisan novi savjet Kulturno - informativnog centra "Budo Tomović". Za predsjednicu savjeta izabrana je glumica Dubravka Drakić, docentkinja na FDU.

11 hits

srijeda januar 16

Ovaj potez Ognjena Vranješa sve je iznenadio

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Skandal koji potresa region dobiva sve veće razmjere, a internetom ne prestaju kružiti eksplicitne fotografije na kojima su, navodno, Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ.

57 hits

 
 
 
 
petak, 21 septembar 2018 14:07

Otkriveno zašto se prije 11 godina raspao brak Riz Viterpsun i Rajana Filipea

Holivudski miljenik Rajan Filipe danas ima 44 godine, a njegova bivša supruga Riz Viterspun samo dvije manje. Njihova ljubavna priča započela je u 90-im godinama, mnogi su smatrali da su stvoreni jedno za drugo, ali njihov brak ipak nije opstao. Glumački par godinama je ćutao ne želeći da otkrije zašto su se rastali, ali, nešto se ipak promijenilo

Davne 1997. godine, na proslavi 21. rođendana najpoznatije 'plavuše s Harvarda', planule su ljubavne iskre između Riz Viterspun i dvije godine starijeg Rajana Filipea.

'Ne znam šta je ušlo u mene, ali sjećam se da sam mu rekla: 'Mislim da si ti moj rođendanski poklon'. On je to smatrao komplimentom, a meni je danas kada se toga sjetim neprijatno', rekla je samo godinu dana nakon upoznavanja Riz Viterspun.

Upravo nekako u to doba par se vjerio, a prije nego što su ozakonili vezu, Riz je ostala trudna s njihovim prvim djetetom. 1999. godine, samo tri mjeseca nakon premijere hit filma 'Okrutne namere', u kojem su oboje glumili, par se vjenčao na romatničnoj ceremoniji u Južnoj Karolini, a tri mjeseca kasnije dobili su ćerku Avu. Četiri godine nakon Ave rodio se i Dikon, a iako su bili par kojem su predviđali da će dočekati i starost zajedno, to se nije dogodilo.

https://www.instagram.com/p/Bnpk2halBBH/

Nakon osam godina braka, Riz i Rajan šokirali su sve izjavom da se rastaju. 2015. godine, u jednom od intevjua, Rajan Filipe rekao je kako su oboje bili premladi i kako su upravo njihove godine bile glavni krivac razvoda.

'Mislim da su godine bile najveći problem. Kada smo započeli vezu, bili smo premladi, a sve to donijelo je i mnogobrojne probleme, posebno jer smo oboje bili dio industrije', rekao je Rajan Filipe, dok je njegova bivša supruga 2017. izjavila:

'Udala sam se kada sam imala 23 godine i prije nego što sam napunila 27, već sam imala dvoje djece. Ipak, ne bi promijenila ništa što se desilo, iako sam ćerki otvoreno rekla da će samu sebe tek upoznati kada napuni 25.'

 

Ipak, mnogi smatraju kako je glavni krivac njihovog razvoda bila njegova afera s kolegicom Ebi Korsniš, koju je započeo još 2006. godine, dok je bio u braku s Riz, i s kojom je prekinuo tek 2010. godine.

tportal.hr

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.