Standard.

subota oktobar 20

OPROŠTAJ OD VELIKE GLUMICE: "Rodila se jedna Milena Dravić, i nikad više"

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Desetominutnim gromkim aplauzom na sceni Zvezdara teatra, aplauzom od koga su se mnogima slivale suze niz lice, kolege, prijatelji i poštovaoci Milene Dravić ispratili su znamenitu glumicu u legendu.

27 hits

subota oktobar 20

"Ako nemaju za hljeb, neka jedu kolače": Prodaje se NAKIT kraljice kojoj je odrubljena glava

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Nakit Marije Antoanete, iz 18. vijeka, čuvan daleko od očiju javnosti, izložen je u Londonu prije aukcijske prodaje 14. novembra u Ženevi.

14 hits

subota oktobar 20

Pamela Anderson prebačena u bolnicu pa završila na štakama

Pamela Anderson (51) godinama je mamila uzdahe muškaraca i važila za jednu od najatraktivnijih dama sa svjetske javne scene.

26 hits

subota oktobar 20

Svijet bruji o djevojčici iz Hrvatske, preko 5 miliona ljudi pogledalo video

Objavljeno u: Život

by Ana Šofranac

Rijetko kada se desi da video sa muzičkih takmičenja u Srbiji i regionu postane svjetski poznat. Uglavnom zbog toga što naši takmičari i pjevači pjevaju na nekom od jezika sa…

48 hits

 
 
 
 
utorak, 25 septembar 2018 20:05

POČELA JE JESEN: Kakve nam LJUBAVI donosi vladavina Vage?

Lavove i Strijelčeve očekuje dobar period i nove ljuabavi, Ribama ulazak u tajnu vezu, a Vagama neko ko putuje zainteresovaće sva čula.

Ovan

Ljubav

Sunce u polju partnerskih odnosa, već početkom perioda, nagoviještava mogućnost da na javnom skupu upoznate nekog Lava ili Strijelca. Posle 5. oktobra, Venerin retrogradni hod preko polja erotike priziva stare ljubavi u vaš život. Pozicija Merkura, planete komunikacija, posle 10. donosi vam virtuelni, a zatim i stvarni susret sa zanimljivom osobom.

Bik

Ljubav

U vrijeme punog Mjeseca, oko 25. septembra, izbjegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o vodenom znaku. Pluton, jedan od vladalaca kuće ljubavi, početkom oktobra kreće direktnim hodom, zbog čega će Jarac pokušati da vam nametne svoj stav. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 9. oktobra, partnerovo ponašanje može da probudi vašu sumnju i ljubomoru.

Blizanci

Ljubav

U vrijeme punog Mjeseca, oko 25. septembra, očekuje vas susret sa senzualnom osobom sa kojom ćete postepeno otkrivati zajedničke teme i interesovanja. Poslije 5. oktobra, Venera, simbol emocija, kreće retrogradnim hodom preko vašeg šestog astrološkog polja, što povećava šanse da obnovite vezu sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

Rak

Ljubav

Pluton, simbol moći i erotike, 1. oktobra kreće direktnim hodom preko vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, zbog čega će voljenoj osobi biti veoma važno da prihvatite neki njen predlog ili sugestiju. Poslije 10. oktobra, aspekti Merkura koji ulazi u Škorpiju, nagoviještavaju mogućnost zaljubljivanja u mlađu osobu, posebno ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka.

Lav

Ljubav

Krajem septembra, u klubu, na rođendanu ili proslavi, možete da upoznate šarmantnu osobu koja će se potruditi da pronađe put do vašeg srca. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 9. oktobra, na kraćem putu, seminaru ili predavanju, vašu pažnju može da privuče neko od koga vas dijeli veća razlika u godinama, ukoliko ste dama. Ako ste muškarac, dopada vam se Strijelac.

Djevica

Ljubav

Napeti aspekti Venere u retrogradnom hodu preko kuće nervnog sistema, poslije 5. oktobra, upozoravaju da izbjegavate rasprave sa partnerom, što se posebno odnosi na avgustovske Djevice. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 9. oktobra, preko poslovnih kontakata možete da upoznate šarmantnu osobu, najvjerovatnije Bika ili Vagu. Dobijate SMS od Jarca. Bik misli na vas.

Vaga

Ljubav

U vrijeme punog Mjeseca, oko 25. septembra, očekuje vas susret sa harizmatičnom osobom koja je zbog posla poznata u javnosti. U drugoj polovini perioda možete da upoznate nekoga ko se bavi zanimanjem zbog kojeg često putuje ili namjerava da pokrene privatni biznis. Oslonite se na Lava ili Strijelca.

Škorpija

Ljubav

Venera, vladalac kuće ljubavi, kreće retrogradnim hodom preko vašeg znaka, 5. oktobra, najavljujući poziv za izlazak od osobe sa kojom ste nekada bili vrlo bliski. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 9. oktobra, pokušajte da izbjegnete rasprave i konflikte sa voljenom osobom, koje će najvjerovatnije biti prouzrokovane vašom ljubomorom ili posesivnošću.

Strijelac

Ljubav

U vrijeme punog Mjeseca, oko 25. septembra, očekuje vas uzbudljiv susret sa nekim vatrenim znakom, najvjerovatnije Lavom ili Ovnom. Merkur, vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa, 10. oktobra ulazi u tajanstvenu Škorpiju, najavljujući mogućnost ulaska u paralelnu vezu sa nekim ko vam se već duže vrijeme dopada. Lav vam šalje SMS, a Vaga misli na vas.

Jarac

Ljubav

Aspekti Marsa u Vodoliji, slobodnim Jarčevima donose susret sa osobom koju najverovatnije već poznaju preko poslovnih konatakata. Poslije 5. oktobra, kada Venera, simbol ljubavi, kreće prividnim hodom unazad, pokušaće da vam se približi stara simpatija, a u vreme mladog Mjeseca, oko 9. oktobra, mladolika ili mlađa osoba.

Vodolija

Ljubav

Oslabljen uticaj Sunca, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Venera, simbol emocija, kreće retrogradnim hodom 5. oktobra, najavljujući povratak stare simpatije u vaš život. U vrijeme punog i mladog Mjeseca, oko 25. septembra i 9. oktobra, izbjegavajte konflikte sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Ribe

Ljubav

Poslije 5. oktobra, klonite se rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom znaku. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 9. oktobra, očekuje vas susret sa umjetnikom ili sportistom. Naglašen znak Škorpije, poslije 10. oktobra, donosi mogućnost ulaska u tajnu vezu sa zauzetom osobom koja je ostavila jak utisak na vas.

izvor: Večernje novosti

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.