Standard.

utorak decembar 11

Nina Petković za Standard o novim spotovima “Noć” i "Ne odustajem": Nikada nijesam igrala na kartu seksipila već vokala!

Pjevačica Nina Petković objavila je spotove za pjesmu “Noć” i "Ne odustajem", čija je premijera bila na RTCG. Nina za Standard otkriva kako je bilo na snimanju i kako se…

22 hits

utorak decembar 11

Ovo ime znači od Boga voljena, a uobičajeno je na Balkanu, u Španiji i cijelom svijetu

Marija je u raznim varijantama najrasprostranjenije žensko ime na svijetu. Kao ime Isusove majke, ime Marija simbolizuje čistu i duboku ljubav. U izvornom hebrejskom jeziku ime glasi Mirjam, a naš je…

71 hits

utorak decembar 11

Do sada neviđena slika Glogovca sa snimanja Južnog vetra

Film “Južni vetar” oduševio je mnoge ljude koji su imali priliku da ga odgledaju. U ovom ostvarenju glumio je Nebojša Glogovac, koji je nažalost preminuo 9. februara 2018. godine.

47 hits

utorak decembar 11

Pogledajte Bobana Rajovića sa kosom, iznenadićete se!

Crnogorskog pjevača Bobana Rajovića svi znamo bez kose. Naime, na scenu se pjevač pojavio kao ćelav tako da nismo imali priliku da ga vidimo sa kosom. Do sada...

79 hits

 
 
 
 
srijeda, 10 oktobar 2018 11:41

VIDEO - Nigor tvrdi: Zemlja je ravna ploča

Igor Lazić, poznatiji kao Nigor, nekadašnji član čuvene crnogorske grupe Montenigersi priliko gostovanja na jednoj televiziji zapanjio je sve kada je saopštio da ne vjeruje da je zemlja okrugla, već je mišljenja da je ravna ploča.

VIDEO - Nigor tvrdi: Zemlja je ravna ploča FOTO: Instagram

"Od malih nogu su nam rekli da je zemlja okrugla, a ona je ustvari ravna. Ravna kao ploča. Mislim da ima nešto bolje van tog leda što nas okružuje", kazao je Nigor gostujući na televiziji Balkan info.

On tvrdi i da čovjek nikada nije kročio na mjesec već je sve to iscenirano i snimljeno u Holivudu.

"Imamo samo jednu sliku zemlje. Vojadžer je otišao van sunčevog sistema. Slikali su sve planete zašto se ne okrenu i da slika zemlju", upitao je Nigor i dodao da vjeruje samo svojim očima i da je sve ravno.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.