Standard.

srijeda oktobar 17

Pogledajte šta su komšije uradile u čast pokojne Milene Dravić

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Glumica Milena Dravić preminula je u 79. godini života u Kliničko bolničkom centru Bežanijska kosa. Od nedjelje u zgradi u kojoj je živjela glumica Milena Dravić vlada muk.

99 hits

srijeda oktobar 17

Priča Mome Kapora u kojoj će se prepoznati skoro svaka žena: Kada vas pitaju čime se bavite ovako im odgovorite!

Objavljeno u: Život

by Ana Šofranac

U jednoj od svojih priča Momo Kapor obratio se ženama koje nemaju posao na koji odlaze svakoga dana, već je njihov posao kuća i sve oko nje. 

66 hits

srijeda oktobar 17

Ovo je sin Đorđa Balaševića: Gdje je moj otac kada mi lome vilicu?

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Aleksa Balašević (23) najpoznatiji je kao sin Đorđa Balaševića iako je njegov profesionalni put daleko od muzike. Aleksa se bavi borilačkim sportovima i organizuje MMA borbe, a roditelji ga podržavaju…

91 hits

srijeda oktobar 17

Najljepša manekenka 90-ih Karen Malder: Krah BLISTAVE karijere zbog JEDNE RIJEČI!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Nisu samo Linda, Klaudija, Sindi i Naomi bile legendarni modeli devedesetih. Zvijezda svjetskih pista, glavna plavuša '90-ih, Karen Malder je u to vrijeme bila mnogo uspješnija i uticajnija od Klaudije Šifer.

39 hits

 
 
 
 
srijeda, 10 oktobar 2018 16:47

Bjela i njegov brat blizanac danas slave 55. rođendan, a ovo niste znali o njima

Za razliku od Dragana Bjelogrlića, jednog od najmoćnijih ljudi u srpskoj kulturi, njegov brat blizanac Goran rijetko se pojavljuje u javnosti

Braća Bjelogrlići rođeni su prije 55 godina u Opovu. Prve dvije godine života proveli su u Barandi, da bi se poslije preselili u Beograd gdje žive i danas. Ipak, svakog ljeta posjećuju svoje selo. Njihove komšije kažu da su braća Bjelogrlići oduvijek bili fini ljudi.

"Dragan je živahniji i energičniji, Goran je nekako tokom cijelog djetinjstva bio mnogo mirniji. Mada, obojica vole da se šale sa ljudima. Majka im je jako fina, poštena žena. Preko ljeta ona je stalno ovdje u selu, a čim počne zima, odlazi za Beograd. Divne su komšije", ispričala je svojevremeno njihova komšinica iz Barande za "Pulsonline". 

Velika tragedija zadesila je porodicu kada im je otac preminuo. Braća su tada imala samo 18 godina i bili su prinuđeni da se bore za život. Zanimljivo je da gluma i produkcija ni Dragani, ni Goranu nisu bili prvobitni izbor.

Dragan se u osnovnoj školi isticao u matematici, a osvojio je medalju i na Republičkom takmičenju u kraul tehnici plivanja. Otac mu je jednom prilikom rekao da izabere ozbiljnu profesiju se poslije srednje škole upisao na Građevinski fakultet. Iako mu je dobro išlo, na drugoj godini je shvatio da time ne želi da se bavi. Majka i brat su podržali njegovu odluku da napusti studije. Fakultet dramskih umetnosti upisao je iz drugog puta i pet godina kasnije je diplomirao.

 

View this post on Instagram

sa suprugom Majom.

A post shared by Dragan Bjelogrlić (@draganbjelogrlic) on

Suprugu Maju upoznao je početkom devedesetih na snimanju reklame za kuhinjski namještaj. Maja je tada bila studentkinja engleskog jezika i književnosti i bavila se manekenstvom.

Danas imaju dvoje dece ćerku Miu (22) i sina Alekseja (18). Mia je studentkinja Fakulteta političkih nauka, a Aleksej se bavi fudbalom. O porodici i privatnom životu Bjela rijetko priča.

Draganov brat blizanac Goran po zanimanju je elektroinženjer, ali se bavi produkcijom. Braća Bjelogrlići zajedno vode producentsku kuću "Kobra", koju su osnovali 1994. godine. Goran prati brata u svakom njegovom projektu. Radio je na filmovima kao što su "Lepa sela lepo gore", "Rat uživo", "Ivkova slava", "Vratiće se rode", "Montevideo" i "Senke nad Balkanom" 

blic.rs-Instagram

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.