Standard.

utorak decembar 11

Nina Petković za Standard o novim spotovima “Noć” i "Ne odustajem": Nikada nijesam igrala na kartu seksipila već vokala!

Pjevačica Nina Petković objavila je spotove za pjesmu “Noć” i "Ne odustajem", čija je premijera bila na RTCG. Nina za Standard otkriva kako je bilo na snimanju i kako se…

22 hits

utorak decembar 11

Ovo ime znači od Boga voljena, a uobičajeno je na Balkanu, u Španiji i cijelom svijetu

Marija je u raznim varijantama najrasprostranjenije žensko ime na svijetu. Kao ime Isusove majke, ime Marija simbolizuje čistu i duboku ljubav. U izvornom hebrejskom jeziku ime glasi Mirjam, a naš je…

71 hits

utorak decembar 11

Do sada neviđena slika Glogovca sa snimanja Južnog vetra

Film “Južni vetar” oduševio je mnoge ljude koji su imali priliku da ga odgledaju. U ovom ostvarenju glumio je Nebojša Glogovac, koji je nažalost preminuo 9. februara 2018. godine.

47 hits

utorak decembar 11

Pogledajte Bobana Rajovića sa kosom, iznenadićete se!

Crnogorskog pjevača Bobana Rajovića svi znamo bez kose. Naime, na scenu se pjevač pojavio kao ćelav tako da nismo imali priliku da ga vidimo sa kosom. Do sada...

76 hits

 
 
 
 
četvrtak, 11 oktobar 2018 21:00

Ovu hit pjesmu smo svi pjevali, a nismo znali da je uništila živote mnogim tinejdžerima

Sigurno se smećate izuzetno popularnog hita, "Runaway Train", a da li ste znali da su mnoga djeca, koja se pojavljaju u spotu pjesme, propatila zbog nje?

Naime, ova balada za temu ima borbu protiv depresije.

Bila je na vrhu svjetskih lista 1993. godine, a reditelj iz videa je koristio slike nestale djece iz Amerike, Australije i Engleske.

Ranih devedesetih godina preko milion tinejdžera iz Amerike pobjeglo je iz svojih domova. Nakon što su se lica nekih od njih pojavila u muzičkom spotu, pronađeno je 26 tinejdžera, ali nisu svi bili srećni zbog toga.

Neki od njih su bili prinuđeni da se vrate u "pakao", koji su ostavili iza sebe, kao što je to bio slučaj sa Mišel En Ferli.

Ona je pobjegla iz doma u kojem je trpjela nasilje, ali nakon što je video postao viralan, ona je bila primorana da se vrati kući.

"Moje lice se pojavilo u vašem spotu i vi ste ti koji ste mi uništili život".

Moguće je da su neki od nestalih tinejdžera bili žrtve serijskog ubice, Pitera Tobina.

A, neki od njih i dalje se vode kao nestali, prenosi Blic.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.