Standard.

utorak decembar 18

Tom Hardi je ikona stila, a evo i kako to postiže!

Tom Hardi je glumac kog žene posebno vole pa ga često itiču kao najpoželjnijeg muškarca današnjice. Njegov stil muškarci kopiraju a on ima neka pravila koja bi svi trebali da…

22 hits

utorak decembar 18

Nikoljdan i običaji: Slava koju pola naroda slavi, a ostala polovina ide u posjetu!

Sveti Nikola je bio episkop Mire Likijske u Maloj Aziji u tadašnjem Rimskom carstvu, a danas u Turskoj. Živio je u 4. vijeku u gradu Mira. U čitavom hrišćanstvu se…

23 hits

utorak decembar 18

Dragana Mirković: Da li se mi poznajemo?! Ceca: Pa ne znam, ti odluči

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Koleginice Dragana Mirković i Svetlana Ceca Ražnatović srele su se "oči u oči" posle mnogo godina, ali situacija nije bila najprijatnija.

30 hits

utorak decembar 18

Ksenija Pajčin kao da je slutila tragediju, posljednjom pjesmom koju je objaviila!

Pjevačica Ksenija Pajčin tragično je stradala 16. marta 2010. godine kada je ubio njen dečko maneken Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

22 hits

 
 
 
 
četvrtak, 11 oktobar 2018 19:42

Crnogorska narodna nošnja najljepša u Evropi: Katarina Šećković osvojila bronzu na Miss Earth koji se održava na Filipinima

Na izboru za Miss Earth koji se održava na Filipinima, Katarina Šećković, mis Earth Crne Gore osvojila je bronzu na izboru za nacionalnu nošnju. Nošnja Crne Gore tako je najljepša u Evropi jer se biralo po kontinentima. Osvojena titula Katarini je obezbijedila dalji plasman na takmičenju. 

Među 94 zemlje svijeta u Manili na takmičenju u kategoriji nacionalnih kostimima, naša Katarina učinila je Crnu Goru ponosnom.  Za "Standard", sa Filipina, Katarina je podijelila prve utiske.

"Nošnja Crne Gore i moje predstavljanje prepoznato je kao najljepše u Evropi jer se biralo po kontinentima. Ovo mi daje ogromnu prednost i može me dovesti do užeg izbora na samom krunisanju 3. novembra", kazala nam je uzbuđeno misica, pa dodala: 
 
 
"Velika mi je čast što je Crna Gora na jednom od tri najveća svjetska takmičenja prvi put učestvovala i uzela sam medalju. Kada su pročitali Montenegro to je imalo vrijednost i jačinu", istakla nam je Šečković. 
 
Za nacionalnu nošlji bila je zadužena Ljilja Šušić, koja svojim zlatnim rukama prenosi tradiciju Crne Gore i šije ovakve nošnje, koje su dokazano ponos u svijetu. 
 
M.Ivanović 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 11 oktobar 2018 20:12

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.