Standard.

četvrtak oktobar 18

Ona se udala za crnogorskog biznismena, i razvela poslije MJESEC DANA BRAKA

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Manekenku koja već godinama živi i radi u Americi u kojoj niže uspjehe, Ivanu Korab, život nije oduvek mazio.

7 hits

srijeda oktobar 17

Najljepša manekenka 90-ih Karen Malder: Krah BLISTAVE karijere zbog JEDNE RIJEČI!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Nisu samo Linda, Klaudija, Sindi i Naomi bile legendarni modeli devedesetih. Zvijezda svjetskih pista, glavna plavuša '90-ih, Karen Malder je u to vrijeme bila mnogo uspješnija i uticajnija od Klaudije Šifer.

40 hits

četvrtak oktobar 18

Svako jutro pijte med sa vodom i gledajte šta će se desiti!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Poznato je da je med jedna od najzdravijih namirnica na svijetu. Posebno je preporučljiv za osobe koje imaju problema s lošom probavom, odnosno sa zatvorom stolice.

0 hits

četvrtak oktobar 18

Bojana je ljubav svog života upoznala u RIJALITIJI, danas čekaju drugo dijete

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Nikola Rokvić i Bojana Barović bili su prvi rijaliti par u Srbiji. Započeta prije osam godina, njihova ljubav opstala je do danas, ali Bojana danas ne voli rijalitije.

5 hits

 
 
 
 
četvrtak, 11 oktobar 2018 19:42

Crnogorska narodna nošnja najljepša u Evropi: Katarina Šećković osvojila bronzu na Miss Earth koji se održava na Filipinima

Na izboru za Miss Earth koji se održava na Filipinima, Katarina Šećković, mis Earth Crne Gore osvojila je bronzu na izboru za nacionalnu nošnju. Nošnja Crne Gore tako je najljepša u Evropi jer se biralo po kontinentima. Osvojena titula Katarini je obezbijedila dalji plasman na takmičenju. 

Među 94 zemlje svijeta u Manili na takmičenju u kategoriji nacionalnih kostimima, naša Katarina učinila je Crnu Goru ponosnom.  Za "Standard", sa Filipina, Katarina je podijelila prve utiske.

"Nošnja Crne Gore i moje predstavljanje prepoznato je kao najljepše u Evropi jer se biralo po kontinentima. Ovo mi daje ogromnu prednost i može me dovesti do užeg izbora na samom krunisanju 3. novembra", kazala nam je uzbuđeno misica, pa dodala: 
 
 
"Velika mi je čast što je Crna Gora na jednom od tri najveća svjetska takmičenja prvi put učestvovala i uzela sam medalju. Kada su pročitali Montenegro to je imalo vrijednost i jačinu", istakla nam je Šečković. 
 
Za nacionalnu nošlji bila je zadužena Ljilja Šušić, koja svojim zlatnim rukama prenosi tradiciju Crne Gore i šije ovakve nošnje, koje su dokazano ponos u svijetu. 
 
M.Ivanović 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 11 oktobar 2018 20:12

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.