Standard.

utorak jun 18

Ovako Katarina Grujić razmjenjuje nježnosti s dečkom

Atraktivna pjevačica Katarina Grujić je dugo krila dečka, ali je vrlo brzo stigla informacija da je u pitanju Semir Juzunović, bogati biznismen iz Tuzle.

84 hits

utorak jun 18

Seka zatrudnjela pomoću ulja sa sedam kandila sa svetog ostrva?

Pjevačica je u šestoj nedjelji trudnoće, a odmah nakon Božićnog posta pričestila se i potom otputovala sa svojim duhovnim ocem Nikolom na ostrvo Egina u Grčkoj, tvrdi Scandal.

193 hits

utorak jun 18

Kardi Bi pukao kombinezon, publiku 'počastila' zadnjicom

Reperica Kardi Bi (Cardi B, 26) tek se vratila nastupima nakon što ih je jedno vrijeme pauzirala zbog komplikacija oko liposukcije i povećanja grudi, a već joj se događaju nevolje.

122 hits

utorak jun 18

Tjestenina s paradajzom i mocarelom

Pred vama je lagan i ukusan obrok od tjestenine i paradajza...

2 hits

 
 
 
 
četvrtak, 11 oktobar 2018 19:42

Crnogorska narodna nošnja najljepša u Evropi: Katarina Šećković osvojila bronzu na Miss Earth koji se održava na Filipinima

Na izboru za Miss Earth koji se održava na Filipinima, Katarina Šećković, mis Earth Crne Gore osvojila je bronzu na izboru za nacionalnu nošnju. Nošnja Crne Gore tako je najljepša u Evropi jer se biralo po kontinentima. Osvojena titula Katarini je obezbijedila dalji plasman na takmičenju. 

Među 94 zemlje svijeta u Manili na takmičenju u kategoriji nacionalnih kostimima, naša Katarina učinila je Crnu Goru ponosnom.  Za "Standard", sa Filipina, Katarina je podijelila prve utiske.

"Nošnja Crne Gore i moje predstavljanje prepoznato je kao najljepše u Evropi jer se biralo po kontinentima. Ovo mi daje ogromnu prednost i može me dovesti do užeg izbora na samom krunisanju 3. novembra", kazala nam je uzbuđeno misica, pa dodala: 
 
 
"Velika mi je čast što je Crna Gora na jednom od tri najveća svjetska takmičenja prvi put učestvovala i uzela sam medalju. Kada su pročitali Montenegro to je imalo vrijednost i jačinu", istakla nam je Šečković. 
 
Za nacionalnu nošlji bila je zadužena Ljilja Šušić, koja svojim zlatnim rukama prenosi tradiciju Crne Gore i šije ovakve nošnje, koje su dokazano ponos u svijetu. 
 
M.Ivanović 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 11 oktobar 2018 20:12

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.