Standard.

četvrtak maj 23

ZDRAVKO ČOLIĆ je sa ovom GLUMICOM imao POSEBAN odnos, i posvetio joj je jednu od svojih pjesama

Zdravko Čolić je srećno oženjen Aleksandrom već skoro dvije decenije, a njegova supruga se rijetko pojavljuje u javnosti i ne daje izjave za medije. Ljubavni život najvećeg zavodnika na Balkanu prije…

78 hits

četvrtak maj 23

Najbogatija Srpkinja, Sandra Meljničenko dala 110 miliona dolara za Moneovu sliku!

Aleksandra Sandra Meljničenko, supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka, već godinama važi za najbogatiju Srpkinju na planeti, a u njeno bogatstvo ne ulaze samo vile, jahte i nakit već i neka…

118 hits

četvrtak maj 23

"Mi smo ovdje da volimo žene, ne da nas kupe muškarci": Zbog ove Delonove izjave se digla prašina...

Najskuplja i godinama najprestižnija filmska smotra na svijetu, Cannes Film Festival, ove godine je na jugu Francuske 72. put podigla svoje zavjese za 21 film koji se takmiči za Zlatnu…

76 hits

četvrtak maj 23

Muške suze su krupnije

Plačete bez razmišljanja o prirodi suza i njihovim osobinama. A trebalo bi, s obzirom na to da postoje tri vrste, u zavisnosti od njihove svrhe.

43 hits

četvrtak maj 23

Muške suze su krupnije

Objavljeno u: Život

 
 
 
 
petak, 12 oktobar 2018 13:00

Noć mode u Domu starih u Grabovacu

Noć mode u Grabovcu koju organizuje Dom starih Grabovac i modna agencija AR Scouting održaće se 19.10.2018 u domu starih Grabovac sa početkom u 18 časova.

Svoje kreacije će prikazati kreatorka Dejana Lukić-Madam Maya, a modeli će biti korisnici Doma starih Grabovac. Prvi put u Crnoj Gori će se najstariji naći na pisti i okušati u ulozi manekena sa velikim oduševljenjem.

"Kao neko ko je zadnjih godina čest gost Doma starih Grabovac oduševljena sam pozitivnom i lijepom energijom koju zatičem prilikom svakog dolaska kako od korisnika tako i zaposlenih. Radujem se što smo u mogućnosti zajedničkom idejom ali i saradnjom da najstarijima ispunimo želju da budu dio jednog modnog dogadjaja. Vjerujem da ovo neće biti i jedini. Uz dosta smijeha,volje i anegdota završavamo poslednje pripreme za taj dan. Zasigurno pomjeramo granicu kada je riječ o Domu starih Grabovac ali i modnoj agenciji AR scouting", kazala je bivša mis i vlasnica agencije Nataša Milosavljević.

"Nadamo se da će revija biti uspješna i da će preći u tradicionalnu manifestaciju. Treće doba ne poznaje granice", kaže direktor Srdjan Dragomanović.

Pored plesne škole Infinity i mnogobrojnih učesnika, u muzičkom dijelu programu će goste zabavljati Suzana Tot i Anita Popović. Voditelj programa Nikolina Radonjić Lončar. Organizovan je i after party za sve prisutne po završetku revije.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.