Standard.

srijeda oktobar 17

Nataša Bekvalac se rasplakala: DOTAKLA SAMO DNO, ali se ne osjećam kao neka JADNICA

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Pop diva Nataša Bekvalac je nedavno preživjela nasilje od svog bivšeg supruga Luke Lazukića. Zbog nasilja u porodici oni se i dalje sude, a Nataša ni u jednom trenutku nije…

36 hits

srijeda oktobar 17

Marijana Mićić se oglasila nakon eksplozije automobila u kojem je povrijeđen njen otac!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

U ulici Vojvode Stepe na Voždovcu, u blizini Trošarine, u utorak 16. oktobra oko 13.30 časova došlo je do eksplozije automobila u kojem se nalazio otac voditeljke Marijane Mićić.

38 hits

srijeda oktobar 17

Oproštaj od Milene Dravić 19. oktobra u Zvezdara teatru

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Komemoracija povodom smrti Milene Dravić održaće se u petak 19.10. u 12 časova na sceni Danilo Bata Stojković u Zvezdara teatru. Sahrana će se održati istog dana. Opijelo počinje u…

20 hits

srijeda oktobar 17

Veliki zaljubljenik u more: Željko Samardžić se odmara u Kotoru

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Pjevač Željko Samardžić odmara se u Kotoru, odakle je sa fanovima podijelio i djelove dana koji ga čine srećnim.

26 hits

 
 
 
 
petak, 12 oktobar 2018 13:00

Noć mode u Domu starih u Grabovacu

Noć mode u Grabovcu koju organizuje Dom starih Grabovac i modna agencija AR Scouting održaće se 19.10.2018 u domu starih Grabovac sa početkom u 18 časova.

Svoje kreacije će prikazati kreatorka Dejana Lukić-Madam Maya, a modeli će biti korisnici Doma starih Grabovac. Prvi put u Crnoj Gori će se najstariji naći na pisti i okušati u ulozi manekena sa velikim oduševljenjem.

"Kao neko ko je zadnjih godina čest gost Doma starih Grabovac oduševljena sam pozitivnom i lijepom energijom koju zatičem prilikom svakog dolaska kako od korisnika tako i zaposlenih. Radujem se što smo u mogućnosti zajedničkom idejom ali i saradnjom da najstarijima ispunimo želju da budu dio jednog modnog dogadjaja. Vjerujem da ovo neće biti i jedini. Uz dosta smijeha,volje i anegdota završavamo poslednje pripreme za taj dan. Zasigurno pomjeramo granicu kada je riječ o Domu starih Grabovac ali i modnoj agenciji AR scouting", kazala je bivša mis i vlasnica agencije Nataša Milosavljević.

"Nadamo se da će revija biti uspješna i da će preći u tradicionalnu manifestaciju. Treće doba ne poznaje granice", kaže direktor Srdjan Dragomanović.

Pored plesne škole Infinity i mnogobrojnih učesnika, u muzičkom dijelu programu će goste zabavljati Suzana Tot i Anita Popović. Voditelj programa Nikolina Radonjić Lončar. Organizovan je i after party za sve prisutne po završetku revije.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.