Standard.

subota februar 16

Jelena Karleuša ZAPROŠENA, šta će reći Duško Tošić ?

Bez obzira na to što je već godinama u braku sa fudbalerom Duškom Tošićem sa kojim ima dvije ćerke, Atinu i Niku, pjevačica je ipak san brojnih muškaraca, pa tako…

42 hits

subota februar 16

Kornjače prekinule vezu nakon 90 godina, sada se grizu i napadaju do krvi!

Kornjače Bibi i Poldi stanovnici su klagenfurtskog Reptilienzoo Happa, a posebne su zbog toga što su čak 90 godina bile u srećnoj ljubavnoj vezi, nakon čega su neočekivano prekinuli i…

39 hits

subota februar 16

Bila sam nevina do 21. godine, a onda mi je mama rekla da je vrijeme!

Glumica Kortni Koks, koju najviše pamtimo po ulozi Monike u kultnoj seriji "Prijatelji", nevinost je čuvala do svoje 21 godine, a onda joj je majka rekla da je vrijeme da…

38 hits

subota februar 16

VANDU IKARDI suprugu fudbalera HULIGANI GAĐALI KAMENOM!

Vanda Nara, supruga i menadžerka najveće zvijezde Intera Maura Ikardija, napadnuta je na autoputu u Milanu u blizini stadiona Đuzepe Meaca.

40 hits

 
 
 
 
petak, 12 oktobar 2018 13:00

Noć mode u Domu starih u Grabovacu

Noć mode u Grabovcu koju organizuje Dom starih Grabovac i modna agencija AR Scouting održaće se 19.10.2018 u domu starih Grabovac sa početkom u 18 časova.

Svoje kreacije će prikazati kreatorka Dejana Lukić-Madam Maya, a modeli će biti korisnici Doma starih Grabovac. Prvi put u Crnoj Gori će se najstariji naći na pisti i okušati u ulozi manekena sa velikim oduševljenjem.

"Kao neko ko je zadnjih godina čest gost Doma starih Grabovac oduševljena sam pozitivnom i lijepom energijom koju zatičem prilikom svakog dolaska kako od korisnika tako i zaposlenih. Radujem se što smo u mogućnosti zajedničkom idejom ali i saradnjom da najstarijima ispunimo želju da budu dio jednog modnog dogadjaja. Vjerujem da ovo neće biti i jedini. Uz dosta smijeha,volje i anegdota završavamo poslednje pripreme za taj dan. Zasigurno pomjeramo granicu kada je riječ o Domu starih Grabovac ali i modnoj agenciji AR scouting", kazala je bivša mis i vlasnica agencije Nataša Milosavljević.

"Nadamo se da će revija biti uspješna i da će preći u tradicionalnu manifestaciju. Treće doba ne poznaje granice", kaže direktor Srdjan Dragomanović.

Pored plesne škole Infinity i mnogobrojnih učesnika, u muzičkom dijelu programu će goste zabavljati Suzana Tot i Anita Popović. Voditelj programa Nikolina Radonjić Lončar. Organizovan je i after party za sve prisutne po završetku revije.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.