Standard.

utorak decembar 18

Tom Hardi je ikona stila, a evo i kako to postiže!

Tom Hardi je glumac kog žene posebno vole pa ga često itiču kao najpoželjnijeg muškarca današnjice. Njegov stil muškarci kopiraju a on ima neka pravila koja bi svi trebali da…

22 hits

utorak decembar 18

Nikoljdan i običaji: Slava koju pola naroda slavi, a ostala polovina ide u posjetu!

Sveti Nikola je bio episkop Mire Likijske u Maloj Aziji u tadašnjem Rimskom carstvu, a danas u Turskoj. Živio je u 4. vijeku u gradu Mira. U čitavom hrišćanstvu se…

23 hits

utorak decembar 18

Dragana Mirković: Da li se mi poznajemo?! Ceca: Pa ne znam, ti odluči

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Koleginice Dragana Mirković i Svetlana Ceca Ražnatović srele su se "oči u oči" posle mnogo godina, ali situacija nije bila najprijatnija.

27 hits

utorak decembar 18

Ksenija Pajčin kao da je slutila tragediju, posljednjom pjesmom koju je objaviila!

Pjevačica Ksenija Pajčin tragično je stradala 16. marta 2010. godine kada je ubio njen dečko maneken Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

22 hits

 
 
 
 
petak, 12 oktobar 2018 13:00

Noć mode u Domu starih u Grabovacu

Noć mode u Grabovcu koju organizuje Dom starih Grabovac i modna agencija AR Scouting održaće se 19.10.2018 u domu starih Grabovac sa početkom u 18 časova.

Svoje kreacije će prikazati kreatorka Dejana Lukić-Madam Maya, a modeli će biti korisnici Doma starih Grabovac. Prvi put u Crnoj Gori će se najstariji naći na pisti i okušati u ulozi manekena sa velikim oduševljenjem.

"Kao neko ko je zadnjih godina čest gost Doma starih Grabovac oduševljena sam pozitivnom i lijepom energijom koju zatičem prilikom svakog dolaska kako od korisnika tako i zaposlenih. Radujem se što smo u mogućnosti zajedničkom idejom ali i saradnjom da najstarijima ispunimo želju da budu dio jednog modnog dogadjaja. Vjerujem da ovo neće biti i jedini. Uz dosta smijeha,volje i anegdota završavamo poslednje pripreme za taj dan. Zasigurno pomjeramo granicu kada je riječ o Domu starih Grabovac ali i modnoj agenciji AR scouting", kazala je bivša mis i vlasnica agencije Nataša Milosavljević.

"Nadamo se da će revija biti uspješna i da će preći u tradicionalnu manifestaciju. Treće doba ne poznaje granice", kaže direktor Srdjan Dragomanović.

Pored plesne škole Infinity i mnogobrojnih učesnika, u muzičkom dijelu programu će goste zabavljati Suzana Tot i Anita Popović. Voditelj programa Nikolina Radonjić Lončar. Organizovan je i after party za sve prisutne po završetku revije.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.