Standard.

četvrtak maj 23

ZDRAVKO ČOLIĆ je sa ovom GLUMICOM imao POSEBAN odnos, i posvetio joj je jednu od svojih pjesama

Zdravko Čolić je srećno oženjen Aleksandrom već skoro dvije decenije, a njegova supruga se rijetko pojavljuje u javnosti i ne daje izjave za medije. Ljubavni život najvećeg zavodnika na Balkanu prije…

78 hits

četvrtak maj 23

Najbogatija Srpkinja, Sandra Meljničenko dala 110 miliona dolara za Moneovu sliku!

Aleksandra Sandra Meljničenko, supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka, već godinama važi za najbogatiju Srpkinju na planeti, a u njeno bogatstvo ne ulaze samo vile, jahte i nakit već i neka…

116 hits

četvrtak maj 23

"Mi smo ovdje da volimo žene, ne da nas kupe muškarci": Zbog ove Delonove izjave se digla prašina...

Najskuplja i godinama najprestižnija filmska smotra na svijetu, Cannes Film Festival, ove godine je na jugu Francuske 72. put podigla svoje zavjese za 21 film koji se takmiči za Zlatnu…

76 hits

četvrtak maj 23

Muške suze su krupnije

Plačete bez razmišljanja o prirodi suza i njihovim osobinama. A trebalo bi, s obzirom na to da postoje tri vrste, u zavisnosti od njihove svrhe.

43 hits

četvrtak maj 23

Muške suze su krupnije

Objavljeno u: Život

 
 
 
 
petak, 12 oktobar 2018 13:23

Mustafa ljut na Eminu: Nove sumnje bacaju novo svijetlo na Emininu vezu sa milijarderom

Turski pjevač i bivši muž pjevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal, saznao je da su njegovi sinovi upoznali maminog novog izabranika i zbog te informacije je potpuno poludio.

"Emina je svoje sinove Jamana i Javuza dovela u restoran jednog prestižnog hotela u Turskoj, da bi im se malo poslije toga i Sadetin pridružio. Dječaci su bili pripremljeni na ovaj susret, tako da nisu pravili nikakve probleme iako su veoma vezani za oca Mustafu koji se trudi da provodi sa njima što više vremena", piše magazin "Svet".

Mediji bruje da su Emina i turski milioner Sadetin Saran takođe viđeni u jednom hotelu u čijoj blizini su počeli da prave kuću. Oni su tada pravili buku toliku da su se ostali gosti hotela žalili na njih.

https://www.instagram.com/p/Bov7LaBA0BP/?hl=sr

Kao što smo već pisali, Mustafa se sada kaje što je Emini ostavio kuću jer je uzrujan sumnjama da ga je ona varala još dok su bili u braku.

Da stvar bude još gora, Mustafa se sa turskim milionerom Sadetinom Saranom poznaje od ranije s obzirom na to da je on veoma uspješan turski biznismen i da su obojica bili gosti na mnogo prijema i ručkova.

Takođe, Emina i Sadetinova supruga su se upoznale na tim prijemima pa je za sve još veći šok što je ovaj par sada u ljubavnoj vezi.

svet.rs, blic.rs-Instagram

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 12 oktobar 2018 13:44

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.