Standard.

utorak decembar 18

Tom Hardi je ikona stila, a evo i kako to postiže!

Tom Hardi je glumac kog žene posebno vole pa ga često itiču kao najpoželjnijeg muškarca današnjice. Njegov stil muškarci kopiraju a on ima neka pravila koja bi svi trebali da…

21 hits

utorak decembar 18

Nikoljdan i običaji: Slava koju pola naroda slavi, a ostala polovina ide u posjetu!

Sveti Nikola je bio episkop Mire Likijske u Maloj Aziji u tadašnjem Rimskom carstvu, a danas u Turskoj. Živio je u 4. vijeku u gradu Mira. U čitavom hrišćanstvu se…

22 hits

utorak decembar 18

Dragana Mirković: Da li se mi poznajemo?! Ceca: Pa ne znam, ti odluči

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Koleginice Dragana Mirković i Svetlana Ceca Ražnatović srele su se "oči u oči" posle mnogo godina, ali situacija nije bila najprijatnija.

25 hits

utorak decembar 18

Ksenija Pajčin kao da je slutila tragediju, posljednjom pjesmom koju je objaviila!

Pjevačica Ksenija Pajčin tragično je stradala 16. marta 2010. godine kada je ubio njen dečko maneken Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

22 hits

 
 
 
 
petak, 12 oktobar 2018 13:23

Mustafa ljut na Eminu: Nove sumnje bacaju novo svijetlo na Emininu vezu sa milijarderom

Turski pjevač i bivši muž pjevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal, saznao je da su njegovi sinovi upoznali maminog novog izabranika i zbog te informacije je potpuno poludio.

"Emina je svoje sinove Jamana i Javuza dovela u restoran jednog prestižnog hotela u Turskoj, da bi im se malo poslije toga i Sadetin pridružio. Dječaci su bili pripremljeni na ovaj susret, tako da nisu pravili nikakve probleme iako su veoma vezani za oca Mustafu koji se trudi da provodi sa njima što više vremena", piše magazin "Svet".

Mediji bruje da su Emina i turski milioner Sadetin Saran takođe viđeni u jednom hotelu u čijoj blizini su počeli da prave kuću. Oni su tada pravili buku toliku da su se ostali gosti hotela žalili na njih.

https://www.instagram.com/p/Bov7LaBA0BP/?hl=sr

Kao što smo već pisali, Mustafa se sada kaje što je Emini ostavio kuću jer je uzrujan sumnjama da ga je ona varala još dok su bili u braku.

Da stvar bude još gora, Mustafa se sa turskim milionerom Sadetinom Saranom poznaje od ranije s obzirom na to da je on veoma uspješan turski biznismen i da su obojica bili gosti na mnogo prijema i ručkova.

Takođe, Emina i Sadetinova supruga su se upoznale na tim prijemima pa je za sve još veći šok što je ovaj par sada u ljubavnoj vezi.

svet.rs, blic.rs-Instagram

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 12 oktobar 2018 13:44

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.