Standard.

četvrtak jul 18

Jedan od najseksipilnijih glumaca uživa na Adi Bojani: PREPLANUO mamio uzdahe ženskog pola!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ovih dana kao da se cijela regionalna estrada preselila na crnogorsko primorje, gdje rade punom parom. Vipovci iz ostalih branši, glumci i umjetnici, uglavnom uživaju u čarima Jadranskog mora, a…

395 hits

četvrtak jul 18

Sefan Kapičić doveo ženu u Crnu Goru: Pogledajte kako glumac uživa na primorju sa suprugom

Glumac Stefan Kapičić ne krije da je zaljubljen do ušiju, a sa svojom suprugom, glumicom i manekenkom Ivanom Horvat trenutno uživa u čarima odmora, sunca i mora.

330 hits

četvrtak jul 18

SOFIJA LOREN SNIMA NOVI FILM SA SVOJIM SINOM: Godine joj ne mogu ništa, u 9. deceniji uspjela je da sačuva…

Posle čitave decenije pauze, Sofija Loren u devetoj deceniji snima novi film "The Life Ahead", koji režira njen 46-godišnji sin Eduardo Ponti.

100 hits

četvrtak jul 18

Dirljiva priča iz BiH: Bili su 67 godina u braku i umrli istoga dana

Objavljeno u: Život

by Jovana

Život nekada piše nevjerovatne priče protkane istinskom ljubavlju. Takva je i ona o Harnagi i Hatidži Zehić iz Gradačca. Nakon 67 godina braka njih dvoje su preminuli 15. jula u…

163 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 21:30

Na vjenčanju im priredio cirkus: Kada su vidjeli ko mi je KUM, otac nije htio da dođe da ga ne BRUKAM pred ljudima

Počasno mjesto u svečanom ritualu sklapanja braka i izgovaranju sudbonosnog "da" imaju kum i kuma. S obzirom da "kuma nije dugme" koje se lako skine i zašije drugo, i da je "Bog na nebu, a kum na zemlji" onda su vrlo jasna tradicionalna pravila koja su uspostavljena na našim prostorima. Ali, šta se dogodi kad jedna stogo patrijarhalna i jedna relativno liberalna porodica sazna da na vjenčanju - crkvenom i opštinskom, u korak sa mladencima šetaju dvije kume ili dva kuma? Odgovor na pitanje imaju Milutin i Katarina, i Uglješa i Ana.

Milutin i Katarina su se upoznali prije 15 godina preko Milutinove zajedničke drugarice Vesne. Prije dva mjeseca su pred Bogom i ljudima rekli "da", majke su plakale, očevi su bili ponosni jer su im djeca povukla ispravne poteze u životu, ali postojao je jedan "mali" problem, barem kad je Milutinova porodica u pitanju. Naime, odrastao je u strogo patrijarhalnoj porodici u Podgorici i njegov otac, a ni majka nisu bili srećni kad su čuli da će njegov kum, zapravo biti kuma.

"Vesna nas je upoznala, proveli smo čitavo djetinjstvo i odraslo doba zajedno. Ako se već bira neko ko će da bude duhovni otac ili majka tvojoj djeci ili svjedok tvojoj ljubavi, meni je bilo logično da izaberem onoga ko je meni najdraži".

"Otac je još uvijek ljut. Prijetio je da neće doći na vjenčanje jer se brukam pred ljudima. Kako sam ja izabrao ženu za kuma. Vesna je moj kum i moj brat. Meni je važno da me je moja supruga podržala, sa njom sam u braku, sa roditeljima sam davno raskinuo".

 U srećnom epilogu otac je došao, majka nije željela da propusti događaj, a kuma Vesna je bila glavna atrakcija na svadbi.

 U drugom uglu ringa su Uglješa i Ana. Ista priča, manje porodične frke i Anin drug i kum Milan je imao smisla za humor kad mu je ponudila da joj bude kum.

"Stalno je pričao kako će doći u haljini koja će biti spektakularnija nego moja vjenčanica. Poznajući ga, plašila sam se da će stvarno doći u haljini. Ali, sam se potajno nadala da će to da uradi jer to bi bio najbolji trenutak na svadbi. Na kraju je došao u roze odijelu da se zna da je moja kuma. Baba i deda su se pitali ko je bio flamingo sa svijećom u ruci u crkvi".

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 08 novembar 2018 14:54

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.