Standard.

subota mart 23

Šako Polumenta se izblamirao, umjesto crnogorske zastave stavio kinesku!

U želji da prokomentariše rezultat fudbalske utakmice u kojoj je Crna Gora izgubila, Šako Polumenta je izgleda malo pobrkao zastave, zbog čega je naišao na prozivke na društvenim mrežama.

111 hits

subota mart 23

Prijatelji i porodica zabrinuti za zdravstveno stanje Ilde Šaulić, satima sjedi i plače na očev grob

Porodica Šaulić i dalje gaji ogromnu tugu zbog gubitka oca, supruga i velike muzičke legende Šabana Šaulića. Gordana, Ilda i Sanela ne pronalaze riječi utjehe niti nadu da će moći…

102 hits

subota mart 23

Nikoleta Romanov, žena plave krvi ljepotu je naslijedila od nesuđene srpske kraljice!

Nikoleta Konzolo Romanov (39) rođena je u Italiji, od oca političara Đuzepea Konzola i majke princeze Natalije Nikolajevne Romanove.

40 hits

subota mart 23

KORISNO: Trudnice, pijte mlijeko!

Mlijeko utiče na porođajnu težinu djeteta, utvrđeno je tokom istraživanja u Kanadi. Konzumiranje manje od jedne šolje mlijeka dnevno tokom trudnoće može dovesti do zastoja u rastu djeteta u maternici.

16 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 21:00

Suknja i visoke čizme: Ovako ih nosite da izgledate otmeno i izbegnete vulgaran izgled!

U današnje vrijeme, najveći trend je eksperimentisanje - pod nazivom "Mix&match", u obzir dolazi kombinovanje najrazličitijih desena, materijala i boja bez granica.

Ipak, sa nekim stvarima veoma lako se pretjera, a na samom vrhu te liste nalazi se kombinacija mini suknje i visokih čizama.

 Da biste izbjegli degutantan izgled i utisak da nemate ukusa ni stila, u kombinovanju mini suknje i čizama do ili iznad kolena, prije svega izbegavajte sledeće dvije kombinacije:

 - Prekratka suknja i previsoka štikla na visokim čizmama

 - Minić i visoke čizme sa platformom naprijed

 Ako ste ljubitelj vrlo kratkih suknjica, uz njih će najljepše izgledati ravne ili čizme preko koljena sa štiklom do 6 centimetara.

Ako, pak, volite da štikla bude baš visoka, birajte model čizama koji nema platformu napred, seže do kolena, a uz njih nosite suknju makar do pola butine.

https://www.instagram.com/p/Bp6YAqGnjtf/?utm_source=ig_embed

Kada je riječ o uklapanju čarapa i čizama, ukoliko su čizme ili suknja crne, hulahopke će se najbolje složiti ako budu u istoj boji.

Ali, ako je suknja (ili haljina) svijetle boje, radije izaberite čarape u boji kože, koliko god da vam je obuća tamna.

https://www.instagram.com/p/Bp4wdmlBOxj/?utm_source=ig_embed

Topla džemper-haljina i čizme u istoj boji mogu fenomenalno da izgledaju, i u tom slučaju takođe birajte hulahopke neutralne boje.

https://www.instagram.com/p/Bp5RuLElbHF/?utm_source=ig_embed

Igrajte se do mile volje, samo - ponovo - ne zaboravite na jedine dvije stvari (s početka teksta) koje treba da izbjegavate u kombinovanju mini suknje i visokih čizama, jer gdje god da krenete, sigurno vam nije cilj da izgledate vulgarno!

Izvor: kurir

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 08 novembar 2018 19:47

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.