Standard.

četvrtak novembar 22

Nives Celzijus pozirala bez grudnjaka pa otkrila malo previše

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Nives Celzijus pozirala je bez grudnjaka pa je možda otkrila i malo previše ili po mišljenju brojnih njenih fanova premalo, prenosi Index.hr.

12 hits

četvrtak novembar 22

Srcu treba 15 godina da se oporavi poslije prestanka pušenja

Pušači će morati da pričekaju 15 godina nakon što se riješe te navike da im se smanji rizik od bolesti srca i moždanog udara, pokazalo je novo istraživanje.

8 hits

četvrtak novembar 22

Sejo Sekson o Neletu: Širi neistine, u 20 godina nikad mi nije rekao da mu neko prijeti

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Pred nastup u Zagrebu, o svojih 10 albuma, Sarajevu i Zagrebu u N1 Pressingu je govorio Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson iz Zabranjenog pušenja.

5 hits

četvrtak novembar 22

FOTO: Rusi isčekaju da izađe Putinov novi kalendar!

Ruski predsjednik je velika zvijezda i ne boji se da narodu pokaže i svoju nježniju stranu. Bliži nam se kraj godine i početak nove 2019. I dok se sa sjetom prisjećamo…

3 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 21:00

Suknja i visoke čizme: Ovako ih nosite da izgledate otmeno i izbegnete vulgaran izgled!

U današnje vrijeme, najveći trend je eksperimentisanje - pod nazivom "Mix&match", u obzir dolazi kombinovanje najrazličitijih desena, materijala i boja bez granica.

Ipak, sa nekim stvarima veoma lako se pretjera, a na samom vrhu te liste nalazi se kombinacija mini suknje i visokih čizama.

 Da biste izbjegli degutantan izgled i utisak da nemate ukusa ni stila, u kombinovanju mini suknje i čizama do ili iznad kolena, prije svega izbegavajte sledeće dvije kombinacije:

 - Prekratka suknja i previsoka štikla na visokim čizmama

 - Minić i visoke čizme sa platformom naprijed

 Ako ste ljubitelj vrlo kratkih suknjica, uz njih će najljepše izgledati ravne ili čizme preko koljena sa štiklom do 6 centimetara.

Ako, pak, volite da štikla bude baš visoka, birajte model čizama koji nema platformu napred, seže do kolena, a uz njih nosite suknju makar do pola butine.

Kada je riječ o uklapanju čarapa i čizama, ukoliko su čizme ili suknja crne, hulahopke će se najbolje složiti ako budu u istoj boji.

Ali, ako je suknja (ili haljina) svijetle boje, radije izaberite čarape u boji kože, koliko god da vam je obuća tamna.

Topla džemper-haljina i čizme u istoj boji mogu fenomenalno da izgledaju, i u tom slučaju takođe birajte hulahopke neutralne boje.

Igrajte se do mile volje, samo - ponovo - ne zaboravite na jedine dvije stvari (s početka teksta) koje treba da izbjegavate u kombinovanju mini suknje i visokih čizama, jer gdje god da krenete, sigurno vam nije cilj da izgledate vulgarno!

Izvor: kurir

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 08 novembar 2018 19:47

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.