Standard.

subota mart 23

Šako Polumenta se izblamirao, umjesto crnogorske zastave stavio kinesku!

U želji da prokomentariše rezultat fudbalske utakmice u kojoj je Crna Gora izgubila, Šako Polumenta je izgleda malo pobrkao zastave, zbog čega je naišao na prozivke na društvenim mrežama.

111 hits

subota mart 23

Prijatelji i porodica zabrinuti za zdravstveno stanje Ilde Šaulić, satima sjedi i plače na očev grob

Porodica Šaulić i dalje gaji ogromnu tugu zbog gubitka oca, supruga i velike muzičke legende Šabana Šaulića. Gordana, Ilda i Sanela ne pronalaze riječi utjehe niti nadu da će moći…

102 hits

subota mart 23

Nikoleta Romanov, žena plave krvi ljepotu je naslijedila od nesuđene srpske kraljice!

Nikoleta Konzolo Romanov (39) rođena je u Italiji, od oca političara Đuzepea Konzola i majke princeze Natalije Nikolajevne Romanove.

40 hits

subota mart 23

KORISNO: Trudnice, pijte mlijeko!

Mlijeko utiče na porođajnu težinu djeteta, utvrđeno je tokom istraživanja u Kanadi. Konzumiranje manje od jedne šolje mlijeka dnevno tokom trudnoće može dovesti do zastoja u rastu djeteta u maternici.

16 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 20:01

NAŠLA 18 GODINA MLAĐEG: Svi joj govore da je sa njim zbog SEKSA, da može majka da mu bude, ali...

Žena koja je u vezi sa 18 godina mlađim momkom odlučila je da progovori o njihovoj vezi kako bi konačno ućutkala zlobne jezike koji je optužuju da je žderačica mladih muškaraca.

On je, naime, progonio nju. Amerikanka Kri Ingles (49) upoznala je Arona Džonsona (31) preko zajedničkih susjeda u zgradi. Oni su se brzo spojili i razmIJenili brojeve, pa čak se i imali seks samo nekoliko sati nakon prvog susreta, uprkos činjenici da je Aron u to vrijeme imao djevojku. Par je sada zajedno već sedam godina. Oboje insistiraju na tome da se njihov odnos ne temelji samo na seksu. Najprije su se vjenčali na ceremoniji, a u onda su prošle godine obavili to i legalno.

 

Iako su oni srećni zajedno, Kri se požalila kako joj ljudi često govore da je majka svog partnera.

"To se događa barem triput mjesečno, ali već sam navikla. Teško nam je da sklapamo prijateljstva jer se ili muško ili žensko iz tog para nabacuje meni ili njemu. Niko nas ne doživljava ozbiljno", izjavila je.

"Najveća je zabluda to da smo mi zajedno samo radi seksa. Ne ostajete ni s kim sedam godina ako se slažete samo u krevetu", rekla je. Aron je živio tri sprata ispod Kri, a čim se oslobodio stan vrata do njenih, odmah se uselio. Njihove porodice su prihvatile njihovu vezu, ali probleme im i dalje stvaraju predrasude drugih.

 

"Ne želim da me nazivaju žderačicom muškaraca jer on je meni prišao, i to iz osvete. Mislila sam da imam posla sa susjedovim klincem, ali on je otvoreno pokazao da je zainteresovan za mene. I prije sam bila u vezama gdje su partneri bili 10 godina mlađi od mene (jedan muškarac i jedna žena), ali sam isto tako bila i sa starijima", ispričala je Ingles.

"Ljubav ne pita za granice. Nikoga se ne tiče što mi radimo u svoja četiri zida", zaključila je Ingles.

Kurir.rs/Daily Mail,

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.