Standard.

petak avgust 23

Bekamovi se ludo provode u Crnoj Gori: Pogledajte fotografije sa Svetog Stefana!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Slavni bračni par Viktoria i Dejvid Bekam i ove godine uživaju u Crnoj Gori sa svojom djecom. Oni svakodnevno objavljuju fotografije na svojim Instagram profilima, a po svemu sudeći sjajno…

398 hits

petak avgust 23

Dugo se priča da pjevačica i glumac čekaju bebu, a nove fotke su podigle prašinu

Već nedjeljama se šuška da je Keti Peri u drugom stanju i da ona i njen vjerenik, glumac Orlando Blum, očekuju bebu, a nove fotografije pjevačice podgrijale su ove glasine.

105 hits

petak avgust 23

Evo ko je na vrhu „Forbsove“ liste najplaćenijih glumaca u 2019. godini!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Na vruhu liste najplaćenijih glumaca na svijetu za tekuću godinu časopisa Forbs, nalaze se Dvejn Džonson, Kris Hemsvrot i Robert Dauni Junior.

60 hits

petak avgust 23

Hrvatska pjevačica podigla prašinu izjavom: "Hoću hotel sa pet zvjezdica, neću da spavam u straćarama"

Objavljeno u: Život

by Jovana

Hrvatska pjevačica Maja Šuput neprestano iznenađuje javnost svojim izjavama i potezima, a u najnovijem intervjuu navela je da za organizatore svojih nastupa uvijek ima jedan poseban zahtjev.

217 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 20:01

NAŠLA 18 GODINA MLAĐEG: Svi joj govore da je sa njim zbog SEKSA, da može majka da mu bude, ali...

Žena koja je u vezi sa 18 godina mlađim momkom odlučila je da progovori o njihovoj vezi kako bi konačno ućutkala zlobne jezike koji je optužuju da je žderačica mladih muškaraca.

On je, naime, progonio nju. Amerikanka Kri Ingles (49) upoznala je Arona Džonsona (31) preko zajedničkih susjeda u zgradi. Oni su se brzo spojili i razmIJenili brojeve, pa čak se i imali seks samo nekoliko sati nakon prvog susreta, uprkos činjenici da je Aron u to vrijeme imao djevojku. Par je sada zajedno već sedam godina. Oboje insistiraju na tome da se njihov odnos ne temelji samo na seksu. Najprije su se vjenčali na ceremoniji, a u onda su prošle godine obavili to i legalno.

 https://www.facebook.com/CreeInglesOfficial/photos/a.714959861940385/1495111707258526/?type=3&theater

Iako su oni srećni zajedno, Kri se požalila kako joj ljudi često govore da je majka svog partnera.

"To se događa barem triput mjesečno, ali već sam navikla. Teško nam je da sklapamo prijateljstva jer se ili muško ili žensko iz tog para nabacuje meni ili njemu. Niko nas ne doživljava ozbiljno", izjavila je.

"Najveća je zabluda to da smo mi zajedno samo radi seksa. Ne ostajete ni s kim sedam godina ako se slažete samo u krevetu", rekla je. Aron je živio tri sprata ispod Kri, a čim se oslobodio stan vrata do njenih, odmah se uselio. Njihove porodice su prihvatile njihovu vezu, ali probleme im i dalje stvaraju predrasude drugih.

 https://www.facebook.com/CreeInglesOfficial/photos/rpp.714428921993479/1540595652710131/?type=3&theater

"Ne želim da me nazivaju žderačicom muškaraca jer on je meni prišao, i to iz osvete. Mislila sam da imam posla sa susjedovim klincem, ali on je otvoreno pokazao da je zainteresovan za mene. I prije sam bila u vezama gdje su partneri bili 10 godina mlađi od mene (jedan muškarac i jedna žena), ali sam isto tako bila i sa starijima", ispričala je Ingles.

"Ljubav ne pita za granice. Nikoga se ne tiče što mi radimo u svoja četiri zida", zaključila je Ingles.

Kurir.rs/Daily Mail,

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.