Standard.

četvrtak novembar 22

Nives Celzijus pozirala bez grudnjaka pa otkrila malo previše

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Nives Celzijus pozirala je bez grudnjaka pa je možda otkrila i malo previše ili po mišljenju brojnih njenih fanova premalo, prenosi Index.hr.

4 hits

četvrtak novembar 22

Srcu treba 15 godina da se oporavi poslije prestanka pušenja

Pušači će morati da pričekaju 15 godina nakon što se riješe te navike da im se smanji rizik od bolesti srca i moždanog udara, pokazalo je novo istraživanje.

8 hits

četvrtak novembar 22

Sejo Sekson o Neletu: Širi neistine, u 20 godina nikad mi nije rekao da mu neko prijeti

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Pred nastup u Zagrebu, o svojih 10 albuma, Sarajevu i Zagrebu u N1 Pressingu je govorio Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson iz Zabranjenog pušenja.

1 hits

srijeda novembar 21

Dior kaput Melanije Tramp je pravo SAVRŠENSTVO

Melanija Tramp ne prestaje da nas uveseljava sa njenim modnim kombinacijama. Dior Pre-Fall 2018 kaput koji je ponijela juče povodom Dana zahvalnosti je jednom riječju, savršenstvo.

54 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 21:36

Dvije gorile našle skrivenu kameru, njihova reakcija je fascinantna

Snimak na kojem se vidi šta se dogodi kad dvije gorile nađu "GoPro" kameru skrivenu u svom prostoru u zoološkom vrtu mnoge je zabavila na društvenim mrežama.

Video je nastao u zoološkom vrtu "Royal Burgers" u holandskom Arnhajmu, a na njemu se vidi reakcija inteligentnih gorila koje slučajno otkrivaju skrivenu kameru u svojoj nastambi.

Iz zoološkog vrta su u saopštenju istakli kako je "ovaj briljantan video neprocjenjiv" te da je još jednom "dokazao inteligenciju ovih veličanstvenih majmuna".

"Ne bi li i mnogi ljudi reagovali na sličan način da otkriju 'GoPro' kameru u svojoj dnevnoj sobi?", napisali su iz zoološkog vrta na Facebooku.

Izvor: Avaz.ba

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.