Standard.

subota mart 23

Šako Polumenta se izblamirao, umjesto crnogorske zastave stavio kinesku!

U želji da prokomentariše rezultat fudbalske utakmice u kojoj je Crna Gora izgubila, Šako Polumenta je izgleda malo pobrkao zastave, zbog čega je naišao na prozivke na društvenim mrežama.

111 hits

subota mart 23

Prijatelji i porodica zabrinuti za zdravstveno stanje Ilde Šaulić, satima sjedi i plače na očev grob

Porodica Šaulić i dalje gaji ogromnu tugu zbog gubitka oca, supruga i velike muzičke legende Šabana Šaulića. Gordana, Ilda i Sanela ne pronalaze riječi utjehe niti nadu da će moći…

102 hits

subota mart 23

Nikoleta Romanov, žena plave krvi ljepotu je naslijedila od nesuđene srpske kraljice!

Nikoleta Konzolo Romanov (39) rođena je u Italiji, od oca političara Đuzepea Konzola i majke princeze Natalije Nikolajevne Romanove.

40 hits

subota mart 23

KORISNO: Trudnice, pijte mlijeko!

Mlijeko utiče na porođajnu težinu djeteta, utvrđeno je tokom istraživanja u Kanadi. Konzumiranje manje od jedne šolje mlijeka dnevno tokom trudnoće može dovesti do zastoja u rastu djeteta u maternici.

16 hits

 
 
 
 
petak, 09 novembar 2018 13:26

VIDEO: ADRIJANA LIMA posljednji put kao VIKTORIJIN ANĐEO: 19 godina je nosila krila, reviju završila u SUZAMA!

Adrijana Lima (37) je skoro 20 godina bila Viktorijin anđeo, ali je prije revije svima najavila da će to biti njeno posljednje pojavljivanje u ovoj svojstvu.

Poznata manekenka, koja je bila u braku sa košarkašem Markom Jarićem nije mogla da se suzdrži, pa je dok je hodala pistom počela da plače.

Bila je obučena u set donjeg veša, imala je ogromna krila na leđima, a ruke je držala sklopljene na grudima dok se u suzama zahvaljivala publici i brendu na samom zatvaranju šoua u Njujorku.

Podsjetimo, Viktorijin anđeo postala je 1999. godine, kao je imala 18 godina, a sada je dobila ovacije publike, a sve vrijeme dok je držala ruke na grudima videle su joj se suze u očima.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 09 novembar 2018 14:11

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.