Standard.

ponedjeljak mart 25

Crnogorska pjevačica Seka Tomičić za Standard: Moj muzički ukus se razvijao uz Branku Šćepanović i Merimu Njegomir

Poznata pjevačica iz Tivta Seka Tomičić već prvim pojavljivanjem skrenula je pažnju originalnošću i sjajnim glasovnim mogućnostima. Seka je ostvarena žena u najljepšim godinama koja je spremna da hrabro zakorači…

64 hits

ponedjeljak mart 25

Otkrivena velika tajna "Srećnih ljudi": Evo ko je živio u Topolskoj 18!

Serija "Srećni ljudi" jedna od od najgledanijih domaćih serija u cijelom regionu. Mnogi je pamte po zanimljivim likovima, dešavanjima, ali i pjesmi "Topolska 18".

100 hits

ponedjeljak mart 25

Saznajte šta dan kada ste rođeni kaže o vašem životu!

Naš narod od davnina vjeruje da dani u nedelji nisu isti, pa tako ima srećnih i nesrećnih, dobrih i loših, onih kada treba izbjegavati određene poslove i onih kada ne…

44 hits

ponedjeljak mart 25

Pamela apeluje: Gasite rijalitije!

Pamela Anderson, koja je učestvovala u tri rijalitija, nazvala je taj TV format "najjadnijim" i pozvala na njegovo gašenje širom svijeta! Pamela je komentarisala pisanje britanske štampe, koja je izračunala da…

28 hits

ponedjeljak mart 25

Pamela apeluje: Gasite rijalitije!

Objavljeno u: Život

 
 
 
 
subota, 10 novembar 2018 20:31

FOTO: Ovakav veš najviše UZBUĐUJE MUŠKARCE

Ukoliko želite da mu raspalite strasti, manite se svijeća i večerica i obucite seksi veš. Evo koji veš ih najviše pali i sa kojim komadima ima da zagrijete temperaturu do pucanja...

Seksi donji veš

Ovo ste vjerovatno već znale i same i nije neka velika nauka da muškarce pali seksi donji veš. Ipak, neke cake možda vam nisu poznate poput boje veša i materijala. Da bi bio seksi, poželjno je da veš bude čipkast, u crnoj ili crvenoj boji.

Korseti i negližei

Korste je dio odjeće koji ističe sve što treba - grudi izgledaju ljepše, struk tanji, a guza dolazi do izražaja. Što se tiče boja zadržite se na crnoj i crvenoj, nema da omanu!

Što se tiče negližea, taj dio odjeće morate imati u svom ormanu. Muškarci posebno vole one od satena ili od svile. Ko zna zbog čega, ali kada ugledaju taj meterijal na ženskom tijelu.

Samoljepljive čarape i halteri

Nije poznato zašto, ali muškarci otkidaju na ove čarape. Uz seksi veš, obucite i njih i on će biti srećan kao malo dijete kada dobije čokoladu. Ukoliko želite da ga stvarno raspalite,budite malo bezobrazne i nosite ih u javnosti.

Kada krenete na večeru ili u izlazak sa partnerom obucite haljinu/suknju ispod koje ćete nositi svoj čipkani veš (jes' da nije najudobniji za duže relacije, ali stisnite zube malo) i samodržeće čarape.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno subota, 10 novembar 2018 20:41

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.