Standard.

subota mart 23

Šako Polumenta se izblamirao, umjesto crnogorske zastave stavio kinesku!

U želji da prokomentariše rezultat fudbalske utakmice u kojoj je Crna Gora izgubila, Šako Polumenta je izgleda malo pobrkao zastave, zbog čega je naišao na prozivke na društvenim mrežama.

111 hits

subota mart 23

Prijatelji i porodica zabrinuti za zdravstveno stanje Ilde Šaulić, satima sjedi i plače na očev grob

Porodica Šaulić i dalje gaji ogromnu tugu zbog gubitka oca, supruga i velike muzičke legende Šabana Šaulića. Gordana, Ilda i Sanela ne pronalaze riječi utjehe niti nadu da će moći…

102 hits

subota mart 23

Nikoleta Romanov, žena plave krvi ljepotu je naslijedila od nesuđene srpske kraljice!

Nikoleta Konzolo Romanov (39) rođena je u Italiji, od oca političara Đuzepea Konzola i majke princeze Natalije Nikolajevne Romanove.

40 hits

subota mart 23

KORISNO: Trudnice, pijte mlijeko!

Mlijeko utiče na porođajnu težinu djeteta, utvrđeno je tokom istraživanja u Kanadi. Konzumiranje manje od jedne šolje mlijeka dnevno tokom trudnoće može dovesti do zastoja u rastu djeteta u maternici.

16 hits

 
 
 
 
petak, 09 novembar 2018 20:15

Naš predlog za VIKEND: 5 najboljih psiholoških trilera!

Predlažemo da pogledate bar dva od sljedećih 5 fenomenalnih psihiloških trilera koje smo pripremili za vas.

Nevidljivi svjedok

Film Nevidljivi svedok (Contratiempo) prati priču mladog i bogatog biznismena Adriana, koji sa svojom advokaticom Virginijom radi na odbrani u slučaju ubistva za koji je osumnjičen za ubistvo svoje ljubavnice Laure. Uz ovaj misteriozni zločin, Virginija Adriana prisiljava da se suočavi sa još jednom tajnom saobraćajnom nesrećom u kojoj su on i Laura slučajno usmrtili jednog momka… Ovaj film će vas uzdrmati, natjerati da vjerujete u potpunu laž i sumnjate u apsolutnu istinu, da bi vas na kraju apsolutno zapanjio raspletom, i to bukvalno u posljednja dva minuta!

Moja rođaka Rejčel

Mladi Englez smišlja kako da se osveti svojoj tajanstvenoj i prelijepoj rođaki, verujući da je ona ubila njegovog zaštitnika. Ali njegova osjećanja se komplikuju kad padne pod obmanjujuće čini njene ljupkosti.
Mračna i slojevita romansa smještena u 19. vek u Engleskoj, „Moja rođaka Rejčel“, pripoveda priču o mladom Englezu Filipu (Sem Klaflin), koji planira da se osveti svojoj tajanstvenoj i prelijepoj rođaki (Rejčel Vajs), vjerujući da mu je ona ubila zaštitnika.

Eliza Grejvs

Intrigantan i neobičan film zasnovan na priči Edgara Alana Poa. Mladi, zgodni doktor seli se iz Londona u izolovano mjesto "Stounherst Azil". Primijećuje neobično ponašanje direktora i osoblja - izgleda kao da nisu pri zdravoj pameti, a jezivi plač koji se svakog dana čuje iz podruma otvara dodatna pitanja. Nevjerovatan kraj nateraće vas da skuvate još jednu kafu i još jednom pogledate film - da shvatite šta ste to upravo gledali!

Zvijer

Britanska bajka za odrasle koja će vam slediti krv u žilama. Mol (27) živi na izolovanom ostrvu sa svojim strogim roditeljima. Njihovo nerazumijevanje je pogađa, ali život će joj se promijeniti kada otkrije novu vrstu ljubavi. Ali, njen voljeni je osumnjičen za niz ubistava koja su se nedavno dogodila na ostrvu. Mol će morati da bira između ljubavi i povjerenja prema njemu i striktnih društvenih pravila. Neki misle da je ovo previše romantičan film, dok drugi kažu da ga upravo to čini (neophodno) manje strašnim.

Gerald's Game

Trend preslikavanja Stivenda Kinga i njegovih djela na platno ne prolazi, niti postoji naznaka da će se to desiti, makar u skorije vrijeme. Radnja se fokusira oko starijeg bračnog para Geralda (Bruce Greenwood) i Džesi (Carla Gugino), koji pokušavaju začiniti brak seksualnim igricama u mirnoj kućici pored jezera. Stvari će se ubrzo okrenuti naopako, jer Gerald neočekivano umire pod uticajem uzbuđenja, a Džesi ostaje lisicama zaključana za krevet, i tu počinje film koji drži pažnju do kraja. 

Želimo vam ugodan vikend i uživanje u ovim sjajnim filmovima!

standard.co.me

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 09 novembar 2018 17:50

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.