Standard.

srijeda januar 16

Za 16 godina mlađeg momka pitali su je da li joj je to sin?

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Britanska 45-godišnja glumica Kejt Bekinsejl urnebesno je odgovorila jednom od svojih pratilaca na Instagramu koji ju je upitao je li 29-godišnji Stefan Simbari njen sin, nakon što su snimljeni kako…

30 hits

srijeda januar 16

Vejn Runi ponovo uhapšen: Pijan psovao, supruga ga nazvala IDIOTOM

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Supruga slavnog fudbalera mu uporno oprašta afere, opijanja i probleme koje pravi.

24 hits

srijeda januar 16

Konstituisan savjet KIC-a “Budo Tomović”, stara - nova predsjednica Dubravka Drakić

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

U Podgorici je danas konstituisan novi savjet Kulturno - informativnog centra "Budo Tomović". Za predsjednicu savjeta izabrana je glumica Dubravka Drakić, docentkinja na FDU.

12 hits

srijeda januar 16

Ovaj potez Ognjena Vranješa sve je iznenadio

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Skandal koji potresa region dobiva sve veće razmjere, a internetom ne prestaju kružiti eksplicitne fotografije na kojima su, navodno, Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ.

59 hits

 
 
 
 
petak, 09 novembar 2018 20:15

Naš predlog za VIKEND: 5 najboljih psiholoških trilera!

Predlažemo da pogledate bar dva od sljedećih 5 fenomenalnih psihiloških trilera koje smo pripremili za vas.

Nevidljivi svjedok

Film Nevidljivi svedok (Contratiempo) prati priču mladog i bogatog biznismena Adriana, koji sa svojom advokaticom Virginijom radi na odbrani u slučaju ubistva za koji je osumnjičen za ubistvo svoje ljubavnice Laure. Uz ovaj misteriozni zločin, Virginija Adriana prisiljava da se suočavi sa još jednom tajnom saobraćajnom nesrećom u kojoj su on i Laura slučajno usmrtili jednog momka… Ovaj film će vas uzdrmati, natjerati da vjerujete u potpunu laž i sumnjate u apsolutnu istinu, da bi vas na kraju apsolutno zapanjio raspletom, i to bukvalno u posljednja dva minuta!

Moja rođaka Rejčel

Mladi Englez smišlja kako da se osveti svojoj tajanstvenoj i prelijepoj rođaki, verujući da je ona ubila njegovog zaštitnika. Ali njegova osjećanja se komplikuju kad padne pod obmanjujuće čini njene ljupkosti.
Mračna i slojevita romansa smještena u 19. vek u Engleskoj, „Moja rođaka Rejčel“, pripoveda priču o mladom Englezu Filipu (Sem Klaflin), koji planira da se osveti svojoj tajanstvenoj i prelijepoj rođaki (Rejčel Vajs), vjerujući da mu je ona ubila zaštitnika.

Eliza Grejvs

Intrigantan i neobičan film zasnovan na priči Edgara Alana Poa. Mladi, zgodni doktor seli se iz Londona u izolovano mjesto "Stounherst Azil". Primijećuje neobično ponašanje direktora i osoblja - izgleda kao da nisu pri zdravoj pameti, a jezivi plač koji se svakog dana čuje iz podruma otvara dodatna pitanja. Nevjerovatan kraj nateraće vas da skuvate još jednu kafu i još jednom pogledate film - da shvatite šta ste to upravo gledali!

Zvijer

Britanska bajka za odrasle koja će vam slediti krv u žilama. Mol (27) živi na izolovanom ostrvu sa svojim strogim roditeljima. Njihovo nerazumijevanje je pogađa, ali život će joj se promijeniti kada otkrije novu vrstu ljubavi. Ali, njen voljeni je osumnjičen za niz ubistava koja su se nedavno dogodila na ostrvu. Mol će morati da bira između ljubavi i povjerenja prema njemu i striktnih društvenih pravila. Neki misle da je ovo previše romantičan film, dok drugi kažu da ga upravo to čini (neophodno) manje strašnim.

Gerald's Game

Trend preslikavanja Stivenda Kinga i njegovih djela na platno ne prolazi, niti postoji naznaka da će se to desiti, makar u skorije vrijeme. Radnja se fokusira oko starijeg bračnog para Geralda (Bruce Greenwood) i Džesi (Carla Gugino), koji pokušavaju začiniti brak seksualnim igricama u mirnoj kućici pored jezera. Stvari će se ubrzo okrenuti naopako, jer Gerald neočekivano umire pod uticajem uzbuđenja, a Džesi ostaje lisicama zaključana za krevet, i tu počinje film koji drži pažnju do kraja. 

Želimo vam ugodan vikend i uživanje u ovim sjajnim filmovima!

standard.co.me

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 09 novembar 2018 17:50

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.