Standard.

utorak maj 21

Vladimir Putin postao otac blizanaca?

Predsjednik Rusije Vladimir Putin postao je otac. Navodno, bivša gimnastičarka Alina Kabaeva, za koju se priča da je Putinova dugogodišnja partnerica nedavno je rodila blizance, piše “Daily Mail”. Izvor blizak…

47 hits

utorak maj 21

Porodila se bivša djevojka Veljka Ražnatovića

Ksenija Bujišić porodila se i na svijet donijela djevojčicu kojoj je dala ime Lara.

49 hits

utorak maj 21

Od siromašnog radnika do vile od 56 miliona eura: Sada je toliko bogat da do kraja života ne mora da…

Džordan Adlard Rodžers je cijelog života bio siromašni radnik, a onda mu je jedna nesreća i DNK analiza potpuno preokrenula život! Naime, Džordan je cio život pokušavao da dokaže da je…

52 hits

utorak maj 21

Sjutra je ljetnji sveti Nikola: Postite i iskreno se pomolite!

Pravoslavna crkva i njeni vjernici 22. maja obilježavaju praznik posvećen prenosu moštiju Svetog Nikole iz Mire u Bari, gde i danas počivaju. Iako kalendarski ne pripada letu, ovaj dan se…

30 hits

 
 
 
 
četvrtak, 15 novembar 2018 15:48

Album benda “Most Wanted” posvećen ženama: U svakom tekstu mogu pronaći dio sebe (VIDEO)

U tekstovima sa novog albuma grupe Most Wanted svaka žena će naći dio sebe, jer je ovaj projekat ali i spot za pjesmu "P'jana", posvećen nježnijem polu, ispričala je za Standard PR ovog benda Doris Nikolić.

Muziku i tekst su radili članovi grupe, a nakon plasiranja prve pjesme "Oči boje heda", nastaje njihova saradnja sa Ali Zigeli iz Ulcinja, sa kojom su se kako priča Nikolić “na prvu ukapirali, a njegov zanimljiv portfolio i iskustvo u snimanju spotova su bili presudni”.

“Osjetio je energiju koju su željeli da prenesu, te su lako spojili ideje i dogovorili se oko datuma snimanja nove pjesme. Htjeli smo da baš ona bude prva ekranizovana jer je totalno drugačija od svega što smo radili, i žargonski rečeno, dobro vozi", objašnjava Nikolić za Standard.

46129316 561778074245933 6731193310318166016 n
Momci iz ovog benda svakog su dana u studiju i spremaju pjesme i spotove, onako kako su "evoluirali" dajući sve od sebe svih ovih godina na muzičkoj sceni.

“Imaju više spremnih albuma, a ovo je druga pjesma od postjećih pet, na prvom od njih. Momci kažu da njihovo vrijeme tek dolazi, a svakako nam imaju šta pokazati i predstaviti svojoj publici. Model je bila Marija Kolinović iz Podgorice, kojoj se zahvaljuju na profesionalnosti i pozitivnoj energiji. I na ovoj numeri Mix/Master je radio Jan Magdevski iz Srbije s kojim imaju odličnu saradnju već neko vrijeme" navodi PR benda “Most Wanted”.

Prvi dio spota je sniman u Ulcinju, a u drugom dijelu dana otišli su do Barske Marine da snime drugi dio spota gdje su iskoristili zalazak sunca.

Ono što sleduje publiku narednih dana plasiranje prve pjesme sa drugog albuma koji nosi naziv "Džentlmen sa ulice", a skroz je drugačiji od "O NJOJ" albuma i na njemu nema pjesama o ženama, već su obradjene druge teme.

K.P.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 15 novembar 2018 15:48

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.