Standard.

utorak decembar 18

Tom Hardi je ikona stila, a evo i kako to postiže!

Tom Hardi je glumac kog žene posebno vole pa ga često itiču kao najpoželjnijeg muškarca današnjice. Njegov stil muškarci kopiraju a on ima neka pravila koja bi svi trebali da…

31 hits

utorak decembar 18

Nikoljdan i običaji: Slava koju pola naroda slavi, a ostala polovina ide u posjetu!

Sveti Nikola je bio episkop Mire Likijske u Maloj Aziji u tadašnjem Rimskom carstvu, a danas u Turskoj. Živio je u 4. vijeku u gradu Mira. U čitavom hrišćanstvu se…

37 hits

utorak decembar 18

Dragana Mirković: Da li se mi poznajemo?! Ceca: Pa ne znam, ti odluči

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Koleginice Dragana Mirković i Svetlana Ceca Ražnatović srele su se "oči u oči" posle mnogo godina, ali situacija nije bila najprijatnija.

56 hits

utorak decembar 18

Ksenija Pajčin kao da je slutila tragediju, posljednjom pjesmom koju je objaviila!

Pjevačica Ksenija Pajčin tragično je stradala 16. marta 2010. godine kada je ubio njen dečko maneken Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

33 hits

 
 
 
 
četvrtak, 06 decembar 2018 16:44

5 tipova žena koje muškarci NE VOLE!

Donosimo vam pet tipova žena sa kojima muškarci ne žele da se upuštaju u ljubavne odnose.

1. Djevojke koje stalno nekoga ogovaraju i zvocaju

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Dobro, svi ponekad imamo žutu minutu i prigovaramo, ali jedna je stvar raditi to ponekad, a sasvim druga ako to radimo 24 sata dnevno! Muškarci ne shvataju zašto žene imaju potrebu stalno nešto da traže i prigovaraju jer se vode jednostavnom logikom – ako im nešto smeta, to će sami da promijene, a ako ne mogu, onda će da se sklone!

2. Opsjednute mršavljenjem i dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica: “Uh, rado bih to pojela, ali ima previše kalorija”, to će vrlo brzo da ga otjera od vas. A ako mu još počnete da prigovarate u stilu: “Zašto piješ pivo, pa znaš da to deblja”, ekspresno će da pobjegne od vas! Momci vole kada su djevojke opuštene i prije svega kada znaju da uživaju u životu. 

3. Preokupirane poslom

Odlično je da volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima, na primer, šta mislite o njemu, šta biste želeli da radite i kada ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi. Ako želite da imate dečka, vrijeme je da ne razmišljate isključivo o poslu nego da počnete živeti.

4. Nezadovoljne rodbinom

Ruku na srce, rijetki su oni koji imaju savršenu rodbinu i ni sa kim se nikad nisu posvađali i sa svima imaju genijalne odnose. Međutim, to nije razlog da konstantno pričate o tome i da ih pljujete. Ako nemate nešto dobro da kažete o rodbini, preskočite tu temu.

5. Druge mame

Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju – poput vrhunaravnog savjetodavca! Imaju osjećaj da moraju da čuju sve probleme ovog svijeta i naravno da ih riješe u trenu, jer ko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsjednute time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i sve će napraviti da mu nametnu “mudar savjet”. Vratimo se u realan svijet: činjenica je da ni jedan dečko ne želi da izlazi sa svojom mamom!

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 06 decembar 2018 16:08

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.