Standard.

utorak februar 19

Crnogorke Milica, Vesna i Marija osvojile najprestižnije titule na izboru za Mis Balkana

Ljepotice Vesna Gojković, Milica Šćekić i Marija Bijelić iz Crne Gore osvojile su najveće nagrade na prestižnom takmičenju za Miss Balkana održanom u Banjaluci. Devetnaest prelijepih mladih djevojaka takmičilo se…

61 hits

utorak februar 19

Ni 27 godina od razvoda Ivana se ne odriče TRAMPOVOG prezimena!

Bivši češki model i prva supruga Ivana Meri Tramp sjutra 20. februara proslaviće 70. rođendan!

24 hits

utorak februar 19

Preminuo čuveni Karl Lagerfeld

Objavljeno u: Život

by Jovana

Čuveni njemački dizajner Karl Lagerfeld preminuo je u 85. godini, objavili su francuski mediji.

13 hits

utorak februar 19

Preminuo čuveni Karl Lagerfeld

Objavljeno u: Život

utorak februar 19

IMALA JE 16,5 GODINA KADA JU JE UPOZNAO: Šaban Šaulić htio je da skoči u Savu zbog svoje Goce

Pjevač Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće u nedelju, a čitava Srbija i dalje je u šoku. Svi su voljeli kralja folka i kafana, a on je volio nju,…

58 hits

 
 
 
 
četvrtak, 06 decembar 2018 16:44

5 tipova žena koje muškarci NE VOLE!

Donosimo vam pet tipova žena sa kojima muškarci ne žele da se upuštaju u ljubavne odnose.

1. Djevojke koje stalno nekoga ogovaraju i zvocaju

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Dobro, svi ponekad imamo žutu minutu i prigovaramo, ali jedna je stvar raditi to ponekad, a sasvim druga ako to radimo 24 sata dnevno! Muškarci ne shvataju zašto žene imaju potrebu stalno nešto da traže i prigovaraju jer se vode jednostavnom logikom – ako im nešto smeta, to će sami da promijene, a ako ne mogu, onda će da se sklone!

2. Opsjednute mršavljenjem i dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica: “Uh, rado bih to pojela, ali ima previše kalorija”, to će vrlo brzo da ga otjera od vas. A ako mu još počnete da prigovarate u stilu: “Zašto piješ pivo, pa znaš da to deblja”, ekspresno će da pobjegne od vas! Momci vole kada su djevojke opuštene i prije svega kada znaju da uživaju u životu. 

3. Preokupirane poslom

Odlično je da volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima, na primer, šta mislite o njemu, šta biste želeli da radite i kada ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi. Ako želite da imate dečka, vrijeme je da ne razmišljate isključivo o poslu nego da počnete živeti.

4. Nezadovoljne rodbinom

Ruku na srce, rijetki su oni koji imaju savršenu rodbinu i ni sa kim se nikad nisu posvađali i sa svima imaju genijalne odnose. Međutim, to nije razlog da konstantno pričate o tome i da ih pljujete. Ako nemate nešto dobro da kažete o rodbini, preskočite tu temu.

5. Druge mame

Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju – poput vrhunaravnog savjetodavca! Imaju osjećaj da moraju da čuju sve probleme ovog svijeta i naravno da ih riješe u trenu, jer ko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsjednute time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i sve će napraviti da mu nametnu “mudar savjet”. Vratimo se u realan svijet: činjenica je da ni jedan dečko ne želi da izlazi sa svojom mamom!

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 06 decembar 2018 16:08

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.