Standard.

utorak maj 21

Vladimir Putin postao otac blizanaca?

Predsjednik Rusije Vladimir Putin postao je otac. Navodno, bivša gimnastičarka Alina Kabaeva, za koju se priča da je Putinova dugogodišnja partnerica nedavno je rodila blizance, piše “Daily Mail”. Izvor blizak…

46 hits

utorak maj 21

Porodila se bivša djevojka Veljka Ražnatovića

Ksenija Bujišić porodila se i na svijet donijela djevojčicu kojoj je dala ime Lara.

49 hits

utorak maj 21

Od siromašnog radnika do vile od 56 miliona eura: Sada je toliko bogat da do kraja života ne mora da…

Džordan Adlard Rodžers je cijelog života bio siromašni radnik, a onda mu je jedna nesreća i DNK analiza potpuno preokrenula život! Naime, Džordan je cio život pokušavao da dokaže da je…

50 hits

utorak maj 21

Sjutra je ljetnji sveti Nikola: Postite i iskreno se pomolite!

Pravoslavna crkva i njeni vjernici 22. maja obilježavaju praznik posvećen prenosu moštiju Svetog Nikole iz Mire u Bari, gde i danas počivaju. Iako kalendarski ne pripada letu, ovaj dan se…

30 hits

 
 
 
 
četvrtak, 06 decembar 2018 16:44

5 tipova žena koje muškarci NE VOLE!

Donosimo vam pet tipova žena sa kojima muškarci ne žele da se upuštaju u ljubavne odnose.

1. Djevojke koje stalno nekoga ogovaraju i zvocaju

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Dobro, svi ponekad imamo žutu minutu i prigovaramo, ali jedna je stvar raditi to ponekad, a sasvim druga ako to radimo 24 sata dnevno! Muškarci ne shvataju zašto žene imaju potrebu stalno nešto da traže i prigovaraju jer se vode jednostavnom logikom – ako im nešto smeta, to će sami da promijene, a ako ne mogu, onda će da se sklone!

2. Opsjednute mršavljenjem i dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica: “Uh, rado bih to pojela, ali ima previše kalorija”, to će vrlo brzo da ga otjera od vas. A ako mu još počnete da prigovarate u stilu: “Zašto piješ pivo, pa znaš da to deblja”, ekspresno će da pobjegne od vas! Momci vole kada su djevojke opuštene i prije svega kada znaju da uživaju u životu. 

3. Preokupirane poslom

Odlično je da volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima, na primer, šta mislite o njemu, šta biste želeli da radite i kada ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi. Ako želite da imate dečka, vrijeme je da ne razmišljate isključivo o poslu nego da počnete živeti.

4. Nezadovoljne rodbinom

Ruku na srce, rijetki su oni koji imaju savršenu rodbinu i ni sa kim se nikad nisu posvađali i sa svima imaju genijalne odnose. Međutim, to nije razlog da konstantno pričate o tome i da ih pljujete. Ako nemate nešto dobro da kažete o rodbini, preskočite tu temu.

5. Druge mame

Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju – poput vrhunaravnog savjetodavca! Imaju osjećaj da moraju da čuju sve probleme ovog svijeta i naravno da ih riješe u trenu, jer ko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsjednute time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i sve će napraviti da mu nametnu “mudar savjet”. Vratimo se u realan svijet: činjenica je da ni jedan dečko ne želi da izlazi sa svojom mamom!

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 06 decembar 2018 16:08

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.