Standard.

petak jun 14

Procurjela golišava fotka Zdravka Čolića! U OVAKVOM izdanju ga nikada niste vidjeli!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Zdravko Čolić i u 68. godini žari i pali na koncertima, pa žene i danas lude za njim, a tek je u mladosti bio pravi zavodnik.

169 hits

petak jun 14

Hranom do blistavo bijelih zuba

Svakodnevno smo okruženi reklamama s kojih nam se smiješe snježno-bijeli zubi. Pomoću čestih namirnica osigurajte i sebi baš takve. Te namirnice nikako nisu zamjena za redovno održavanje i pranje zuba,…

10 hits

petak jun 14

Koja ljepotica sada ljubi Lukasa?

Kada se Aca Lukas pojavio pred okupljenim novinarima kako bi dao izjavu, malo ko je primijetio nešto na njegovoj majici.

44 hits

petak jun 14

Meg Rajan u šetnji sa usvojenom ćerkom

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica Meg Ryan snimljena je u šetnji ulicama New Yorka, ali sa ćerkom koju do sada nismo imali priliku vidjeti.

10 hits

 
 
 
 
petak, 11 januar 2019 19:45

Ponovo tvrde da je kralj popa seksualno zlostavljao djecu

Predstavnici ranča Nedođija (Neverland) Majkla Džeksona kritikovali su dokumentarac u kom se navodi da je pokojna pop zvijezda seksualno zlostavljao djecu, prenosi BBC.

Ponovo tvrde da je kralj popa seksualno zlostavljao djecu FOTO: Getty images

Film "Napuštajući Nedođiju" (Leaving Neverland) premijerno će biti prikazan na San dens Film Festivalu (Sundance Film Festival) ovog mjeseca, a uključuje intervjue s dve navodne žrtve kralja popa.

"Ovo je još jedan stravičan film kojim nečuveno i patetično pokušava da se iskoristi i unovči Majkl Džekson", navodi se u saopštenju.

Naime, dvojica muškaraca koji se pojavljuju u filmu kažu da su imali sedam i deset godina kada ih je Džekson usvojio, a sada, u tridesetim godinama, oni tvrde da ih je pokojni muzičar seksualno zlostavljao. Slučaj je završio na sudu, a Džekson je oslobođen svih optužbi 2005. godine.

Dokumentarac će premijerno biti prikazan na pomenutom festivalu u Juti 25. i 26. januara, a televizijska premijera je najavljena za proljeće 2019. godine.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.