Standard.

subota mart 23

Šako Polumenta se izblamirao, umjesto crnogorske zastave stavio kinesku!

U želji da prokomentariše rezultat fudbalske utakmice u kojoj je Crna Gora izgubila, Šako Polumenta je izgleda malo pobrkao zastave, zbog čega je naišao na prozivke na društvenim mrežama.

111 hits

subota mart 23

Prijatelji i porodica zabrinuti za zdravstveno stanje Ilde Šaulić, satima sjedi i plače na očev grob

Porodica Šaulić i dalje gaji ogromnu tugu zbog gubitka oca, supruga i velike muzičke legende Šabana Šaulića. Gordana, Ilda i Sanela ne pronalaze riječi utjehe niti nadu da će moći…

102 hits

subota mart 23

Nikoleta Romanov, žena plave krvi ljepotu je naslijedila od nesuđene srpske kraljice!

Nikoleta Konzolo Romanov (39) rođena je u Italiji, od oca političara Đuzepea Konzola i majke princeze Natalije Nikolajevne Romanove.

40 hits

subota mart 23

KORISNO: Trudnice, pijte mlijeko!

Mlijeko utiče na porođajnu težinu djeteta, utvrđeno je tokom istraživanja u Kanadi. Konzumiranje manje od jedne šolje mlijeka dnevno tokom trudnoće može dovesti do zastoja u rastu djeteta u maternici.

16 hits

 
 
 
 
subota, 12 januar 2019 19:30

Ćerka repera: To čudovište je moj otac

Ćerka R Kelija objavila post na Instagramu o "čudovištu koje je njen otac".

Reper R Keli godinama unazad je tema medija, nedavno i dokumentarnog filma koji je zapalio Ameriku, a tiče se njegovog odnosa s djevojkama, seksualnim robinjama, kojima je strogo zabranjena komunikacija s porodicom.

Posle emitovanja dokumentarca,Ćerka R Kelija, pjevačica Buku Abi, čije je pravo ime Džoan Keli, objavila je post na Instagramu, koji je, kako je priznala, pisala tri dana.

U postu je napisala da saosjeća sa žrtvama svog oca, njihovim porodicama i osudila R Kelijevo ponašanje.

"To što se nisam oglašavala ranije ne znači da ne saosjećam. Osjećala sam pritisak da se oglasim povodom mentalnog, fizičkog i emocionalnog zlostavljanja djevojaka, ali to nisam radila zbog svog psihičkog stanja.

Želim da razumete da je očaj mlaka riječ za ono što osjećam kada pomislim na žrtve.

Molim se za sve žene i njihove porodice koje su pogodila djela mog oca. Verujte, to me pogađa. Moja majka, braća i ja godinama nismo u kontaktu s njim, ali smo uprkos tome bili na meti javnosti samo zbog našeg  prezimena. Ponavljam, nemam odnos sa ocem, ne govorim s njim i ne govorim u njegovo ime".

Pjevačica je djela o kojima je opširno pisano poslednjih godina nazvala strašnim, a oca monstrumom.

"Nikada ne bismo podržali ili bili dio bilo čega negativnog što je R Keli uradio u svom životu i što nastavlja da radi. To čudovište o kojem mi pišete stalno je moj otac. Verujte, svjesna sam ko je on. Rasla sam uz njega. Razlog zašto ne pričam s njim ili govorim o njemu je zbog mog duševnog mira".

Izvor: B92

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.