Standard.

utorak jun 18

Top 5 plastičnih operacija na koje odlaze muškarci

Zbog ove rastuće tendencije plastična hirurgija je sada uobičajena potreba jer mnogi muškarci misle da se uz pomoć noža mogu osloboditi, na primjer viška sala sa stomaka.

189 hits

utorak jun 18

"Hoću da me uvijek svi viđaju i znaju": Sonja je bila sa kontroverznim biznismenom, danas je žena fudbalera...

Sonja Lazetić udata je za fudbalera Nikolu Lazetića, a javnosti je postala poznata kao ulozi u filmu o kriminalcima "Vidimo se u čitulji".

349 hits

utorak jun 18

Seka zatrudnjela pomoću ulja sa sedam kandila sa svetog ostrva?

Pjevačica je u šestoj nedjelji trudnoće, a odmah nakon Božićnog posta pričestila se i potom otputovala sa svojim duhovnim ocem Nikolom na ostrvo Egina u Grčkoj, tvrdi Scandal.

386 hits

utorak jun 18

Bazar Art: Večeras od 20 časova, u multimedijalnom kulturnom centru Atrio Concept House, i traje do ponoći

Prvi Bazar Art, jedno od najmasovnijih okupljanja crnogorskih umjetnika u novijoj istoriji naše države, održaće se sjutra, 18.juna u multimedijalnom kulturnom centru Atrio Concept House, ul. Miljana Vukova 39 u…

34 hits

 
 
 
 
subota, 12 januar 2019 21:02

Rijetka prilika da govori o privatnom životu: "Najsrećnija sam što sam majka"

Glumica Penelope Kruz otvoreno je govorila o majčinstvu.

Rijetka prilika da govori o privatnom životu: "Najsrećnija sam što sam majka" FOTO: Getty images

Par se upoznao na snimanju filma “Jamon, Jamon” početkom 90-tih, ali ljubav između Penelope i Haviera procvjetala je tek 2007. godine kada su se ponovno sreli na setu filma “Vicky Cristina Barcelona”. Od tada su nerazdvojni, a posebnu sreću u život unijela su im njihova djeca, sin Leo ćerka Luna.

Iako španska glumica uvijek govori kako joj je porodica na prvom mjestu, pa je zbog toga i smanjila broj filmova koji snimi godišnje, u svojim intervjuima nikada ne govori o svojoj djeci. Ipak, napravila je izuzetak.

"Najsrećnija sam što sam majka, ali mnogo toga me je iznenadilo oko majčinstva. Kao da se dogodi mala revolucija u tebi. Cio svijet izgleda drugačije. Nikad više nećeš pomisliti prvo na sebe i mislim da je to dobro. Sve se to dogodi u sekundi“, kratko je rekla Penelope.

Izvor: B92

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.