Standard.

ponedjeljak april 22

Bred Pit ni dan danas ne zaboravlja Crnogorce, ali ni psovke odavde!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Branko Đurić Đuro progovorio je o saradnji sa Anđelinom Džoli, pa i poklonu koji je dobio od nje. Glumac je imao priliku da sarađuje sa holuvudskom ljepoticom, a ona mu…

86 hits

ponedjeljak april 22

KAŽE MI DA SAM STARA I DEBELA: Starleta progovorila o svom 11 godina mlađem momku...

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Starleta  Kejti Prajs je iz tog razloga javno uperila prstom u svog 11 godina mlađeg dečka.

50 hits

ponedjeljak april 22

Evo koliko je novca Nevena Božović dala za VJENČANICU kreiranu SPECIJALNO ZA NJU

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Nevena Božović udala se u Budvi za pilota Nikolu Ivanovića, koji nije žalio para za svadbeno veselje!

115 hits

ponedjeljak april 22

Zašto je ultrazvuk u 36. nedjelji trudnoće izuzetno važan?

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Stotine hitnih carksih rezova bili bi spriječeni, ako bi se trudnicama radio ultrazvuk u poodmakloj trudnoći, pokazalo je istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Kembridžu! Rutinski ultrazvuk u 36. nedjelji može da…

67 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 11 februar 2019 10:54

Najuticajnija influenserka na svijetu: Proučavaju je akademici a ona milionski profitira

Svjetski poznata influencerkai poduzetnica, Kijara Ferani (Chiara Ferragni), postala je prava senzacija modnog svijeta, ali i društvenih mreža. Ova 31 godišnja blogerka trenutno broji više od 16 miliona Instagram prijaitelja, a prošle je godine sa svojom kompanijom kao i nastupima u raznolikim kampanjama ostvarila prihod 30 miliona eura.

Svoj hobi uspjela je pretvoriti u posao. Naime, od svog je bloga The Blonde Salad uspjela modnu veb stranicu, gotovo kultnog statusa, a njen se ured trenutno nalazi preko puta najpoznatijeg italijanskog nacionalnog printanog tornja Palazzo dell'Informazionea.

Kako bi u potpunosti zaokružila modni svijet pokrenula je i novi projekt online radionica ljepote pod nazivom Beauty Bites. Uz to, ove godine postala je izvršna direktorica svih svojih kompanija, te je proglašena ambasadoricom LVMH nagrade. Takođe, ove godine će po prvi prisustvovati i dodjeli Oskara, piše Financial Times.

Svoju karijeru započela je prije deset godina za vrijeme studija. U to vrijeme ova uspješna poduzetnica, bila je studentkinja pravnog fakulteta u Bolonji kojeg je napustila tik prije završetka. Naime, zbog uspješne karijere napustila je fakultet iako su joj ostala svega tri ispita.

Kako se njena blogerska karijera razvijala, 2013. godine odlučila je svoj blog prenamijeniti, te u Los Anđelesu osnovati firmu TBS Crew (The Blonde Salad Crew) u kojoj je zaposlila desetak stručnjaka iz područja mode i lifestylea. Nedugo nakon toga, stvorila je i svoj zaštitni znak, oko koje namiguje, a osnovala je i online radnju, Chiara Ferragni Collection e-shop, preko koje prodaje sopstvenu kolekciju obuće i ostalih proizvoda.

Njen brand trenutno je sastavni dio ponude u više od 300 maloprodajnih mjesta, od Pariza do Njujorka. U svoj tim ljudi uključila je i svoju mlađu sestru Valentinu, koja trenutno ima nešto više od 2,4 miliona Instagram pratitelja.

Njeno bogato iskustvo privuklo je i pažnju akademske zajednice te njen primjer sada koristi i u analizama poslovnog uspjeha na poznatom Harvardskom univerzitetu. Uz to, 2017. godine osvojila je titulu najuticajnije svjetske influencerke  a godinu dana ranije ugledni portal Forbes uvrstio ju je na listu uspješnih osoba ispod 30 godina.

Kijaru i njenog supruga, poznatog italijanskog repera Fedeza brojni mediji nazivaju 'iLiderima'. Ova mlada influencerka postala je i muza poznatoj kozmetičkoj kući Lancome, zaštitno je lice brenda donjeg rublja Intimissimi, a može se pohvaliti i s igračkom Barbie koja je napravljena na njenu sliku i priliku.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.