Standard.

petak februar 22

Snežana Savić rekla NE plastičnoj hirurgiji: "Ljepota je u posebnosti"

Mnoge zvijezde nisu odoljele izazovu i odlučile su se da uz pomoć hirurga promjene izgled nekog dijela svog tijela, ali ne i Snežana Savić.

25 hits

petak februar 22

Cijeli Balkan se okupio da isprati Šabana u vječnost! Stigao i Šaulićev vanbračni sin

Veliki broj kolega, javnih ličnosti, ali i običnih građana došao je na sahranu pjevača Šabana Šaulića na Novom groblju.

36 hits

petak februar 22

Ana Nikolić najavila povratak na scenu

Pjevačica Ana Nikolić posljednji album “Labilna” objavila je 2016. godine, a nakon toga se preko noći povukla sa muzičke scene.

17 hits

petak februar 22

Samo dva sastojka učiniće da više nemate ispucale pete

Mleko i soda bikarbona čine čuda za umorne i ispucale pete. Suve noge, kao i ispucala umorna stopala treba posebno tretirati. A vaše noge zahtijevaju posebnu pažnju.

12 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 11 februar 2019 15:00

Ričard Gir dobio sina sa 34 mlađom suprugom

Holivudski glumac Ričard Gir i njegova supruga Alehandra Silva dočekali su svoje prvo zajedničko dijete. Alehandra se porodila u jednoj klinici u Njujorku prije nekoliko dana, a ovu informaciju potvrdio je njen suprug.

Sretni roditelji nisu krili oduševljenje kada su u septembru prošle godine obavjestili javnost da čekaju prinovu. Gir koji ima 18-godišnjeg sina Homera Džejmsa sa bivšom suprugom i modelom Keri Lovli rekao je u jednom intervjuu kako bi bio presrećan kada bi se ponovo ostvario kao otac, a sličnu poruku prije nekoliko mjeseci poslala je i Alehandra koja iz prethodnog braka sa Govindom Friedlandom ima šestogodišnjeg sina Alberta.

Alehandra koja je od supruga mlađa 34 godine izjavila je jednom prilikom kako joj godine ne predstavljaju problem, te da Ričard još uvijek ima dovoljno ljubavi koju joj može pružiti.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.