Standard.

petak avgust 16

Rođen je oštećenih nerava, imao je govornu manu, djeca su ga mučila, a sada je živa legenda Holivuda

Objavljeno u: Život

by Jovana

Nakon 40 godina filmske karijere, legendarnih uloga i više od dvije milijarde dolara zarade na bioskopskim blagajnama, nema nikakve sumnje da je Silvester Stalone holivudska legenda i da već decenijama…

220 hits

petak avgust 16

Maneken Džoš Klos optužio Keti Peri za seksualno uzemiravanje!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Maneken Džoš Klos, koji je svojevremeno sarađivao sa Keti Peri, optužio je 34-godišnju pjevačicu za seksualno uznemiravanje. Ove tvrdnje je maneken nedavno objavio na svom Instagram profilu i otkrio da se…

138 hits

petak avgust 16

Oni nisu bili dobri đaci, ali su uspjeli da izgrade svoja mala carstva i postanu milioneri

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ukoliko niste bili dobar đak nemate razloga da se stidite, jer ni mnoge poznate ličnosti nisu imale uspjeha u školi. Nisu svi toliko zainteresovani za učenje, već su više okrenuti ka…

79 hits

petak avgust 16

(VIDEO) Ovo je moguće samo u Rusiji: Medvjeda na povocu dovela na kupalište, niko se nije prepao

Objavljeno u: Život

by Jovana

Brčkanje u rijeci s medvjedom svakako nije najpoželjniji prizor, ali takva situacija, ako je suditi prema videu objavljenom na internetu, čini se potpuno normalnom u Rusiji.

170 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 11 februar 2019 17:06

Džon Vojt rekao šta misli o razvodu ćerke i kakva je ona majka

Razvod slavnog para, Anđeline Džoli i Breda Pita je dugotrajan proces. Već mjesecima su u pregovorima o starateljstvu nad šestoro djece. Bred bi s vremenom sve češće trebao viđati svoju djecu, međutim konačni dogovor još uvijek nije postignut.

Anđelina i Bred treba da se i oko podijele imovine, a advokati moraju detaljno proučiti imovinu oboje i zatim smisliti prihvatljivu podjelu.

U ovom periodu, Džon Vojt popravljao je odnos sa svojom ćerkom Anđelinom. Njihov odnos bio je na klimavim nogama od 2002. godine kad je javno izjavio da nije mentalno stabilna nakon što se razvela od Bilija Boba Tortona. Sada njoj i njenoj porodici daje podršku.

https://www.instagram.com/p/BtWyTeShiMa/

– Angelina je vrlo angažovana majka. Pruža im ljubav svake sekunde svakoga dana. Molim se za sve članove svoje porodice. Za Breda takođe. Svi će biti u redu – rekao je Voj000000t.

 https://www.instagram.com/p/BtuXW32l-Db/

Komentirao i da mu unuci izgledaju zdravi i sretni, bez obzira na razvod.

Angelina Jolie i njen otac uspjeli su prevazići svoje probleme zahvaljujući Maddoxu, Paxu, Zahari, Shiloh, Knoxu i Vivienne.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.