Standard.

srijeda avgust 21

Istinite priče nesrećnih žena u braku! Evo zbog čega su one prevarile svoje muževe, za sve je jedna stvar bila…

Donosimo vam pet veoma zanimljivih, istinitih priča o bračnim problemima i ljubavnim aferama. Možda ćete se prepoznati u nekoj od njih i izvući neku pouku.

93 hits

srijeda avgust 21

Poznati poručuju pred Sea Dance: Spektakl Davida Guette je muzički događaj godine!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Euforija pred početak Sea Dance festivala dostiže tačku ključanja, a da će šesto izdanje najvećeg muzičkog događaja na Jadranu biti i najbolje dosad, potvrđuje i izuzetno velika potražnja za ulaznicama…

64 hits

srijeda avgust 21

Glumica je svirepo ubijena u 9. mjesecu trudnoće : Bila je žrtva sekte koja nije imala milosti! Ovu tragediju Holivud…

Šeron Tejt, holivudska glumica i jedna od najljepših žena u filmskoj industriji je izgubila život osmog avgusta 1969. godine. Taj dan će zauvjek ostati zabilježen kao dan jedne od najvećih…

140 hits

srijeda avgust 21

Srpska manekenka teško povrijeđena na imanju azijskog milijardera: Sada ga tuži za milione dolara

Srpska manekenka Simona Andrejić (25) koja već godinama živi i radi u Americi, teško je povrijeđena u nesreći na mini žičari na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua (53), zbog čega…

576 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 11 februar 2019 20:45

Melaniju Tramp napali Tviteraši zbog objave o djeci

Prva dama Bijele kuće Melanija Tramp na Tviteru je poručila da će se i ove godine boriti za dobrobit djece gdje god se ona nalazila.

To je izazvalo burne i brojne reakcije s obzirom na to da je politika njenog supruga Donalda na određen način zagovarala razdvajanje imigrantske djece od roditelja, a u javnosti su se pojavili i prizori učenika u kavezima.

Melanija je na Tviteru napisala da će u 2019. "nastaviti" na projektima koji uključuju dobrobit djece, online sigurnost i borbu protiv zloupotreba droga.

"Zaključavanje u kaveze predstavlja "podupiranje dobrobiti djece"? Trebate razmotriti novu platformu", "Šta je s djecom koja su odvojena od porodica i smještena u logore - to su zločini protiv čovječnosti i treba ih suditi", "Nastaviti? Zar nijeste učinili dovoljno već?", "Navedite tri primjera rada koji ste obavili. Čekaću.."... Samo su neki od komentara na društvenim mrežama nakon objave Melanije Tramp.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 11 februar 2019 20:52

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.