Standard.

subota april 20

Poslušala Šabanov savjet: Ilda Šaulić donijela važnu odluku

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Ilda Šaulić, kćerka legendarnog pjevača Šabana Šaulića, koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći prije dva mjeseca, riješila se vratiti na muzičku scenu, prenosi "Alo!".

13 hits

petak april 19

Džejson Momoa VIŠE NE LIČI NA SEBE!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Godinama unazad ženama je posebno privlačan njegov pomalo divlji, buntovnički imidž, pa su duga kosa i duga brada njegov zaštitni znak, ali sada je ovaj glumac napraviop drastičnu promjenu!

51 hits

subota april 20

Jovana Tigrica do detalja sve ispričala: Tukao me zbog para, ubila sam ga ovako

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Transvestit Goran Abdulov (35), koji se predstavljao kao Jovana Tigrica, priznao je juče na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu da je 8. juna 2018. ubio svog ljubavnika Marka…

22 hits

petak april 19

MFW: Druga noć u znaku romantike, asimetrije

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Druga noć modne manifestacije Renault Fashion Week Montenegro pokazala je najnovije kolekcije Marine Banović-Džuver, Atelier Simone by Ana Simone, Lydia of Denmark, Nade Pavlović, Tijane Medenice, I&I i Showroom BB.…

1 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 11 februar 2019 20:45

Melaniju Tramp napali Tviteraši zbog objave o djeci

Prva dama Bijele kuće Melanija Tramp na Tviteru je poručila da će se i ove godine boriti za dobrobit djece gdje god se ona nalazila.

To je izazvalo burne i brojne reakcije s obzirom na to da je politika njenog supruga Donalda na određen način zagovarala razdvajanje imigrantske djece od roditelja, a u javnosti su se pojavili i prizori učenika u kavezima.

Melanija je na Tviteru napisala da će u 2019. "nastaviti" na projektima koji uključuju dobrobit djece, online sigurnost i borbu protiv zloupotreba droga.

"Zaključavanje u kaveze predstavlja "podupiranje dobrobiti djece"? Trebate razmotriti novu platformu", "Šta je s djecom koja su odvojena od porodica i smještena u logore - to su zločini protiv čovječnosti i treba ih suditi", "Nastaviti? Zar nijeste učinili dovoljno već?", "Navedite tri primjera rada koji ste obavili. Čekaću.."... Samo su neki od komentara na društvenim mrežama nakon objave Melanije Tramp.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 11 februar 2019 20:52

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.