Standard.

petak februar 22

Snežana Savić rekla NE plastičnoj hirurgiji: "Ljepota je u posebnosti"

Mnoge zvijezde nisu odoljele izazovu i odlučile su se da uz pomoć hirurga promjene izgled nekog dijela svog tijela, ali ne i Snežana Savić.

24 hits

petak februar 22

Cijeli Balkan se okupio da isprati Šabana u vječnost! Stigao i Šaulićev vanbračni sin

Veliki broj kolega, javnih ličnosti, ali i običnih građana došao je na sahranu pjevača Šabana Šaulića na Novom groblju.

35 hits

petak februar 22

Ana Nikolić najavila povratak na scenu

Pjevačica Ana Nikolić posljednji album “Labilna” objavila je 2016. godine, a nakon toga se preko noći povukla sa muzičke scene.

17 hits

petak februar 22

Samo dva sastojka učiniće da više nemate ispucale pete

Mleko i soda bikarbona čine čuda za umorne i ispucale pete. Suve noge, kao i ispucala umorna stopala treba posebno tretirati. A vaše noge zahtijevaju posebnu pažnju.

12 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 11 februar 2019 20:45

Melaniju Tramp napali Tviteraši zbog objave o djeci

Prva dama Bijele kuće Melanija Tramp na Tviteru je poručila da će se i ove godine boriti za dobrobit djece gdje god se ona nalazila.

To je izazvalo burne i brojne reakcije s obzirom na to da je politika njenog supruga Donalda na određen način zagovarala razdvajanje imigrantske djece od roditelja, a u javnosti su se pojavili i prizori učenika u kavezima.

Melanija je na Tviteru napisala da će u 2019. "nastaviti" na projektima koji uključuju dobrobit djece, online sigurnost i borbu protiv zloupotreba droga.

"Zaključavanje u kaveze predstavlja "podupiranje dobrobiti djece"? Trebate razmotriti novu platformu", "Šta je s djecom koja su odvojena od porodica i smještena u logore - to su zločini protiv čovječnosti i treba ih suditi", "Nastaviti? Zar nijeste učinili dovoljno već?", "Navedite tri primjera rada koji ste obavili. Čekaću.."... Samo su neki od komentara na društvenim mrežama nakon objave Melanije Tramp.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 11 februar 2019 20:52

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.