Standard.

petak februar 22

Snežana Savić rekla NE plastičnoj hirurgiji: "Ljepota je u posebnosti"

Mnoge zvijezde nisu odoljele izazovu i odlučile su se da uz pomoć hirurga promjene izgled nekog dijela svog tijela, ali ne i Snežana Savić.

25 hits

petak februar 22

Cijeli Balkan se okupio da isprati Šabana u vječnost! Stigao i Šaulićev vanbračni sin

Veliki broj kolega, javnih ličnosti, ali i običnih građana došao je na sahranu pjevača Šabana Šaulića na Novom groblju.

38 hits

petak februar 22

Ana Nikolić najavila povratak na scenu

Pjevačica Ana Nikolić posljednji album “Labilna” objavila je 2016. godine, a nakon toga se preko noći povukla sa muzičke scene.

17 hits

petak februar 22

Samo dva sastojka učiniće da više nemate ispucale pete

Mleko i soda bikarbona čine čuda za umorne i ispucale pete. Suve noge, kao i ispucala umorna stopala treba posebno tretirati. A vaše noge zahtijevaju posebnu pažnju.

12 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 11 februar 2019 21:33

Fore kojima ćete smuvati djevojku koja je van vaše lige

Ne postiji šansa da ne u vašem životu nema one djevojke o kojoj vječno maštate a ne možete da je imate. Ona je naime, "van vaše lige" i nekako ste se pomirili da je nikada nećete osvojiti iako nijeste ni pokušali. Nije sve tako crno...

PRVO PRIJATELJI, PA LJUBAVNICI

Ponekad se prijateljska zona isplati, budući da istraživanja Univerziteta u Teksasu otkrivaju da je najbolje upoznate djevojku prije nego što je pitate da izađete, jer će vas to učiniti mnogo atraktivnijim i njoj simpatičnijim

U toku studije, procenjivao se stepen atraktivnosti parova, koji su počeli da izlaze brzo nakon upoznavanja. Ali parovi koji su bili prvo prijatelji prije nego što su postali ljubavnici imali su izraženije i dosta drugačije rezultate u studiji.

Drugim riječima, par ljudi prosečnog izgleda mogu da počnu da se zabavljaju odmah nakon upoznavanja.

Ali obični momak iz kraja i seks bomba, ipak treba da se druže nekoliko mjeseci prije nego što pokušaju sa romansom.

“Ciljanje na produžetke uključuje niz drugih faktora i daje vam šansu da pokažete svoj ubilački šarm i ličnost, da zasijate i promijenite nečiju površnu percepciju na osnovu izgleda”, kaže autor studije Lusi Hant.

Što je više poznajete, više ćete joj se dopasti, jer će imati priliku da vas bolje upozna i da joj postanete atraktivni (bez obzira na prosječan izgled).

U međuvremenu, ostanite u igri i posmatrajte i druge djevojke, jer ne želite da se vežete i čekate na vezu, do koje možda neće ni doći. Prema studiji, ako je prošlo više od 17 mjeseci, a uzajmna privlačnost se nije sasvim razvila, možda je vrijeme da krenete dalje.manshealth.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 11 februar 2019 17:41

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.