Standard.

srijeda avgust 21

Istinite priče nesrećnih žena u braku! Evo zbog čega su one prevarile svoje muževe, za sve je jedna stvar bila…

Donosimo vam pet veoma zanimljivih, istinitih priča o bračnim problemima i ljubavnim aferama. Možda ćete se prepoznati u nekoj od njih i izvući neku pouku.

111 hits

srijeda avgust 21

Poznati poručuju pred Sea Dance: Spektakl Davida Guette je muzički događaj godine!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Euforija pred početak Sea Dance festivala dostiže tačku ključanja, a da će šesto izdanje najvećeg muzičkog događaja na Jadranu biti i najbolje dosad, potvrđuje i izuzetno velika potražnja za ulaznicama…

65 hits

srijeda avgust 21

Glumica je svirepo ubijena u 9. mjesecu trudnoće : Bila je žrtva sekte koja nije imala milosti! Ovu tragediju Holivud…

Šeron Tejt, holivudska glumica i jedna od najljepših žena u filmskoj industriji je izgubila život osmog avgusta 1969. godine. Taj dan će zauvjek ostati zabilježen kao dan jedne od najvećih…

156 hits

srijeda avgust 21

Srpska manekenka teško povrijeđena na imanju azijskog milijardera: Sada ga tuži za milione dolara

Srpska manekenka Simona Andrejić (25) koja već godinama živi i radi u Americi, teško je povrijeđena u nesreći na mini žičari na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua (53), zbog čega…

599 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 10:35

Svjetski dan seksualne i reproduktivne svijesti

Institut za javno zdravlje organizovaće danas zdravstveno vaspitnu radionicu, povodom Svjetskog dana seksualne i repruduktine svijesti.

U saradnji sa Ginekološko-akušerskom klinikom Kliničkog centra Crne Gore i Udruženjem studenata Medicinskog fakulteta MoMSIC, radionica će biti održana u Gimaziji "Slobodan Škerović", sopšteno je iz Instituta.

Učenici će, kako je saopšteno, razgovarati sa specijalistkinjom ginekologije i akušerstva iz KCCG Aidom Šahmanović i Aleksandrom Mitrić iz Udruženja studenata Medicinskog fakulteta MoMSIC, dok će se ispred IJZ-a medijima obratiti specijalista socijalne medicine Sabina Ćatić.

"Na taj način se olakšava razumijevanje sopstvenih i tuđih potreba i osjećanja i omogućava davanje adekvatnog odgovora na socijalne pritiske i donošenje dobrih odluka među kojima je i odlaganje seksualne aktivnosti do zrelosti koja podrazumijeva odgovornost“, poručuju iz IJZ-a.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 12 februar 2019 11:18

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.