Standard.

petak februar 22

Snežana Savić rekla NE plastičnoj hirurgiji: "Ljepota je u posebnosti"

Mnoge zvijezde nisu odoljele izazovu i odlučile su se da uz pomoć hirurga promjene izgled nekog dijela svog tijela, ali ne i Snežana Savić.

25 hits

petak februar 22

Cijeli Balkan se okupio da isprati Šabana u vječnost! Stigao i Šaulićev vanbračni sin

Veliki broj kolega, javnih ličnosti, ali i običnih građana došao je na sahranu pjevača Šabana Šaulića na Novom groblju.

38 hits

petak februar 22

Ana Nikolić najavila povratak na scenu

Pjevačica Ana Nikolić posljednji album “Labilna” objavila je 2016. godine, a nakon toga se preko noći povukla sa muzičke scene.

17 hits

petak februar 22

Samo dva sastojka učiniće da više nemate ispucale pete

Mleko i soda bikarbona čine čuda za umorne i ispucale pete. Suve noge, kao i ispucala umorna stopala treba posebno tretirati. A vaše noge zahtijevaju posebnu pažnju.

13 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 10:35

Svjetski dan seksualne i reproduktivne svijesti

Institut za javno zdravlje organizovaće danas zdravstveno vaspitnu radionicu, povodom Svjetskog dana seksualne i repruduktine svijesti.

U saradnji sa Ginekološko-akušerskom klinikom Kliničkog centra Crne Gore i Udruženjem studenata Medicinskog fakulteta MoMSIC, radionica će biti održana u Gimaziji "Slobodan Škerović", sopšteno je iz Instituta.

Učenici će, kako je saopšteno, razgovarati sa specijalistkinjom ginekologije i akušerstva iz KCCG Aidom Šahmanović i Aleksandrom Mitrić iz Udruženja studenata Medicinskog fakulteta MoMSIC, dok će se ispred IJZ-a medijima obratiti specijalista socijalne medicine Sabina Ćatić.

"Na taj način se olakšava razumijevanje sopstvenih i tuđih potreba i osjećanja i omogućava davanje adekvatnog odgovora na socijalne pritiske i donošenje dobrih odluka među kojima je i odlaganje seksualne aktivnosti do zrelosti koja podrazumijeva odgovornost“, poručuju iz IJZ-a.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 12 februar 2019 11:18

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.