Standard.

subota april 20

Poslušala Šabanov savjet: Ilda Šaulić donijela važnu odluku

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Ilda Šaulić, kćerka legendarnog pjevača Šabana Šaulića, koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći prije dva mjeseca, riješila se vratiti na muzičku scenu, prenosi "Alo!".

17 hits

petak april 19

Džejson Momoa VIŠE NE LIČI NA SEBE!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Godinama unazad ženama je posebno privlačan njegov pomalo divlji, buntovnički imidž, pa su duga kosa i duga brada njegov zaštitni znak, ali sada je ovaj glumac napraviop drastičnu promjenu!

51 hits

subota april 20

Jovana Tigrica do detalja sve ispričala: Tukao me zbog para, ubila sam ga ovako

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Transvestit Goran Abdulov (35), koji se predstavljao kao Jovana Tigrica, priznao je juče na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu da je 8. juna 2018. ubio svog ljubavnika Marka…

26 hits

petak april 19

MFW: Druga noć u znaku romantike, asimetrije

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Druga noć modne manifestacije Renault Fashion Week Montenegro pokazala je najnovije kolekcije Marine Banović-Džuver, Atelier Simone by Ana Simone, Lydia of Denmark, Nade Pavlović, Tijane Medenice, I&I i Showroom BB.…

3 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 10:35

Svjetski dan seksualne i reproduktivne svijesti

Institut za javno zdravlje organizovaće danas zdravstveno vaspitnu radionicu, povodom Svjetskog dana seksualne i repruduktine svijesti.

U saradnji sa Ginekološko-akušerskom klinikom Kliničkog centra Crne Gore i Udruženjem studenata Medicinskog fakulteta MoMSIC, radionica će biti održana u Gimaziji "Slobodan Škerović", sopšteno je iz Instituta.

Učenici će, kako je saopšteno, razgovarati sa specijalistkinjom ginekologije i akušerstva iz KCCG Aidom Šahmanović i Aleksandrom Mitrić iz Udruženja studenata Medicinskog fakulteta MoMSIC, dok će se ispred IJZ-a medijima obratiti specijalista socijalne medicine Sabina Ćatić.

"Na taj način se olakšava razumijevanje sopstvenih i tuđih potreba i osjećanja i omogućava davanje adekvatnog odgovora na socijalne pritiske i donošenje dobrih odluka među kojima je i odlaganje seksualne aktivnosti do zrelosti koja podrazumijeva odgovornost“, poručuju iz IJZ-a.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 12 februar 2019 11:18

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.