Standard.

ponedjeljak april 22

Bred Pit ni dan danas ne zaboravlja Crnogorce, ali ni psovke odavde!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Branko Đurić Đuro progovorio je o saradnji sa Anđelinom Džoli, pa i poklonu koji je dobio od nje. Glumac je imao priliku da sarađuje sa holuvudskom ljepoticom, a ona mu…

87 hits

ponedjeljak april 22

KAŽE MI DA SAM STARA I DEBELA: Starleta progovorila o svom 11 godina mlađem momku...

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Starleta  Kejti Prajs je iz tog razloga javno uperila prstom u svog 11 godina mlađeg dečka.

50 hits

ponedjeljak april 22

Evo koliko je novca Nevena Božović dala za VJENČANICU kreiranu SPECIJALNO ZA NJU

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Nevena Božović udala se u Budvi za pilota Nikolu Ivanovića, koji nije žalio para za svadbeno veselje!

115 hits

ponedjeljak april 22

Zašto je ultrazvuk u 36. nedjelji trudnoće izuzetno važan?

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Stotine hitnih carksih rezova bili bi spriječeni, ako bi se trudnicama radio ultrazvuk u poodmakloj trudnoći, pokazalo je istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Kembridžu! Rutinski ultrazvuk u 36. nedjelji može da…

67 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 15:40

Zašto NE treba da nosite kravatu?

Simbol poslovnog stila i odijevanja za kancelariju jeste klasično odijelo. A u „trci pacova“ kažu da bolje odijelo dovodi do unapređenja. Međutim, kada je riječ o detalju bez koga nošenje odijela ne može da se zamisli, kravati, svi naučnici atomatski odbijaju da je nose iz veoma praktičnog razloga.

Kažu da čvor kojim vezujemo kravatu direktno ometa napredak u karijeri te nisu saglasni ni s teorijom o odijelu kao jednom od oruđa uspjeha. Za vašu narednu promociju ili neki važan sastanak pametnije je da odaberete opušteniju kombinaciju, poznatiju kao sportska elegancija.

Prema istraživanjima neuroradiologa, pritisak čvora na kravati otežava cirkulaciju, što se dalje odražava na rad mozga. U Njemačkoj je izvršeno istraživanje prilikom kojeg je primijećena razlika u protoku krvi između volontera koji nisu nosili kravatu i onih koji su je imali, i to za čitavih 7,5 odsto.

Nimalo ne iznenađuje informacija da sve ono što ometa protok hranljivih materija i kiseonika putem krvi, veoma loše utiče i na kreativnost, donošenje odluka, brzo razmišljanje i rasuđivanje.

Stručnjaci njujorškog Oftalmološkog instituta otišli su korak dalje u ispitivanju i ustanovili da nošenje kravate povećava očni pritisak, koji može trajno oštetiti očne nerve. Svi ovi razlozi navode na razmišljanje o tome da možda nije loše uvesti promene u odijevanju za posao. Možda baš tada vaša karijera prodiše.

Probajte da poslovno odijelo osvežite majicom s kragnom ili laganim pamučnim džemperom ispod sakoa. Vrijeme je da se malo popuste čvorovi. menshealth.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.