Standard.

petak avgust 23

Bekamovi se ludo provode u Crnoj Gori: Pogledajte fotografije sa Svetog Stefana!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Slavni bračni par Viktoria i Dejvid Bekam i ove godine uživaju u Crnoj Gori sa svojom djecom. Oni svakodnevno objavljuju fotografije na svojim Instagram profilima, a po svemu sudeći sjajno…

400 hits

petak avgust 23

Dugo se priča da pjevačica i glumac čekaju bebu, a nove fotke su podigle prašinu

Već nedjeljama se šuška da je Keti Peri u drugom stanju i da ona i njen vjerenik, glumac Orlando Blum, očekuju bebu, a nove fotografije pjevačice podgrijale su ove glasine.

105 hits

petak avgust 23

Evo ko je na vrhu „Forbsove“ liste najplaćenijih glumaca u 2019. godini!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Na vruhu liste najplaćenijih glumaca na svijetu za tekuću godinu časopisa Forbs, nalaze se Dvejn Džonson, Kris Hemsvrot i Robert Dauni Junior.

60 hits

petak avgust 23

Hrvatska pjevačica podigla prašinu izjavom: "Hoću hotel sa pet zvjezdica, neću da spavam u straćarama"

Objavljeno u: Život

by Jovana

Hrvatska pjevačica Maja Šuput neprestano iznenađuje javnost svojim izjavama i potezima, a u najnovijem intervjuu navela je da za organizatore svojih nastupa uvijek ima jedan poseban zahtjev.

217 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 15:40

Zašto NE treba da nosite kravatu?

Simbol poslovnog stila i odijevanja za kancelariju jeste klasično odijelo. A u „trci pacova“ kažu da bolje odijelo dovodi do unapređenja. Međutim, kada je riječ o detalju bez koga nošenje odijela ne može da se zamisli, kravati, svi naučnici atomatski odbijaju da je nose iz veoma praktičnog razloga.

Kažu da čvor kojim vezujemo kravatu direktno ometa napredak u karijeri te nisu saglasni ni s teorijom o odijelu kao jednom od oruđa uspjeha. Za vašu narednu promociju ili neki važan sastanak pametnije je da odaberete opušteniju kombinaciju, poznatiju kao sportska elegancija.

Prema istraživanjima neuroradiologa, pritisak čvora na kravati otežava cirkulaciju, što se dalje odražava na rad mozga. U Njemačkoj je izvršeno istraživanje prilikom kojeg je primijećena razlika u protoku krvi između volontera koji nisu nosili kravatu i onih koji su je imali, i to za čitavih 7,5 odsto.

Nimalo ne iznenađuje informacija da sve ono što ometa protok hranljivih materija i kiseonika putem krvi, veoma loše utiče i na kreativnost, donošenje odluka, brzo razmišljanje i rasuđivanje.

https://www.youtube.com/watch?v=e0ykswI49BI

Stručnjaci njujorškog Oftalmološkog instituta otišli su korak dalje u ispitivanju i ustanovili da nošenje kravate povećava očni pritisak, koji može trajno oštetiti očne nerve. Svi ovi razlozi navode na razmišljanje o tome da možda nije loše uvesti promene u odijevanju za posao. Možda baš tada vaša karijera prodiše.

Probajte da poslovno odijelo osvežite majicom s kragnom ili laganim pamučnim džemperom ispod sakoa. Vrijeme je da se malo popuste čvorovi. menshealth.rs

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.