Standard.

petak avgust 16

Rođen je oštećenih nerava, imao je govornu manu, djeca su ga mučila, a sada je živa legenda Holivuda

Objavljeno u: Život

by Jovana

Nakon 40 godina filmske karijere, legendarnih uloga i više od dvije milijarde dolara zarade na bioskopskim blagajnama, nema nikakve sumnje da je Silvester Stalone holivudska legenda i da već decenijama…

220 hits

petak avgust 16

Maneken Džoš Klos optužio Keti Peri za seksualno uzemiravanje!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Maneken Džoš Klos, koji je svojevremeno sarađivao sa Keti Peri, optužio je 34-godišnju pjevačicu za seksualno uznemiravanje. Ove tvrdnje je maneken nedavno objavio na svom Instagram profilu i otkrio da se…

138 hits

petak avgust 16

Oni nisu bili dobri đaci, ali su uspjeli da izgrade svoja mala carstva i postanu milioneri

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ukoliko niste bili dobar đak nemate razloga da se stidite, jer ni mnoge poznate ličnosti nisu imale uspjeha u školi. Nisu svi toliko zainteresovani za učenje, već su više okrenuti ka…

79 hits

petak avgust 16

(VIDEO) Ovo je moguće samo u Rusiji: Medvjeda na povocu dovela na kupalište, niko se nije prepao

Objavljeno u: Život

by Jovana

Brčkanje u rijeci s medvjedom svakako nije najpoželjniji prizor, ali takva situacija, ako je suditi prema videu objavljenom na internetu, čini se potpuno normalnom u Rusiji.

170 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 20:00

Ovi anđeli štite Lava, Ribe i Strijelca...

U raznim religijskim tradicijama svijet anđela je pažljivo razrađen i opisan. Koji anđeli čuvaju vas?

Mihael – vojskovođa nebeske vojske

Arhanđeo Mihael ima posebnu važnost za Lava. Simbolizuje snagu i autoritet, upornost i jasnoću vizija. Njegova je energija dinamična i nestrpljiva. On je borac, ali i zaštitnik. Ovo je snažni arhanđeo za kojeg se smatra da trenutno „predsedava“ u nebeskom parlamentu u čijoj je domeni i naš svet. Tu je ulogu, prema nekim tradicijama, preuzeo 1879., a 2029. predaće je Urielu.

Za pomoć mu se možete obratiti kad se osjećate nemoćno, bespomoćno, nesposobno, kad se bojite neuspjeha. Njegova će podrška doći u obliku hrabrosti, snage i jasnoće kojom se možete usmjeriti ka svojim ciljevima. Uz njegovu pomoć možete izgraditi pravi autoritet. Njegova je boja narandžasta.

Zadkiel – božanska pravednost

Arhanđeo Zadkiel najbolji je zaštitnik Strijelca i Riba.

Simbolizuje sposobnost razumijevanja da niko nije sam, kako smo svi dio veće celine. U toj velikoj cjelini vladaju univerzalni zakoni, poput zakona karme. Zadkiel vas može podučiti tim zakonima te vam pomoći da se mijenjate i razvijate, lakše odrađujete svoje stare karmičke zadatke.

Prije svega, pomoći će vam da prepoznate pravednost tih zakona te da ispravnim ponašanjem izbjegnete posljedice pogrešnog djelovanja. Obratite mu se kad ste smrknuti i tužni, ako ste kruti u svom viđenju života ili se bojite gubitka. Osnažiće vas osećajem slobode i mira. Njegovi su darovi velikodušnost i opraštanje, ljubaznost i brižnost, a njegova je boja plava.

Izvor: Sensa

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.