Standard.

petak februar 22

Snežana Savić rekla NE plastičnoj hirurgiji: "Ljepota je u posebnosti"

Mnoge zvijezde nisu odoljele izazovu i odlučile su se da uz pomoć hirurga promjene izgled nekog dijela svog tijela, ali ne i Snežana Savić.

22 hits

petak februar 22

Cijeli Balkan se okupio da isprati Šabana u vječnost! Stigao i Šaulićev vanbračni sin

Veliki broj kolega, javnih ličnosti, ali i običnih građana došao je na sahranu pjevača Šabana Šaulića na Novom groblju.

33 hits

petak februar 22

Ana Nikolić najavila povratak na scenu

Pjevačica Ana Nikolić posljednji album “Labilna” objavila je 2016. godine, a nakon toga se preko noći povukla sa muzičke scene.

16 hits

petak februar 22

Samo dva sastojka učiniće da više nemate ispucale pete

Mleko i soda bikarbona čine čuda za umorne i ispucale pete. Suve noge, kao i ispucala umorna stopala treba posebno tretirati. A vaše noge zahtijevaju posebnu pažnju.

11 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 20:00

Ovi anđeli štite Lava, Ribe i Strijelca...

U raznim religijskim tradicijama svijet anđela je pažljivo razrađen i opisan. Koji anđeli čuvaju vas?

Mihael – vojskovođa nebeske vojske

Arhanđeo Mihael ima posebnu važnost za Lava. Simbolizuje snagu i autoritet, upornost i jasnoću vizija. Njegova je energija dinamična i nestrpljiva. On je borac, ali i zaštitnik. Ovo je snažni arhanđeo za kojeg se smatra da trenutno „predsedava“ u nebeskom parlamentu u čijoj je domeni i naš svet. Tu je ulogu, prema nekim tradicijama, preuzeo 1879., a 2029. predaće je Urielu.

Za pomoć mu se možete obratiti kad se osjećate nemoćno, bespomoćno, nesposobno, kad se bojite neuspjeha. Njegova će podrška doći u obliku hrabrosti, snage i jasnoće kojom se možete usmjeriti ka svojim ciljevima. Uz njegovu pomoć možete izgraditi pravi autoritet. Njegova je boja narandžasta.

Zadkiel – božanska pravednost

Arhanđeo Zadkiel najbolji je zaštitnik Strijelca i Riba.

Simbolizuje sposobnost razumijevanja da niko nije sam, kako smo svi dio veće celine. U toj velikoj cjelini vladaju univerzalni zakoni, poput zakona karme. Zadkiel vas može podučiti tim zakonima te vam pomoći da se mijenjate i razvijate, lakše odrađujete svoje stare karmičke zadatke.

Prije svega, pomoći će vam da prepoznate pravednost tih zakona te da ispravnim ponašanjem izbjegnete posljedice pogrešnog djelovanja. Obratite mu se kad ste smrknuti i tužni, ako ste kruti u svom viđenju života ili se bojite gubitka. Osnažiće vas osećajem slobode i mira. Njegovi su darovi velikodušnost i opraštanje, ljubaznost i brižnost, a njegova je boja plava.

Izvor: Sensa

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.