Standard.

petak februar 22

Snežana Savić rekla NE plastičnoj hirurgiji: "Ljepota je u posebnosti"

Mnoge zvijezde nisu odoljele izazovu i odlučile su se da uz pomoć hirurga promjene izgled nekog dijela svog tijela, ali ne i Snežana Savić.

24 hits

petak februar 22

Cijeli Balkan se okupio da isprati Šabana u vječnost! Stigao i Šaulićev vanbračni sin

Veliki broj kolega, javnih ličnosti, ali i običnih građana došao je na sahranu pjevača Šabana Šaulića na Novom groblju.

35 hits

petak februar 22

Ana Nikolić najavila povratak na scenu

Pjevačica Ana Nikolić posljednji album “Labilna” objavila je 2016. godine, a nakon toga se preko noći povukla sa muzičke scene.

17 hits

petak februar 22

Samo dva sastojka učiniće da više nemate ispucale pete

Mleko i soda bikarbona čine čuda za umorne i ispucale pete. Suve noge, kao i ispucala umorna stopala treba posebno tretirati. A vaše noge zahtijevaju posebnu pažnju.

12 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 20:30

Momcima su žene najljepše u OVIM GODINAMA

Prema rezultatima istraživana koje je sproveo jedan američki portal, samopouzdanje u seksu kod žena doseže vrhunac u ranim tridesetim godinama. One su tada najpoželjnije iz nekoliko razloga:

NAUČILE SU DA ZAISTA VOLE SVOJE TIJELO

Nesigurne dvadesete u iza njih. Tada su satima stajale ispred ogledala, nervirale se zbog svojih nedostataka i tražile mane. Sada konačno vole svoje tijelo i njegove eventualne mane, kao i da ih uspješno sakriju.

SEKSUALNA ZRELOST

Do ulaska u četvrtu deceniju života, prosječna žena promeni nekoliko seksualnih partnera. Uz to, budući da je zavoljela svoje tijelo, lakše joj je da se opusti i bez stida otkrijte svoje najstrastvenije seksualne želje.

KOMUNIKACIJA

Do sada su shvatile da je komunikacija osnov svega i da o svemu treba da razgovaraju sa svojim partnerom, kao bi izbegle i najmanji nesporazum. Dakle, vreme je za ispunjavanje i vaših i njenih fantazija!

PRIVLAČNOST

Žene u svojim dvadesetim uglavnom zavode muškarce svojim fizičkim izgledom. Međutim, kako vreme prolazi, dolaze profesionalni i lični uspjesi zbog kojih postaju privlačne u potpuno novom smislu. One tada više ne igraju samo na kartu fizičke ljepote, već i na kartu veoma razvijenog intelekta, uspjeha i sampouzdanja.

DUGE VEZE

U tridesetima mnoge žene ulaze u duge i ozbiljne veze, uključujući i brakove. Ovo isto utiče na njihovo samopouzdanje, s obzirom na to da na podsvesnom nivou primaju poruku kako je neko zaista spreman da provede čitav život s njima.  menshealth.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.