Standard.

subota april 20

Poslušala Šabanov savjet: Ilda Šaulić donijela važnu odluku

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Ilda Šaulić, kćerka legendarnog pjevača Šabana Šaulića, koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći prije dva mjeseca, riješila se vratiti na muzičku scenu, prenosi "Alo!".

14 hits

petak april 19

Džejson Momoa VIŠE NE LIČI NA SEBE!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Godinama unazad ženama je posebno privlačan njegov pomalo divlji, buntovnički imidž, pa su duga kosa i duga brada njegov zaštitni znak, ali sada je ovaj glumac napraviop drastičnu promjenu!

51 hits

subota april 20

Jovana Tigrica do detalja sve ispričala: Tukao me zbog para, ubila sam ga ovako

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Transvestit Goran Abdulov (35), koji se predstavljao kao Jovana Tigrica, priznao je juče na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu da je 8. juna 2018. ubio svog ljubavnika Marka…

22 hits

petak april 19

MFW: Druga noć u znaku romantike, asimetrije

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Druga noć modne manifestacije Renault Fashion Week Montenegro pokazala je najnovije kolekcije Marine Banović-Džuver, Atelier Simone by Ana Simone, Lydia of Denmark, Nade Pavlović, Tijane Medenice, I&I i Showroom BB.…

1 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 20:30

Momcima su žene najljepše u OVIM GODINAMA

Prema rezultatima istraživana koje je sproveo jedan američki portal, samopouzdanje u seksu kod žena doseže vrhunac u ranim tridesetim godinama. One su tada najpoželjnije iz nekoliko razloga:

NAUČILE SU DA ZAISTA VOLE SVOJE TIJELO

Nesigurne dvadesete u iza njih. Tada su satima stajale ispred ogledala, nervirale se zbog svojih nedostataka i tražile mane. Sada konačno vole svoje tijelo i njegove eventualne mane, kao i da ih uspješno sakriju.

SEKSUALNA ZRELOST

Do ulaska u četvrtu deceniju života, prosječna žena promeni nekoliko seksualnih partnera. Uz to, budući da je zavoljela svoje tijelo, lakše joj je da se opusti i bez stida otkrijte svoje najstrastvenije seksualne želje.

KOMUNIKACIJA

Do sada su shvatile da je komunikacija osnov svega i da o svemu treba da razgovaraju sa svojim partnerom, kao bi izbegle i najmanji nesporazum. Dakle, vreme je za ispunjavanje i vaših i njenih fantazija!

PRIVLAČNOST

Žene u svojim dvadesetim uglavnom zavode muškarce svojim fizičkim izgledom. Međutim, kako vreme prolazi, dolaze profesionalni i lični uspjesi zbog kojih postaju privlačne u potpuno novom smislu. One tada više ne igraju samo na kartu fizičke ljepote, već i na kartu veoma razvijenog intelekta, uspjeha i sampouzdanja.

DUGE VEZE

U tridesetima mnoge žene ulaze u duge i ozbiljne veze, uključujući i brakove. Ovo isto utiče na njihovo samopouzdanje, s obzirom na to da na podsvesnom nivou primaju poruku kako je neko zaista spreman da provede čitav život s njima.  menshealth.rs

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.