Standard.

petak avgust 16

Rođen je oštećenih nerava, imao je govornu manu, djeca su ga mučila, a sada je živa legenda Holivuda

Objavljeno u: Život

by Jovana

Nakon 40 godina filmske karijere, legendarnih uloga i više od dvije milijarde dolara zarade na bioskopskim blagajnama, nema nikakve sumnje da je Silvester Stalone holivudska legenda i da već decenijama…

220 hits

petak avgust 16

Maneken Džoš Klos optužio Keti Peri za seksualno uzemiravanje!

Objavljeno u: Život

by Jovana

Maneken Džoš Klos, koji je svojevremeno sarađivao sa Keti Peri, optužio je 34-godišnju pjevačicu za seksualno uznemiravanje. Ove tvrdnje je maneken nedavno objavio na svom Instagram profilu i otkrio da se…

138 hits

petak avgust 16

Oni nisu bili dobri đaci, ali su uspjeli da izgrade svoja mala carstva i postanu milioneri

Objavljeno u: Život

by Jovana

Ukoliko niste bili dobar đak nemate razloga da se stidite, jer ni mnoge poznate ličnosti nisu imale uspjeha u školi. Nisu svi toliko zainteresovani za učenje, već su više okrenuti ka…

79 hits

petak avgust 16

(VIDEO) Ovo je moguće samo u Rusiji: Medvjeda na povocu dovela na kupalište, niko se nije prepao

Objavljeno u: Život

by Jovana

Brčkanje u rijeci s medvjedom svakako nije najpoželjniji prizor, ali takva situacija, ako je suditi prema videu objavljenom na internetu, čini se potpuno normalnom u Rusiji.

170 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 20:30

Momcima su žene najljepše u OVIM GODINAMA

Prema rezultatima istraživana koje je sproveo jedan američki portal, samopouzdanje u seksu kod žena doseže vrhunac u ranim tridesetim godinama. One su tada najpoželjnije iz nekoliko razloga:

NAUČILE SU DA ZAISTA VOLE SVOJE TIJELO

Nesigurne dvadesete u iza njih. Tada su satima stajale ispred ogledala, nervirale se zbog svojih nedostataka i tražile mane. Sada konačno vole svoje tijelo i njegove eventualne mane, kao i da ih uspješno sakriju.

SEKSUALNA ZRELOST

Do ulaska u četvrtu deceniju života, prosječna žena promeni nekoliko seksualnih partnera. Uz to, budući da je zavoljela svoje tijelo, lakše joj je da se opusti i bez stida otkrijte svoje najstrastvenije seksualne želje.

KOMUNIKACIJA

Do sada su shvatile da je komunikacija osnov svega i da o svemu treba da razgovaraju sa svojim partnerom, kao bi izbegle i najmanji nesporazum. Dakle, vreme je za ispunjavanje i vaših i njenih fantazija!

PRIVLAČNOST

Žene u svojim dvadesetim uglavnom zavode muškarce svojim fizičkim izgledom. Međutim, kako vreme prolazi, dolaze profesionalni i lični uspjesi zbog kojih postaju privlačne u potpuno novom smislu. One tada više ne igraju samo na kartu fizičke ljepote, već i na kartu veoma razvijenog intelekta, uspjeha i sampouzdanja.

DUGE VEZE

U tridesetima mnoge žene ulaze u duge i ozbiljne veze, uključujući i brakove. Ovo isto utiče na njihovo samopouzdanje, s obzirom na to da na podsvesnom nivou primaju poruku kako je neko zaista spreman da provede čitav život s njima.  menshealth.rs

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.