Standard.

subota april 20

Poslušala Šabanov savjet: Ilda Šaulić donijela važnu odluku

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Ilda Šaulić, kćerka legendarnog pjevača Šabana Šaulića, koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći prije dva mjeseca, riješila se vratiti na muzičku scenu, prenosi "Alo!".

12 hits

petak april 19

Džejson Momoa VIŠE NE LIČI NA SEBE!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Godinama unazad ženama je posebno privlačan njegov pomalo divlji, buntovnički imidž, pa su duga kosa i duga brada njegov zaštitni znak, ali sada je ovaj glumac napraviop drastičnu promjenu!

51 hits

subota april 20

Jovana Tigrica do detalja sve ispričala: Tukao me zbog para, ubila sam ga ovako

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Transvestit Goran Abdulov (35), koji se predstavljao kao Jovana Tigrica, priznao je juče na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu da je 8. juna 2018. ubio svog ljubavnika Marka…

20 hits

petak april 19

MFW: Druga noć u znaku romantike, asimetrije

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Druga noć modne manifestacije Renault Fashion Week Montenegro pokazala je najnovije kolekcije Marine Banović-Džuver, Atelier Simone by Ana Simone, Lydia of Denmark, Nade Pavlović, Tijane Medenice, I&I i Showroom BB.…

1 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 21:30

Našli ste joj golišavi selfi u telefonu? Šta da radite?

Situacija da u telefonu svoje djevojke nađete seski selfi nije nemoguća. Ne, nemojte se odmah zabrinuti jer istina je možda drugačija...

“Vidio sam golišavi selfi u telefonu svoje djevojke. Da li imam razloga da se zabrinem?”, zapitao je anonimni mladić ekipu portala američkog portala MH.

Ako se vaša djevojka slika bez odjeće i sliku čuva u telefonu, ne znači da se sa nekim dopisuje i šalje mu svoje golišave fotke, ali ne mora da znači ni da će vama poslati svoju nestašnu sliku.

Možda jednostavno ne voli svoje butine, pa se slikala prije polaska na pilates kako bi je uporedila sa svojom figurom nakon mjesec dana na pilatesu.

Ili se možda još uvijek dvoumi da li da je pošalje vama (ili nekom drugom), pa je čuva u telefonu dok ne odluči.

Postoji samo jedan način da to saznate: Flertujte preko poruka jedno veče. Preuzmite inicijativu i vodite igru. Možda ćete je inspirisati da vam pošaljem svoj golišavi selfi. 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.