Standard.

subota april 20

Duško Tošić otpratio je Jelenu Karleušu s Instagrama!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Duško Tošić otpratio je Jelenu Karleušu s Instagram i ona se više ne nalazi na listi profila čije aktivnosti fudbaler prati na Instagramu.

8 hits

subota april 20

VASPITANJE: Kada uvodite pravila, budite dosljedni

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Kad stvarate pravila, držite ih se. Djeci je potrebna struktura s jasnim očekivanjima. Postavljati pravila, a zatim ih se ne pridržavati za njih je zbunjujuće i ne pruža im uvid…

2 hits

subota april 20

Jovana Tigrica do detalja sve ispričala: Tukao me zbog para, ubila sam ga ovako

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Transvestit Goran Abdulov (35), koji se predstavljao kao Jovana Tigrica, priznao je juče na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu da je 8. juna 2018. ubio svog ljubavnika Marka…

27 hits

petak april 19

MFW: Druga noć u znaku romantike, asimetrije

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Druga noć modne manifestacije Renault Fashion Week Montenegro pokazala je najnovije kolekcije Marine Banović-Džuver, Atelier Simone by Ana Simone, Lydia of Denmark, Nade Pavlović, Tijane Medenice, I&I i Showroom BB.…

3 hits

 
 
 
 
utorak, 12 februar 2019 18:38

Japanskom paru iz vrta ukrali bonsai drvo staro 400 godina

Seiji Limura i njegova žena Fujumi (Fuyumi) navode da im je iz vrta u Tokiju nestalo sedam bonsai stabala, koja, prema navodima CNN-a, vrijede više od 105 hiljada eura.

- Nema riječi kojima bih opisao kako se osjećamo. Bila su dragocjena - napisao je Limura, dajući pritom lopovima upute kako da njeguju njihovu "djecu".

Bonsai je minijaturna biljka koja se uzgaja u posudama i zahtijeva specijalističke tehnike uzgoja, potiče iz istočne Azije.

Jedno od ukradenih bonsaija je Šimpaku Juniper (Shimpaku). Ono spada u jedne od najtraženijih vrsta bonsaija među kolekcionarima te se smatra kako vrijedi više od 80 hiljada eura.

Na svom Facebook profilu Fujumi navodi: "Naš Šimpaku je živio 400 godina. Potrebna mu je adekvatna njega, bez vode ne može preživjeti duže od sedam dana".

Dodaje i kako su tužni i usamljeni, ali će nastaviti brinuti o drugim bonsaijima.

Za lopovima se traga.avaz.ba

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.